تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/09/14 - 13:04
کد خبر: 489969

مدارس برخی نقاط این استان فردا غیرحضوری شد

 مدارس برخی نقاط این  استان فردا غیرحضوری شد

جانشین ستاد مدیریت بحران استان سمنان گفت: کلاس‌های مدارس در چند شهرستان استان سمنان روز چهارشنبه به‌خاطر آلودگی هوا به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمد حمیدی، جانشین ستاد مدیریت بحران استان سمنان در حاشیه کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استان سمنان اظهار کرد: با توجه به افزایشی که در شاخص‌های آلودگی هوا در برخی نقاط استان سمنان شاهد هستیم و با توجه به پایداری هوا، تصمیمات جدیدی برای فعالیت مدارس اتخاذ شده است.

وی تصریح کرد: بر اساس این تصمیمات، پیش‌دبستانی‌ها، مهدکودک‌ها و مدارس همه مقاطع تحصیلی در شهرستان‌های سمنان، سرخه، آرادان و گرمسار فردا، چهارشنبه، پانزدهم آذرماه غیرحضوری برگزار می‌شود.

معاون استاندار سمنان گفت: پیش‌دبستانی‌ها و مهدکودک‌ها و مقطع تحصیلی ابتدایی در شهرستان‌های شاهرود و دامغان نیز فردا غیرحضوری خواهند بود.

به گزارش فارس؛ کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استان سمنان هم امروز به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان و دبیری اداره کل حفاظت محیط زیست استان سمنان و با حضور اعضای کارگروه شهرستان سمنان در سالن شماره ۲ استانداری سمنان برگزار شد.

شاخص لحظه‌ای آلایندگی هوا امروز صبح در مقطعی روی 156 قرار داشت. شاخص کیفیت هوا معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامت افراد است.

این شاخص به ترتیب از صفر تا ۵۰ در شرایط پاک یا سبز، ۵۱ تا ۱۰۰ در شرایط قابل قبول یا زرد، ۱۰۱ تا ۱۵۰ در شرایط ناسالم برای گروه حساس یا نارنجی، ۱۵۱ تا ۲۰۰ در شرایط ناسالم برای همه یا قرمز، ۲۰۱ تا ۳۰۰ در شرایط بسیار ناسالم یا بنفش و ۳۰۱ تا ۵۰۰ در شرایط خطرناک یا ارغوانی تعیین شده است.

به گزارش فارس؛ عمده‌ترین علت آلودگی هوا در ایران، وجود پنج نوع آلاینده اصلی اوزون، دی‌اکسید سولفور، دی‌اکسید نیتروژن، مونوکسید کربن و پی.ام یا همان ذرات معلق در هواست که عوارض بلندمدت و کوتاه‌مدت بسیاری را به سلامت جامعه تحمیل خواهد کرد.

کسانی که مبتلا به آسم هستند در اکثر موارد در زمان مواجهه با آلودگی هوا دچار حملات تنفسی شده و تعداد مراجعه‌شان به مراکز پزشکی و اورژانس‌های بیمارستان‌ها افزایش پیدا می‌کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نشست مهم چارچوب هماهنگی عراق درباره ایران
خسروپناه: باید الگوی حکمرانی دفاعی شهید موسوی تهیه و تدوین شود
ریحانه کریمی: مدالم تقدیم به آقا امام رضا(ع)/ خدا را شکر شرمنده نشدم
چای استخوان زنان را قوی‌تر می‌کند
حردانی: از شکست مقابل ازبکستان درس می‌گیریم
با همسر لجبازم چگونه برخورد کنم؟
جشنواره ملی سرباز ایرانی +عکس
رئیس دانشگاه تهران: در جنگ اخیر ۲ استاد و ۵ دانشجو را از دست دادیم
سقف حمایتی طرح‌های بنیاد نخبگان افزایش یافت
مراسم روز پرچم در دانشگاه تهران +عکس
پس از تحقیق درباره تروریستی بودن حادثه «فرفورد» اعلام نظر می‌شود
قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکایی‌ها است
شهید موسوی الگوی نسل امروز و آینده نیروهای مسلح است
نخستین جشنواره ملی سرباز ایرانی برگزار شد
خشم رسانه صهیونیستی از فعالیت‌های دیپلماتیک ایران در نیویورک
تیم ملی واترپلو مقابل چین باخت
کاظمی: معلمی فقط انتقال علم نیست/ شخصیت معلم دانش‌آموز را می‌سازد
نعمتی: بازی با ازبکستان غافلگیر شدیم/ با آرامش آماده جام ملت‌ها می شویم
انصارالله: خون شهید نصرالله مسیر پیروزی را تقویت می‌کند
جدیدترین موضع‌گیری وزیر خزانه‌داری آمریکا علیه ایران
واکنش ترامپ به حادثه امنیتی نزدیک پایگاه هوایی آمریکا در انگلیس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top