تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/09/05 - 22:06
کد خبر: 489018

رئیسی: پیروزی مقاومت فلسطین متأثر از گفتمان بسیج است

رئیسی: پیروزی مقاومت فلسطین متأثر از گفتمان بسیج است

رئیس‌جمهور، گفت: امروز که گفتمان بسیج در قالب گفتمان مقاومت در سطح منطقه و جهان اسلام گسترش یافته است، پیروزی مقاومت اسلامی فلسطین در جنگ اخیر غزه را می‌توان متاثر از گفتمان بسیج و غلبه گفتمان مقاومت بر اشغالگری دانست.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فارس نوشت: دویست و پنجاه و یکمین جلسه هیات دولت عصر امروز یکشنبه به ریاست آیت الله سید ابراهیم رئیسی برگزار شد و رئیس جمهور پس از شنیدن گزارش برخی وزرا از حوزه  ماموریتی خود ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده، در جهت تسریع در تکمیل اقدامات صورت گرفته و به نتیجه رسیدن طرح‌ها دستوراتی صادر کرد.

رئیس جمهور در جلسه امروز هیئت دولت با استقبال از گزارش وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره غلبه کشور بر تحریم فرهنگی و خودکفایی در تولید کاغذ، بر تداوم تلاش‌ها و پیگیری این روند تا حصول نتیجه قطعی در این زمینه تاکید کرد.

رئیسی گزارش وزیر اقتصاد و امور دارایی درباره راه‌اندازی بزرگترین سامانه نظارت مردمی در هوشمندسازی توزیع نان را از جمله اقدامات  خوب دولت در تنظیم‌گری بخش آرد و نان و گامی اثرگذار در بهینه‌سازی ثروت کشور دانست.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به گزارش وزیر ورزش و جوانان از دیدار قهرمانان مدال‌آور کشور با رهبر معظم انقلاب اسلامی، آقای کیومرث هاشمی را مکلف کرد با تشکیل اتاق اندیشه‌ورزی  متشکل از متخصصان ورزشی، ورزشکاران باسابقه و اساتید دانشگاهی این حوزه نکات مورد اشاره رهبر انقلاب در این دیدار را بررسی و برای تصمیم‌گیری در شورای عالی ورزش آماده کنند.

 تقدیر از لایروبی خلیج گرگان به عنوان یکی از مطالبات جدی مردم این استان مردمی‌سازی و  همچنین میدان دادن به خیرین در امر فرهنگی از دیگر نکاتی بود که رئیس جمهور در این جلسه ناظر به گزارش مسئولان مربوط به آنها اشاره کرد.

در این جلسه همچنین آقای بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گزارشی از اقدامات دو سال و نیم گذشته کمیته امداد نسبت به توانمند‌سازی محرومین و کمک به خودکفایی آنها ارائه کرد.

رئیس جمهور در ابتدای جلسه امروز ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت هفته بسیج،‌ «اخلاص»، «عمل صالح» و‌ »زمان‌شناسی» را از جمله ویژگی‌های بسیجیان برشمرد و با اشاره به نقش‌آفرینی و اقدامات اثرگذار این نهاد در مقاطع مختلف انقلاب اسلامی، تصریح کرد‌: امروز که گفتمان بسیج در قالب گفتمان مقاومت در سطح منطقه و جهان اسلام گسترش یافته است، پیروزی مقاومت اسلامی فلسطین در جنگ اخیر غزه را می‌توان متاثر از گفتمان بسیج و غلبه گفتمان مقاومت بر اشغالگری دانست.

 رئیسی با بیان اینکه جنبش مقاومت حماس پس از 45 روز جنایتگری، بمباران و حملات بی امان صهیونیست‌ها، امروز با دراختیار گرفتن مدیریت صحنه و ابتکار عمل، صهیونیست‌ها را مجبور به پذیرش آتش‌بس و شروط خود کرده افزود: ‌بی‌تردید پیروزی نهایی ملت فلسطین با غلبه بر اشغالگران و نابودی رژیم صهیونیستی بزودی رقم خواهد خورد.

در ابتدای این جلسه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری جشن خودکفایی در تولید کاغذ و غلبه کشور بر تحریم فرهنگی خبر داد و گفت‌: در زمان آغاز به کار دولت تولیدکاغذ 5 هزار تن بود که با اهتمام دولت نسبت به مقوله تولید این رقم اکنون به 80 هزار تن رسیده است.

