تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/09/06 - 08:56
کد خبر: 489046

نام دختر جوان از لیست اعدامی‌ها پاک شد

نام دختر جوان از لیست اعدامی‌ها پاک شد

دخترجوانی که به طمع سرقت طلاهای زن سالخورده او را به قتل رسانده بود وقتی در فهرست اعدامی‌ها قرار گرفت با رضایت فرزندان مقتول به زندگی دوباره برگشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛13 مهر سال ۹۸ بود که زن جوانی با پلیس تماس گرفت و از قتل مادر پیرش در خانه خبر داد. وی گفت: مادرم ۸۲ سال داشت و به تنهایی در خانه‌ای حوالی نواب زندگی می‌کرد. برای او پرستاری خانگی گرفته بودیم و کارهای مادرم را انجام می‌داد. هشتم مهر زمانی که به مادرم زنگ زدم او پاسخ نداد و نگران شدم و به خانه مادرم رفتم. مادرم بی‌حال روی زمین افتاده بود و به سختی نفس می‌کشید، او را به بیمارستان منتقل کردیم اما مادرم فوت کرد. از آنجایی که مادرم ناراحتی قلبی داشت تصور می‌کردیم که سکته کرده است.

اما بعد از پایان مراسم ختم مادرم، متوجه شدیم طلاهای او به سرقت رفته و احتمال می‌دهیم مادرم قربانی سرقت طلاهایش شده باشد.

باتوجه به شکایت دختر جوان، تحقیقات آغاز شد و بررسی پرونده پزشکی پیرزن نشان می‌داد که آثار کبودی روی گردنش وجود دارد؛ آثاری که احتمال قتل را پر رنگ‌تر می‌کرد.

این در حالی بود که تنها کسی که به خانه پیرزن رفت و آمد داشت، پرستارش بود. در ادامه بررسی‌ها یکی از همسایه‌ها سرنخ اصلی برای کشف این جنایت را به‌دست مأموران داد و گفت: روز حادثه دختر جوانی را دیدم که هراسان از خانه پیرزن بیرون آمد، وقتی دقت کردم دیدم او دختر پرستارش است که گاهی برای دیدن مادرش و کمک به او در کارها به این خانه می‌آمد.

با مشخص شدن این موضوع، دستور بازداشت پرستار خانگی و دخترش فرانک، صادر شد اما آنها بعد از جنایت متواری شده بودند. تحقیقات برای دستگیری آنها ادامه داشت تا اینکه حدود دو سال بعد از قتل، مادر و دختر بازداشت شدند.

آنها ابتدا منکر جنایت بودند اما در نهایت تیر سال ۱۴۰۰ فرانک سکوت را شکست و به قتل پیرزن به خاطر سرقت النگوهایش اعتراف کرد. او گفت: مشکل مالی داشتم، وقتی که با مادرم به خانه پیرزن می‌رفتم، متوجه وضع مالی خوب او شدم. برق طلاهایش مرا به وسوسه انداخت و تصمیم گرفتم آنها را سرقت کنم.

آن روز برای پرستاری و انجام کارهای مقتول به خانه‌اش رفتم. حدود ساعت ۱۰ صبح بود که مقتول برای برداشتن وسیله‌ای به سمت آشپزخانه رفت و من هم پشت سر او رفتم و می‌خواستم گردنبندش را سرقت کنم.

وقتی او را هل دادم، پیرزن شروع به داد و فریاد کرد من هم دستم را روی دهان و گلویش گذاشتم تا صدایش را کسی نشنود. اما به خودم که آمدم متوجه شدم نیمه هوش است. طلاهایش را سرقت کرده و سراسیمه از خانه فرار کردم. طلاها را به قیمت ۱۰ میلیون تومان به فروش رساندم.

با اعتراف دختر جوان به قتل و تکمیل تحقیقات، وی در دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه رفت. باتوجه به درخواست اولیای دم و اعتراف او به قتل، قضات دادگاه حکم بر قصاص صادر کردند.

با تأیید حکم در دیوان‌عالی کشور، پرونده برای اجرا به شعبه چهارم اجرای احکام دادسرای امور جنایی پایتخت ارجاع شد. در حالی که اسم دختر جوان در لیست اعدامی‌ها قرار گرفت با تلاش دادیار امین کرمانی‌نژاد و تیم صلح و سازش دادسرای جنایی، فرزندان پیرزن به خاطر شادی روح مادرشان و رضای خدا از قصاص فرانک گذشت کردند.

با بخشش اولیای دم، پرونده برای صدور حکم از جنبه عمومی به دادگاه کیفری استان تهران ارجاع خواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
منطقه آزاد مازندران؛ از محدوده جغرافیایی تا شرایط خرید خودرو
چگونه از پیشینه بانکی طرف معامله خود مطلع شویم؟
رادیولوژی در منزل و سونوگرافی در منزل
چرا اخبار فرهنگی و هنری و انتقال تجربه برای جامعه اهمیت دارند؟
پیشگیری از خرابی یخچال؛ ۱۳ راهکار کاربردی برای افزایش طول عمر دستگاه
جعبه‌ابزار دانشجوی حقوق در ۱۴۰۵؛ ۱۰ منبع و ابزار رایگان برای درس، کارآموزی و آزمون وکالت
میز مطالعه مناسب دانشجو؛ ابعاد استاندارد، ارگونومی و راهنمای خرید میز تحریر با بودجه دانشجویی + جدول
لباسشویی ال جی بهتر است یا سامسونگ؟
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
حضور تاج و مومنی در جلسه AFC به میزبانی ژاپن
دیدار سفیر جدید ایران در اوگاندا با عراقچی
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب
خانواده «رضا امیرخانی» در انتظار هوشیاری او هستند
احتمال بارش باران و برف در ارتفاعات تهران از پنجشنبه تا دوشنبه
۷۰ هزار زن داوطلب آموزش‌دیده در تهران آماده کمک به مدیریت بحران هستند
خیز آمریکا برای خروج کارکنانش از کشورهای حاشیه خلیج فارس
دیدار معاون وزیر امور خارجه لهستان با عراقچی
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
فرانسه پیش از نصیحت دیگران، مشکلات داخلی خود را حل کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top