تاریخ انتشار: شنبه 1402/08/27 - 17:12
کد خبر: 488113

سرلشکر سلامی:

اضطراب از امروز جزء لاینفک زندگی صهیونیست‌هاست

اضطراب از امروز جزء لاینفک زندگی صهیونیست‌هاست

فرمانده کل سپاه تاکید کرد: اضطراب از امروز به بعد جز لاینفک زندگی صهیونیست‌ها است و این پدیده‌ای است که دیگر از این سرزمین رخت برنخواهد بست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه عصر امروز در راهپیمایی بزرگ مردم تهران در دفاع از مردم مظلوم و کودکان غزه طی سخنانی اظهار داشت: صمیمانه از حضور دریایی ملت پرافتخار ایران سپاسگزارم که این روز را به یوم الله تبدیل کردند. امروز ایران اسلامی سرشار از محبت و عاطفه و غیرت دینی برای حمایت از کودکان شریف‌ترین مردمان روی زمینی فلسطین عزیز است.

 سلامی ادامه داد: آنچه در طوفان الاقصی به عنوان استثنایی‌ترین عملیات غافلگیرانه تاریخ بشر اتفاق افتاد بازتابی بود از جنایت‌ها و ظلم‌های یکصد ساله دولتهای بریتانیا، فرانسه ، آمریکا و اسرائیل برای ملتی که هفتاد و پنج سال است از سرزمین خود بیرون راندند.

فرمانده کل سپاه تاکید کرد: اضطراب از امروز به بعد جز لاینفک زندگی صهیونیست‌ها است و این پدیده‌ای است که دیگر از این سرزمین رخت برنخواهد بست.

وی تصریح کرد: امروز آمریکا و اسرائیل پیروزی خود در غزه را با غلبه بر نوزادان تفسیر می‌کنند و امروز بزرگترین قدرت جهان ادعایش این است که کودکان را می‌کشد و این بزرگترین خفت و خواری برای آمریکا و اسرائیل است، اگر مرد هستند وارد میدان شوند و سینه به سینه با رزمندگان فلسطینی بجنگند.

سردار سلامی ادامه داد:  بعد از جنگ جهانی اول که قیمومیت منطقه شرق مدیترانه به فرانسه و انگلیس منتتقل شد، دولت انگلیس با اعلامیه بالفور زمینه را برای انتقال صهیونیست‌ها به فلسطین آماده کرد و اجازه داد سازمان تروریستی هاگانا با عملیت‌های ترور، خانواده فلسطینیان را قتل عام کنند و از 1920 تا 1948 غلبه نظامی صهیونیست‌ها بر فلسطینی‌ها پدیدار شد. دولت انگلیس فلسطین را از ملت فلسطین غصب کرد و آن را در اختیار صهیونیست‌ها قرار داد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فعالیت پالایشگاه جیزان عربستان همچنان متوقف است
راهکاری برای تحکیم خانواده و تربیت فرزند
۱۳آبان امسال فرصت بازخوانی جنایات آمریکا و تبیین دستاوردهای مقاومت است
المپیادهای ورزشی درون‌دانشگاهی محور توسعه مشارکت ورزشی دانشجویان
هوش مصنوعی گراک رقیب کریستوفر نولان شد
«شورای دیپلماسی علمی» در وزارت علوم دوباره فعال شد
مدرسه میدان اصلی فعالیت بسیج دانش‌آموزی است
در وضعیت جنگی هستیم و در دفاع از خود درنگ نمی‌کنیم
عراق با بستن مرز، مردم خودش را تنبیه می‌کند؛ تجارت پابرجاست
هشدار امنیتی جدید آمریکا درباره ترک عربستان
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در تهران برگزار می‌شود
عقب‌نشینی ترامپ از موضع‌گیری سابقش علیه یک کشور عربی
ورزشکاران مدال‌آور، جلوه اقتدار ایران
ممنوعیت‌های ثبت‌نام در آزمون دکتری سال ۱۴۰۶؛ امکان ثبت نام تا ۹ آبان
تابلو برق صنعتی سیار، انقلابی جدید در صنعت کشور
کدام توری برای حصارکشی، محوطه‌سازی و پروژه‌های عمرانی مناسب است؟
چگونه یک سیستم حصارکشی مقاوم و مناسب انتخاب کنیم؟
 حق وتوی ایران؛ اعترافی به قدرت ایران یا برای مهار آن؟
خواست رهبر انقلاب مقابله‌ی قاطعانه با فساد و مظاهر فساد است/ ایشان کاملاً مشرف به مسائل روز داخلی و خارجی هستند
گفت‌وگو برای ساختن مسیر؛ هم‌اندیشی با مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری فارس
فرانسه در یک قدمی فیلتر تیک تاک، ایکس و اینستاگرام
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top