تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/08/30 - 20:57
کد خبر: 488532

زلفی‌گل: مطمئن‌ترین افراد جامعه برای افزایش اقتدار ملی دانشگاهیان هستند

زلفی‌گل: مطمئن‌ترین افراد جامعه برای افزایش اقتدار ملی دانشگاهیان هستند

وزیر علوم اظهار داشت: بنده اعتقاد دارم کسی که موفقیتی از جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های مختلف را شنید و خوشحال شد خودی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فارس نوشت: محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم در همایش 30 هزار نفری بسیج اساتید کشور در رابطه با تعریف بسیجی گفت: بسیجی کسی است که همه رفتار و گفتارش برای دوام و قوام نظام مقدس حمهوری اسلامی ایران مفید باشد با این تعریف همه هم‌میهنان ما در هر جایی از این کره خاکی که با رفتار و گفتارشان بر دوام و قوام نظام مقدس حمهوری اسلامی ایران بیافزایند بسیجی هستند. ان‌شاالله خدا به ما این توفیق را بدهد که گفتار و رفتار و کردارمان در مسیر و خواست شهدای عزیزمان باشد.

وزیر علوم اظهار داشت: بنده اعتقاد دارم کسی که موفقیتی از جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های مختلف را شنید و خوشحال شد خودی است. تمام هم‌میهنان ما در هر جای این کره خاکی اگر از شنیدن چنین خبرهایی خوشحال شوند خودی هستند و اگر با شنیدن موفقیتی از جمهوری اسلامی ایران خوشحال نشوند غیر خودی و دشمن هستند.

وی افزود: نکته دیگری که می‌خواهم بگویم این است که یکی از سیاستمداران آمریکایی، پایگاه‌هایی در اطراف نقشه کشور عزیزمان ایران کشیده بود و بیان کرده بود که چرا کشورتان را نزدیک پایگاه‌های ما ساختید من می‌خواهم به آن فرد بگویم که شما خبر ندارید پایگاه‌های شما در اسارت ماست.

زلفی‌گل با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رابطه با دانشگاهیان گفت: بر اساس منویات مقام معظم رهبری و تاکیداتی که داشتند و همیشه از دانشگاه و دانشگاهیان حمایت کرده‌اند، ما باید قدردان باشیم. دشمنان ما همه تلاششان را می‌کنند که دانشگاهیان را مقابل نظام قرار دهند ولی رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی ایران همیشه تاکید می‌کنند تمام توان نظام اسلامی ایران مرهون دانش‌آموختگان، استادان و دانشگاه‌های ماست. مگر کسانی که در عرصه‌های مختلف علم و فناوری افتخاری می‌آ‌فرینند و بعضی از افتخاراتشان را اخیراً نیز دیدیم، دانش‌آموخته دانشگاه‌های ما نیستند؟ مگر اینها علم و فناوری را در دانشگاه‌های ما نیاموختند؟ پس دانشگاهیان و دانشگاه‌های ما تمام قد در خدمت نظام مقدس اسلامی بوده و خواهند بود.

وزیر علوم ادامه داد: بایستی حواسمان به کید دشمنان باشد و اجازه ندهیم که بخواهند از عوامل غیر دانشگاه و غیر دانشگاهیان بر علیه حاکمیت ما سوء استفاده کنند. در اینجاست که شما اساتید بسیجی با حضور خود در کلاس‌های درس، تحقیقات و فناوری، بایستی پررنگ‌‌تر از گذشته باشید.

