تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/08/30 - 19:20
کد خبر: 488519

تیراندازی در نزدیکی مجلس شورای اسلامی

تیراندازی در نزدیکی مجلس شورای اسلامی

فردی که تیراندازی کرده ساکن نجف‌آباد و کارمند یکی از شرکت‌های نفتی جنوب بود که برای پیگیری مطالبات شخصی به تهران آمده بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، یک منبع آگاه درباره جزئیات تیراندازی در مقابل درب بیمارستان شفا یحیایان، گفت: فردی که تیراندازی کرده ساکن نجف‌آباد و کارمند یکی از شرکت‌های نفتی جنوب بود که برای پیگیری مطالبات شخصی به تهران آمده بود. وی پس از آنکه متوجه شد مشکلش حل نشده، اقدام به شلیک می‌کند.

وی افزود: این فرد در این حادثه اقدام به شلیک ۴ تیر هوایی کرده که بلافاصله توسط نیروهای امنیتی در آن محل دستگیر شده است.

این منبع آگاه تأکید کرد: خوشبختانه در این حادثه به کسی آسیبی وارد نشده و منطقه در حال حاضر در امنیت کامل است.

روابط عمومی مجلس: تیراندازی در خیابان مجاهدین اسلام ارتباطی به مجلس نداشت و به هیچ‌کس آسیبی وارد نشد.

بنابر اعلام روابط‌ عمومی مجلس شورای اسلامی، ساعاتی قبل فردی در خیابان مجاهدین اسلام اقدام به تیراندازی کرد و از آنجا که این اتفاق در جلوی یکی از بیمارستان‌های نزدیک ساختمان مجلس شورای اسلامی رخ داد، بازتاب رسانه‌ای وسیعی پیدا کرد.

براساس اطلاعات ارائه شده از سوی مسئولان مربوطه، فردی که اقدام به تیراندازی کرد، کارمند یک شرکت پالایشگاهی، متولد سال ۱۳۶۱ و ساکن استان اصفهان است. وی با سلاح شکاری ساچمه‌ای که دارای مجوز بود اقدام به تیراندازی هوایی کرد و بلافاصله بعد از تیراندازی بازداشت شد که در مراحل بازجویی انگیزه‌ این فرد مشخص خواهد شد.

همان‌گونه که مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرده است، خوشبختانه در این حادثه به هیچ یک از شهروندان آسیبی وارد نشده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جام ملت‌های آسیا در عربستان به تعویق افتاد
زارع پس از چهارمین طلای جهان: امیدوارم حال مردم خوب شده باشد
چرا قیمت طلا و سکه امروز ریخت؟
حضور قدرتمند ایران در کنوانسیون تنوع زیستی
دزدان دریایی سومالی یک قایق ماهیگیری ایرانی را ربودند
پرسپولیس با پیروزی در قائمشهر از خطر گریخت
شکار هفتمین مدال با نتایج قدرتمندانه/ امیرحسین زارع به مدال طلا رسید
احمد محمدنژاد به مدال طلا رسید
یحیی سریع: یمن هدف ۳۷۵۵ حمله هوایی و موشکی سعودی قرار گرفته است
روبیو: از راهکارهای دیپلماتیک با ایران استقبال می‌ کنیم!
نخستین تحلیل آکادمیک ساختاریافته در ایران در دانشگاه تهران ارائه شد
استقرار سامانه‌های پدافندی نزدیک اقامتگاه ترامپ+ تصاویر
از کدام شهرهای ایران می‌توان با قطار به مشهد سفر کرد؟
با سرمایه کم چه بخریم؟ طلا، نقره یا تتر؟ راهنمای سرمایه‌گذاری در سال ۱۴۰۵
۷ نکته مهم که قبل از سرمایه‌گذاری در بورس باید بدانید!
جنگ با ایران هزینه‌های سنگینی دارد
وکیل خانواده ایرانی در سیدنی؛ از مهریه تا سفر فرزند به ایران
پسوریازیس قلب و مفاصل را هم درگیر می‌کند
مولاژ چیست و چرا در آموزش پرستاری و پزشکی اهمیت دارد؟
بررسی پراپ سرمایه‌گذار برتر؛ مقایسه پلن A و B، قوانین، برداشت و ریسک
فروش آب مقطر ۱۵۰ میلیون تومانی به جای داروی اصلی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top