تاریخ انتشار: شنبه 1402/09/11 - 16:50
کد خبر: 489621

کمیته انضباطی و استیناف منتظر یکدیگر برای صدور آرا!

 کمیته انضباطی و استیناف منتظر یکدیگر برای صدور آرا!

تکلیف چهار پرونده فوتبال ایران در فصل بیست‌و‌سوم لیگ برتر در انتظار صدور آرای کمیته انضباطی و استیناف است اما این دو نهاد در انتظار رأی یکدیگر هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، فدراسیون فوتبال پیش از آغاز فصل جاری لیگ برتر با تشکیل کمیته‌ نظارت بر سقف قراردادها سعی کرد سر و سامانی به اوضاع آشفته قراردادها در فوتبال ایران بدهد. جایی که برای تمام باشگاه‌های لیگ برتری سقف قرارداد تعیین و قوانین مختلفی برای عقد قرارداد با بازیکنان گذاشته شد.

این قوانین که فی‌نفسه و با وجود تمام ایرادها برای فوتبال رو به ورشکسته ایران ضروری به نظر می‌رسید، به دستمایه‌ای برای شکایت باشگاه‌ها علیه یکدیگر و موضع‌گیری مدیران تبدیل شده است. اتفاقی که در همان هفته‌های ابتدایی برای سپاهان رخ داد و پس از بررسی پرونده‌های تخلفات این باشگاه، سپاهانی‌ها در تاریخ 22 شهریورماه و با حکم کمیته انضباطی به کسر چهار امتیاز و جریمه 40 میلیاردی محکوم شدند.

پس از زردپوشان اصفهانی، نوبت به پرسپولیسی‌ها رسید تا با شکایت رقبا و بررسی قرارداد بازیکنان، در تاریخ 17 مهرماه حکم کمیته انضباطی علیه سرخپوشان صادر و این تیم به کسر یک امتیاز و جریمه 10 میلیاردی محکوم شود.

پس از این احکام، هر دو باشگاه سپاهان و پرسپولیس پرونده خود را برای بررسی مجدد به کمیته استیناف ارجاع دادند اما در کمال تعجب با گذشت حدود سه ماه از پرونده سپاهان و دو ماه از پرونده پرسپولیس، هیچ حکمی برای این دو پرونده مهم صادر نشده است!

در عین حال از هفته‌ها پیش بحث تخلف دو باشگاه استقلال و تراکتور نیز بر سر زبان‌ها افتاد و در ادامه با شکایت چند باشگاه، این دو پرونده نیز به کمیته انضباطی ارجاع شد اما برخلاف دو پرونده قبلی، کمیته انضباطی در صدور رأی استقلال و تراکتور صبوری بیشتری به خرج داده است. موضوعی که به شدت صدای رقبای تهرانی و اصفهانی این دو باشگاه را درآورده و هر روز اعتراض جدیدی در این باره به گوش می‌رسد. کمیته انضباطی پس از چند نوبت بررسی، هفته گذشته در نامه‌ای به باشگاه‌های شاکی اعلام کرده مدارک خود درباره تخلف باشگاه استقلال و تراکتور را به این کمیته ارسال کنند.

یگیری‌ها درباره دلیل عدم صدور رأی پرونده‌های استقلال و تراکتور در کمیته انضباطی و پرونده‌های پرسپولیس و سپاهان در کمیته استیناف نشان می‌دهد ظاهراً این دو کمیته مستقل فدراسیون فوتبال در انتظار این هستند که کمیته دیگر ابتدا رأی پرونده‌های خود را صادر کند! دلیلی عجیب اما واقعی. اینگونه گفته می‌شود که کمیته انضباطی در انتظار صدور رأی از سوی استیناف است تا ببیند سرنوشت آرای صادر شده چه خواهد شد و تا چه حد آرای این کمیته تغییر خواهد کرد. از سوی دیگر کمیته استیناف در انتظار این است که کمیته انضباطی پرونده سایر باشگاه‌ها را ارسال کند تا به یکباره تصمیم بگیرد.