وزیر راه و شهرسازی نیز با اشاره به آغاز طرح توسعه فرودگاه حضرت امام خمینی (ره)، این طرح را نگین صنعت هوایی کشور و بزرگترین طرح این صنعت پس از پیروزی انقلاب اسلامی معرفی کرد و گفت‌: این پروژه در راستای کلان پروژه ایران راه و به عنوان یکی از اولویت‌های دولت وارد فاز اجرایی شده و هدف از اجرای آن تبدیل کردن فرودگاه امام (ره) به یکی از هاب‌های اصلی ترانزیتی منطقه است که از جمله آرزوهای دیرینه صنعت هوایی کشور بوده است.

وزیر اقتصاد و امور دارایی نیز در گزارشی به رونمایی از بزرگترین سامانه نظارت مردمی در بخش توزیع نان اشاره کرد و گفت‌: عملکرد یک سال و نیم گذشته این طرح حاکی از صرفه جویی قابل توجه و جلوگیری از هدر رفت و قاچاق آرد بوده به نحوی که میزان مصرف آرد یارانه‌ای امسال برغم افزایش مصرف نان از سوی مردم،  به میزان مصرف 5 سال پیش رسیده که معادل 27 هزار میلیارد تومان صرفه‌جویی برای دولت در این بخش داشته است.

در ادامه وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات از بروز رسانی نقشه پوششی کشور پس از 20 سال با بهره‌گیری از داده‌های ماهواره خیام خبر داد و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور نیز گزارشی از نحوه برگزاری آزمون استخدامی فراگیر یازدهم ارائه داد که بر اساس این گزارش از متقاضیان برای استخدام چهار هزار و 423 نفر در سازمان حفاظت از محیط زیست، سازمان بهزیستی، سازمان سنجش، سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و دانشگاه فرهنگیان ثبت‌نام بعمل خواهد آمد ‌و آزمون آن نیز روز 8 دی ماه برگزار خواهد شد.

گزارش وزیر ورزش و جوانان از دیدار جامعه ورزشی کشور و قهرمانان مدال‌آور با رهبر معظم انقلاب و پیگیری نکات مطرح شده از سوی ایشان بویژه در زمینه اشتغال و مسکن ورزشکاران مدال‌آور، گزارش وزیر میراث فرهنگی و گردشگری از آغاز به کار مجمع خیرین میراث فرهنگی با حضور 150 نفر از سرمایه گذاران ، کارآفرینان و چهره‌های شاخص و برجسته این حوزه برای مرمت و بازسازی ابنیه تاریخی و همچنین گزارش رئیس سازمان محیط زیست از تحقق وعده رئیس جمهور به مردم استان گلستان در لایروبی خلیج گرگان از دیگر موضوعات مطرح شده در جلسه امروز هیئت دولت بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روسیه حمله گسترده پهپادی اوکراین را دفع کرد
جذب دانشجوی افسری ارتش از کنکور سراسری/ اعلام رشته های فناوری محور
 تلگراف: روسیه برای نخستین‌بار در بیش از یک دهه ناو جنگی در مدیترانه ندارد
بیانیه۱۲کشور عربی و اسلامی در محکومیت شهرک‌سازی اسرائیل وحمله به سوریه
واکنش دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به سخنان معاون اول رئیس‌جمهور
جزئیات جدید برگزاری امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها اعلام شد
سفر ولیعهد سعودی به فرانسه
از بریتانیا تا آمریکا؛ تکرار تاریخ در خاورمیانه
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره تحولات منطقه
شدیدترین اختلالات پروازی جهان در فرودگاه «بن‌گوریون» رژیم صهیونیستی
۱۴ کشته در حمله مرگبار روسیه به زادگاه زلنسکی
گزارشگر سازمان ملل: ارتش اسرائیل بی‌اخلاق‌ترین ارتش جهان است
افزایش شمار شهدای لبنان به حدود ۹ هزار نفر
موج مشکوک مخالفت‌ها با قانون راهبردی «مقابله با نفوذ»
توضیح سازمان سنجش درباره قطعی برق در یکی از حوزه‌های کنکور
مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است
مردم بنزین نمیخورند! اما شما سفره مردم را بلعیده‌اید!
حملات توپخانه‌ای اسرائیل به جنوب لبنان
وقتی دانشگاه قربانی هیاهوی جنگ روانی دشمن شد
پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود
پرونده کنکور ۱۴۰۵ بسته شد
جذب دانشجوی افسری ارتش از کنکور سراسری/ اعلام رشته های فناوری محور
واکنش دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به سخنان معاون اول رئیس‌جمهور
جزئیات جدید برگزاری امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها اعلام شد
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top