تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/08/28 - 21:51
کد خبر: 488252

تخریب آسیاب غلات غزه توسط رژیم صهیونیستی

تخریب آسیاب غلات غزه توسط رژیم صهیونیستی

رسانه‌های ترکیه‌ای گزارش دادند، از کار افتادن آسیاب غلات اصلی نوار غزه نگرانی‌ها در خصوص وضعیت مردم این منطقه را افزایش داده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فارس نوشت: رسانه‌های ترکیه‌ای گزارش دادند، از کار افتادن آسیاب غلات اصلی نوار غزه نگرانی‌ها در خصوص وضعیت مردم این منطقه را افزایش داده است.

یک توزیع‌کننده آرد به «خبرگزاری آناتولی» گفت، تنها آسیاب غلات فعال در باریکه تحت محاصره غزه اخیرا در اثر بمباران‌های شدید ارتش رژیم صهیونیستی در روز چهارشنبه گذشته آسیب دیده و از کار افتاد.

الیاس عواد، توزیع‌کننده آرد در نواحی مرکزی و جنوبی نوار غزه روز یکشنبه گفت: «روز چهارشنبه گذشته آسیاب السلام هدف بمباران توپخانه‌ای اسرائیل قرار گرفته و از کار افتاد.»

او گفت، تعطیل شدن این آسیاب مشکلات مردم غزه را افزایش می دهد چون دولت فلسطین طبق توافقی بین‌المللی نمی‌تواند آرد گندم وارد کند و باید این کالای ضروری را از فروشندگان اسرائیلی بخرد.

این توزیع کننده افزود: «نوار غزه طبق توافق تجاری پاریس وابسته به تشکیلات خودگردان فلسطین است.به موجب این توافق خریداران فلسطینی نمی‌توانند آرد را مستقیما از سوی کشورهای تولید کننده آرد وارد کنند بلکه باید به جای آن آرد را از فروشندگان اسرائیلی بخرند و در سیلوها انبار کنند.»

او آسیاب السلام را «بزرگترین آسیاب تولید کننده آرد گندم در غزه» خوانده و گفت: «این آسیاب بیشترین میزان تولید و ظرفیت انبار 7000 تُن آرد را داشت. قبل از جنگ این آسیاب 350 تُن آرد و حدود 100 تُن خوراک دام تولید می‌کرد.»

او بیان کرد: «در طول جنگ به دلیل کمبود سوخت دیزل، میزان تولید این آسیاب به 100 تُن کاهش یافت.»

به نوشته پایگاه «تی.آر.تی» ترکیه، از زمان شروع جنگ رژیم صهیونیستی و حماس، آسیابهای غزه سوخت دیزل را از آژانس امداد و کار آوارگان فلسطینی سازمان ملل در خاور نزدیک (آنرووا) دریافت می‌کردند تا آرد گندم و کالاهای دیگر را تولید کنند.

او بیان داشت: «قبل از جنگ ما بیش از پنج نوع آرد را به علاوه خوراک دام تولید می‌کردیم و 24 ساعته کار می‌کردیم. در طول جنگ ساعات کاری ما به 12 ساعت کاهش یافت چون دیگر به خاطر بمباران منطقه نمی‌توانستیم در آسیابها بخوابیم.»

آژانس آنرووا روز شنبه اعلام کرد: « کمبود کالا، بمباران مداوم و قطع ارتباطات امدادرسانی انسانی را بسیار سخت می‌کند. بعد از آنکه اسرائیل حدود 10 نانوایی را در غزه بمباران کرد، صف بستن ها برای دریافت نان به موضوعی نگران کننده و غیرایمن تبدیل شده است.»

«استفان دوجاریک»، سخنگوی سازمان ملل روز جمعه در کنفرانسی مطبوعاتی گفت: «اکنون به دلیل کمبود سوخت دیگر هیچ نانوایی در شمال غزه باز نیست. تنها 9 نانوایی در جنوب این منطقه محصور فعال هستند.»

سازمان جهانی غذا وابسته به سازمان ملل نیز روز جمعه هشدار داد، نوار غزه با چشم انداز گرسنگی گسترده روبرو است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
هورمون درمانی خطر زوال عقل را در زنان کاهش می دهد
بیانیه وزارت خارجه ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان
۱۰ هزار دانشجو راهی عمره می‌شوند
پاداش جام جهانی برای هیئت‌رئیسه گران تمام شد
پخت و پز ضد ایرانی گروسی در شورای حکام آژانس
دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم
اصل بر آموزش حضوری دانشگاه‌هاست
برای نحوه آموزش مناطق درگیر جنگ امروز تصمیم گیری می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top