وی  گفت: مسئولین کشور ما باید بدانند بهترین عرصه برای سرمایه‌گذاری، دانشگاه است. دانشگاهیان مطمئن‌ترین افراد جامعه هستند که می‌توانند با علم و دانش خود اقتدار ملی را افزایش دهند، چرا که علم و فناوری اقتدارآفرین است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد: آن مسئولانی که وزارت خانه‌های متولی آموزش و پژوهش را مصرفی می‌دانند و فکر می‌کنند که هزینه‌هایی که در آنجا می‌شود دال بر مصرفی بودن آن وزارت خانه‌هاست سخت در اشتباهند. یک مسئول عاقل باید بداند که بهترین مکان برای سرمایه‌گذاری حال و آینده کشور دانشگاه است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
استقلال در جلسه کمیته انضباطی تبرئه می‌شود؟
نوروبیون سرطان زاست؟
رئیس‌جمهور عازم روسیه شد
اقدام بی سابقه گوترش برای آتش‌بس فوری در غزه/ ماده ۹۹ فعال شد
بدهی‌های سنگین تتلو در ترکیه ؛ تتلیتی‌ها، کی فکرشو می‌کرد؟
تاسیس یک شهر جدید در استان تهران تصویب شد
اعتراف تلخ رسانه های عبری ؛ چند هزار صهیونیست فلسطین اشغالی را ترک کردند؟
روزهای آینده برای اسرائیل بسیار وحشتناک خواهد بود
ایجاد خط ویژه برای موتورسواران تهرانی؟
لحظه سوار شدن تتلو داخل ماشین پلیس در ایران
تنفس مصنوعی به صف از هم پاشیده ضدانقلاب
این نامه بی‌سابقه گوترش خشم اسرائیل را برانگیخت ؛ ماده ۹۹ فعال می شود؟
شایعه عجیب پس از حذف پرسپولیس/ برگزاری دربی در قطر؟
سرپرست باشگاه سپاهان مشخص شد؛ سمت جدید محمدرضا ساکت پس از استعفا
جزئیات دقیق افزایش حقوق کارمندان ؛ مالیات حقوق‌بگیران برای سال آینده افزایش می یابد؟
مدیر عامل تیم مهم لیگ برتر استعفا کرد
امروز پنجشنبه، آلودگی هوا در تهران در چه وضعیتی قرار می گیرد؟
فرصت کمیاب برای دانشجویان؛ صدور گواهینامه رانندگی بین المللی
یک ترفند ساده برای امنیت وای‌فای | با این روش هک نمی‌شوید
سرمایه‌گذاری جالب ایلان ماسک برای پروژه زندگی در مریخ
این خوردنی‌ها تمرکز شما را افزایش می‌دهند
تشریح جزئیات آزمون عملی کنکور کارشناسی ارشد
فهرست جدید دانشگاه‌های خارجی مورد تایید وزارت علوم اعلام شد
گنجی: روز دانشجوی امسال به دلیل نگاه دقیق نسل آگاه دانشگاهی به حوادث غزه متفاوت‌ است
۱۶ آذر ۱۳۳۲ از زبان دانشجویان امروزی
دانشگاه شیراز در جایگاه نخست ملی رتبه بنی پایداری قرار گرفت
تسهیل تبدیل وضعیت اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها
گزارش وضعیت تخصیص ردیف استخدامی عضویت هیأت علمی به نخبگان اعلام شد
مراسم بزرگداشت روز دانشجو با حضور رئیس مجلس
بیانیه جامعه اسلامی مدیران به مناسبت روز دانشجو
در حوزه ناباروری گام‌هایی در سطح جهانی برداشته‌ایم
لیست جدید دانشگاه‌های خارجی مورد تایید وزارت علوم اعلام شد
دانشجویان با معرفی ماهیت اسرائیل به ملتهای دنیا خودآگاهی جهانی علیه صهیونیستها را سرعت می‌بخشند
بلاتکلیفی داوطلبان برای ثبت‌نام در کنکور فرهنگیان
پرداخت ۳۰‌ درصد از پاداش فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۱ تا فردا
تصاویر| آئین روز دانشجو در دانشگاه امام حسین(ع)
تصاویر| برگزاری «زنگ فرهنگ» در شریف
افزایش سطح سواد سلامت دانشجویان در دانشگاه‌ها ضروری است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top