تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/09/06 - 17:19
کد خبر: 489121

اعلام اولین فراخوان جامع طراحی و ساخت تراشه CMOS

اعلام اولین فراخوان جامع طراحی و ساخت تراشه CMOS

در راستای راه‌اندازی «مرکز جامع خدمات ریزتراشه ایران»، برنامه ملی میکروالکترونیک، فعالان حوزه طراحی و ساخت تراشه CMOS را به همکاری فراخواند.

به گزارش سرویس فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، برنامه ملی میکروالکترونیک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با همکاری مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری و حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی در نظر دارد در راستای راه‌اندازی مرکز جامع خدمات ریزتراشه ایران، به منظور ارائه خدمات ویفرهای چندمنظوره (MPW) برای نمونه‌سازی تراشه، خدمات باندینگ و بسته‌بندی، مشخصه‌یابی و ارزیابی عملکرد تراشه و همچنین ارائه گواهی معتبر تأییدیه و اصالت تراشه‌های ساخته شده با طراحی بومی، اولین فراخوان جامع طراحی و ساخت تراشه CMOSرا اعلام کند.

زمان‌بندی‌های از پیش تعیین شده در این فراخوان، به طراحان امکان برنامه‌ریزی برای تعریف پروژه‌های با کاربری مشخص و همکاری با شرکت‌های بهره بردار برای سال آتی را فراهم می‌کند. به همین منظور، فراخوان جامع طراحی تراشه مجتمع CMOS مطابق جدول ذیل اعلام می‌شود:

به دلیل محدودیت فضاهای اختصاصی، متقاضیان برای ارسال ساخت می‌توانند تنها دو تکنولوژی را در سال انتخاب نمایند و زمان تحویل تراشه از زمان ارسال برای ساخت حداقل حدود پنج ماه در نظر گرفته می‌شود.

اعضای تیم داوری طرح‌های ارسالی برای هر تکنولوژی با همکاری انجمن میکروالکترونیک ایران با برنامه ملی انتخاب خواهند شد که طرح‌های با پلن اقتصادی و اعلام نیاز بهره بردار معتبر در اولویت انتخاب و رزرو این برنامه خواهند بود.

شرکت‌های متقاضی فضای اختصاصی در این تکنولوژی‌ها هم می‌توانند به صورت جداگانه تقاضای خود را به برنامه ملی اعلام نمایند.

تاییدیه نهایی تراشه‌ها بر روی ابرپردازشی میکروالکترونیک معاونت علمی خواهد بود.

گفتنی است، متقاضیان می‌توانند پیشنهاد اولیه طرح‌های خود را در قالب پیشنهاد پروژه پیوست به ایمیل برنامه ملی به نشانی micro@isti.ir ارسال نمایند. اطلاعات مربوط به نحوه ثبت‌نام، تغییرات احتمالی زمان‌بندی، نتایج ارزیابی‌ها و دیگر اطلاعیه‌های مربوطه در وبگاه برنامه ملی میکروالکترونیک به نشانی www.inmp.ir اطلاع‌رسانی خواهد شد.

قالب پیشنهاد برنامه طرح برنامه ملی میکروالکترونیک را از اینجا دریافت کنید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تصویر هواپیمای منهدم شده عربستان در حملات یمن
تغییر تاکتیک ایران در تنگه هرمز
مالیات بر سوداگری، راهکاری برای بازگشت سرمایه به تولید
جنجال واگذاری اراضی چابهار به افغانستان؛ اصل ماجرا چیست؟
بیمارستان قلب کوثر شیراز؛ نمایی از همدلی و همبستگی مردم در اوج مشکلات تورمی و اقتصادی
۲۱ میلیارد دلار از کشور فرار کرد
بازار خودرو خارجی زیر سایه جنگ
چرا نبرد اصلی انرژی به بازار فرآورده‌ها منتقل شده است؟
فراجا از ستون‌های مستحکم امنیت کشور
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top