در حالی که زمزمه‌ها و شایعات در خصوص رأی پرونده‌های پرسپولیس و سپاهان در استیناف و استقلال و تراکتور در انضباطی به اوج خود رسیده، عدم صدور رأی در زمان مناسب از سوی این کمیته‌ها باعث شده با گذشت 11 هفته از لیگ برتر همچنان جدول لیگ و تیم‌ها در بلاتکلیفی کامل به سر ببرند. فدراسیون فوتبال باید یک‌بار برای همیشه تکلیف قانون جدید و نحوه برخورد با متخلفان را روشن و با اعلام رأی نهایی، حاشیه‌ها و جنجال‌ها در این خصوص را جمع کند و تکلیف نهایی لیگ هم مشخص شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
واکنش عطارزاده به تعابیر ویژه آیت‌الله جوادی آملی در نماز امام شهید مجاهد
طواف هوایی پیکر «آقای شهید ایران» بر فراز آستان حضرت فاطمه معصومه(س)
ایران مسیر دیپلماسی را با اقتدار دنبال و به هر تجاوزی پاسخ قاطع می‌دهد
محدودسازی تردد ‌در صحن‌های مرکزی حرم مطهر رضوی از ظهر روز قبل تشییع
خرید فالوور اینستاگرام؛ راز رشد سریع پیج‌های موفق
عرض تسلیت مقامات یمنی در سفارت ایران
رئیس‌جمهور تهران را به مقصد نجف اشرف ترک کرد
چگونه محلول تمیز کننده فرش خودتان را بسازید؟
شکست یک نیمه‌ای آرژانتین مقابل مصر
۲۰ تیرماه آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی
قیمت نفت افزایش یافت
از رفتن او نگویید، از ماندن نامش بنویسید
چهارشنبه تنها مراکز آموزشی مشهد تعطیل خواهند بود
با تمام توان مأموریت‌های قوه قضائیه را دنبال می‌کنم
خروج ده‌ها فروند جنگنده، بمب افکن و هواپیمای جاسوسی آمریکا از منطقه
تشییع امام شهیدان در عراق خط سرخ خونخواهی را پررنگ‌تر می کند
پیام‌های تشییع میلیونی
تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در قم +عکس
دومین بازیکن ۲۹ ساله به پرسپولیس پیوست
احتمال بازگشت نرخ حمل دریایی به قبل از جنگ طی ۲ تا ۳ ماه آینده
۲۷ بازیکن به اردوی تیم فوتبال جوانان ایران دعوت شدند
جزئیات برگزاری آزمون شفاهی فلوشیپ اعلام شد/ رقابت ۱۳۱۸ داوطلب برای پذیرش ۶۸۳ نفر
راه‌اندازی دکتری «ارگونومی» در دانشگاه علوم پزشکی ایران
مهلت ثبت نام ترم تابستان دانشگاه شریف تمدید شد
خونخواهی رهبر شهید تا تحقق کامل آرمان‌های انقلاب ادامه دارد
پیگیری وزیر علوم درباره روند اسکان و خدمات‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید در قم
پارادوکس علوم پایه در ایران؛ صعود در مرزهای علم، نصف شدن سهم دانشجویان در سه دهه
علوم انسانی از نگاه رهبر شهید؛ از تولید نظریه بومی تا حل مسائل جامعه
مجوز برگزاری ترم تابستانی "مجازی" ابلاغ شد
تدوین آیین‌نامه حمایت از طرح‌های فناورانه در دانشگاه علوم پزشکی ایران
حماسه وداع و تشییع هشداری راهبردی به استکبار جهانی
مراسم وداع با رهبر شهید، نظریه‌های علوم اجتماعی را به بازاندیشی واداشت
رئیس جهاد دانشگاهی انتصاب مجدد رئیس قوه قضاییه را تبریک گفت
درخشش دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵
بدرقه امام خامنه‌ای، هزینه‌ی شیعه را برای دشمن «غیرقابل تصور» می‌کند / وداعی که باید چون قیام حسینی، خون‌خواهی را به جهان نشان دهد
حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع رهبر شهید، نماد وحدت و ایستادگی ملت ایران است
تبیین رسالت‌های سه‌گانه جامعه و دانشگاهیان در عصر پساجنگ
ضوابط برگزاری امتحانات مجازی و ترم تابستان دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
آمادگی کامل برای میزبانی از سوگواران مراسم تشییع
از جهاد علمی تا خودکفایی پایدار؛ نگاه عملیاتی به فرمایشات رهبر شهید
موکب مدافعان سلامت علوم پزشکی تهران، میزبان دانشگاهیان در مراسم تشییع رهبر شهید
خدمت‌رسانی شبکه امداد سیار دانشگاه آزاد در موکب‌ها و میان جمعیت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top