تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/09/01 - 15:46
کد خبر: 488629

نخستین اظهارات امیرعبداللهیان در پی آتش بس در غزه

نخستین اظهارات امیرعبداللهیان در پی آتش بس در غزه

وزیر امور خارجه در بدو ورود به بیروت با بیان اینکه ۶ هفته مقاومت قهرمانانه غزه اثبات کرد که زمان به نفع رژیم جعلی اسرائیل نخواهد بود، گفت: از رهبران مقاومت شنیده‌ایم که تا احقاق حقوق کامل ملت فلسطین، دستان مقاومت بر روی ماشه‌ها باقی خواهد ماند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به منظور دیدار و گفت‌وگو با مقامات لبنان بعدازظهر امروز (چهارشنبه) اول آذر ماه وارد بیروت شده، در بدو ورود ضمن ادای احترام به همه شهدای لبنان، فلسطین و شهدای خبرنگار از جمله دو شهید خبرنگار در جنوب لبنان، در اظهاراتی عنوان کرد: بدون تردید ۶ هفته مقاومت قهرمانانه غزه اثبات کرد که زمان به نفع رژیم جعلی اسرائیل نخواهد بود. ۶ هفته مقاومت غزه ثابت کرد که بازنده اصلی افکار عمومی جهان، آمریکا و رژیم جعلی اسرائیل بوده‌اند.

امیرعبداللهیان که اواخر مهر ماه نیز در سفری به چهار کشور منطقه و در دومین مقصد این سفر (۲۱ و ۲۲ مهر ماه) به بیروت سفر و با مقامات لبنان و همچنین سید حسن نصرالله و رهبران گروه‌های مقاومت فلسطینی دیدار و گفت‌وگو کرده بود، امروز در جمع خبرنگاران در بیروت تصریح کرد: تردیدی وجود ندارد که آینده غزه و آینده فلسطین را تنها مردم فلسطین رقم خواهند زد.

وزیر خارجه بیان کرد: ما از رهبران مقاومت در منطقه شنیده‌ایم که تا احقاق حقوق کامل ملت فلسطین و تا به نتیجه رسیدن قطعی مقابله با اشغالگری در منطقه، دستان مقاومت بر روی ماشه‌ها باقی خواهد ماند.

پیش از این رسانه‌های لبنان از انجام این سفر خبر داده و اعلام کرده بودند که امیرعبداللهیان در سفر به بیروت ضمن دیدار و گفت‌وگو با مقامات لبنان قرار است با سید حسن‌ نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان هم دیدار و گفت‌وگو کند.

سفر امیرعبداللهیان به بیروت در آستانه اجرای آتش‌بس موقت در فلسطین صورت گرفته است. جنبش مقاومت اسلامی «حماس» امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد: با توجه به مسؤولیت‌مان در قبال ملت صابر و مجاهد فلسطین و در راستای تقویت پایداری ساکنان قهرمان غزه ...به توافق آتش‌بس موقت انسانی ۴ روزه دست یافتیم.

رئیس دستگاه دیپلماسی در تشریح سفرش به لبنان گفت: امروز در بیروت هستیم تا در رایزنی با مقامات عالی لبنان در خصوص چگونگی امنیت حداکثری منطقه و چگونگی احقاق حقوق فلسطین رایزنی و مشورت داشته باشیم.

پیش از اظهارات امیرعبداللهیان نیز «احمد عبدالهادی» نماینده جنبش حماس در بیروت ضمن قدردانی از حمایت‌های ایران از مقاومت، گفت که آتش‌بس را بر دشمن تحمیل کردیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
افق‌های جدید برای مدیران فرهنگی
دلیل عدم حضور جبهه پایداری در جلسه احزاب با پزشکیان چه بود؟
استاد دانشگاه: ابتلا به سرطان در ایران یک‌سوم متوسط جهانی است
عارف، آیین‌نامه انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی را ابلاغ کرد
یوتیوبرهای ایرانی قربانی یک تصمیم در کالیفرنیا
بحران آب به نقطه پایان نرسید
بالاگرفتن اعتراض معاونان پژوهشی دانشکده ها به ناکارآمدی معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز/خاموشی چراغ پژوهش
مدیرعامل ۲۵۰ شرکت‌ دانش‌بنیان از اساتید دانشگاه ها هستند
تأکید بر تبادل دانشجو و تحقیقات مشترک میان ایران و یک دانشگاه چینی
فیلم | بحران مسکن؛ نتیجه کمبود زمین یا موانع خودساخته دولت؟
فیلم | این زبان بدن شبیه شاکی است یا متهم؟!/ واکنش وزیر میراث فرهنگی به شکایت از خضریان
جلسه بررسی راهکارهای تحقق انسجام ملی و چگونگی عبور از چالش‌ها به ریاست رئیس‌جمهور پزشکیان +عکس
دانشگاه خواجه نصیرالدین دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون پذیرش می‌کند
سردار شکارچی: پس از جنگ اخیر حتی لحظه‌ای تولید موشک‌‌ تعطیل نشد
یارانه نقدی این خانواده‌ها قطع می‌شود
بازدید روسای دانشگاه‌های کشور از موزه مجلس شورای اسلامی +عکس
مراسم تجلیل از نخبگان علمى به پیشنهاد مقام معظم رهبرى برگزار شد
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود
حدود نیمی از احکام قانون جوانی جمعیت ناقص یا اصلاً اجرا نشده است
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top