تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/09/15 - 18:42
کد خبر: 490086

یامین پور:

آمار هر سه ازدواج یک طلاق اشتباه است

آمار هر سه ازدواج یک طلاق اشتباه است

در مراسم افتتاحیه سامانه «هم‌راه» معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان درباره آمار اشتباه حوزه ازدواج و طلاق توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مراسم رونمایی از سامانه ملی ازدواج «هم‌راه» بعد از ظهر امروز در حوزه هنری تهران برگزار شد. این سامانه به همت وزارت ورزش و جوانان تاسیس شده است. و در راستای خدمات ازدواج تسهیل موضوعات این حوزه، دریافت مشخصات مراکز مشاوره خانواده و ازدواج که در نزدیکی محل زندگی است، برگزرای جلسات آنلاین مشاوره، نظردهی و امتیاز دهی به مشاوران، معرفی مراکز فعال در انتخاب همسر و همچنین تحلیل آمارها و داده‌های این حوزه به جهت تسهیل امر ازدواج توسط در اختیار مدیران قرار خواهد گرفت، افتتاح شد.

در این مراسم با حضور وزیر ورزش و جوانان کیومرث هاشمی، وحید یامین پور معاونت این وزاتخانه، امیرحسین بانکی‌پور نماینده مجلس و مدیران ثبت‌احوال و جمعی از مشاوران خانواده و ازدواج و اساتید این حوزه برگزار شد.

یامین پور با اشاره به اینکه ازدواج باعث ایجاد امید و سلامت در جامعه می‌شود، گفت: در دولت سیزدهم ازدواج فقط یک مقوله دم‌دستی نیست بلکه مهم‌ترین راهبرد برای رسیدن به همبستگی و ادغام اجتماعی در دوره‌ای که فرد گرایی و لذات فردگرایی به ازدواج آسیب می‌زند است. بخشی از تسهیل ازدواج و کاهش سن ازدواج مربوط به سن ازدواج و بخشی دیگر مربوط به ارائه آموزشات و مشاوره‌های قبل از ازدواج است.

وی با اشاره به آمار مربوط به حوزه مشاوره بیان کرد: از مهر ۱۴۰۰ تا آبان ۱۴۰۲، ۳۴۰ مرکز مشاوره خانواده که ۱۰۰۰ روانشناس و مشاوره خانواده در این دوسال در آنها فعالیت داشتند،تاسیس شد؛ ۸۴ درصد از این مراکز در رده الف هستند. رشد ۸۰ درصدی  مشاوره و سازمان‌های مردم نهادی که در زمینه ازدواج جوانان فعالیت دارند و برای توسعه مراکز مشاوره ازدواج و خانواده براساس تبصره ۱۸ قانون بودجه کشور برای کمک و ساخت به مراکز مشاوره تعلق خواهد گرفت که پیش بینی ما این است ۱۱۰۰ مشاور در این زمینه بتوانیم به این حوزه اضافه کنیم.

در ادامه این مراسم امیرحسین بانکی‌پور نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به آمارهای سیاه‌نمایی در بحث طلاق گفت: آمارهایی که از طلاق  مطرح می‌شود باعث ناامیدی در دل جوانان برای ازدواج می‌شود. درست است که وضعیت ما در ازدواج تغییر جدی نکرده و میانگین سن ازدواج دختران و پسران همچنان ۲۴ و ۲۷/۵ است و از سن ۲۰ تا ۳۵ سالگی ۲/۳ دختران ازدواج کرده‌اند اما همچنان خانواده جایگاه خود را دارد و  طلاق امری قبح است.

وی افزود: وقتی می‌گویم نسبت ازدواج به طلاق ۳ به ۱ است این اشتباه بوده و آمار ازدواجی که ما بیان می‌کنیم برای امسال است اما طلاق‌ها برای ازدواج‌های سال قبل است.

اما مسائل نگران کننده آن است که نسبت ازدواج به طلاق در ۳۰ سال پیش ۱ به ۱۶ بوده است اما الان ۳ به ۱  است و بیش از ۲۲۰ میلیون دختر بالای ۳۰ سال مجرد و ۲۵۰۰ پسر بالای ۳۰ سال مجرد داریم.

این نماینده مجلس با اشاره به تحولات برنامه توسعه هفتم گفت: در برنامه هفتم توسعه تصویب شد علاوه بر بیمه‌هایی که برای درمان ناباروری بود، دختران بالای ۳۰ سال بتوانند از بیمه برای فریز تخمک‌های خود استفاده کنند که نگرانی آنها برای فرزنددار شدن در آینده کمتر شود و دراوایل سال ۱۴۰۳ این طرح اجرا خواهد شد.

وی در پایان افزود: امید دادن  به جوانان در بحث ازدواج باعث کم شدن آمار طلاق خواهد شد و با اصلاح نگاه می‌توان ازدواج را رونق داد.

یامین پور در ادامه با اشاره به صحبت‌هایبانکی‌پور افزود: سن زندگی مشترک قبل از طلاق در کشور ما ۹ سال است در این ۵ سال ۶ میلیون از جمعیت جوان کاهش پیدا کرده است و ۷۴درصد ازدواج برای جوانان بوده و ازدواج‌ها از سال ۱۳۹۸ تا نیمه اول ۱۴۰۲، ۹ درصد به طلاق شده است، در ۱۵ سال اخیر از ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۱، ۱۹ درصد از ازدواج‌ها منجر به طلاق شده است و نرخ زنان مطلقه در ۱۰ سال اخیر ثابت بوده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عراقچی: همسایگان در اولویت ما قرار دارند
العربی الجدید: هیئت قطری دوباره برای میانجی‌گری عازم تهران شد
ادعای معاون ترامپ: در مذاکرات با ایران پیشرفت‌هایی حاصل شده است
اعزام رزمندگان جان‌فدا به جنوب و غرب کشور
حمله هوایی و توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی صعده؛ سه کودک زخمی شدند
انهدام پهپاد پیشرفته MQ۹ توسط سامانه نوین پدافند پیشرفته هوافضای سپاه
تاکید وزرای اقتصاد ایران و تجارت پاکستان بر تسهیل ترانزیت کالا
جزئیات حضور عراقچی در جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس
شکار دو فروند پهپاد شناسایی آمریکایی از نوع MQM-۱۷۰ در آسمان جزیره قشم
توافق ایران و ترکیه برای رفع موانع ترانزیت و توسعه همکاری‌های مرزی
ادامه توهمات ترامپ درباره حمله به ایران: برای ازسرگیری جنگ عجله‌ ندارم
بختیاری‌زاده: می‌توانیم به حریف آسیب بزنیم
انصاری خواستار اصلاح قوانین محیط زیستی شد
ادعای تکراری ترامپ: ایران خواهان مذاکره است!
باقری: آمریکا اخلال در اقتصاد جهانی را هدف گرفته است
یک دقیقه سکوت در بازی استقلال و الشمال قطر
یحیی سریع: فرودگاه دمام و رادار جیزان را با پهپاد هدف قرار دادیم
همایش ازدواج دانشجویی «همسفر تا بهشت» در مشهد +عکس
دیدار عراقچی با رئیس جمهور و وزیر امور خارجه ترکمنستان
ایران چهارمین کشور جهان در ثبت میراث ناملموس
یحیی سریع: جنگنده‌های سعودی ۱۰۹ بار یمن را بمباران کردند
تسهیلات آموزشی ویژه دانشجویان مادر؛ امکان مرخصی تا ۴ نیمسال
تسهیلات آموزشی ویژه دانشجویان مادر؛ امکان مرخصی تا ۴ نیمسال
نمرات مردودی دانشجویان ورودی ۱۴۰۲ به بعد در معدل کل محاسبه نمی‌شود
بررسی گسترش همکاری‌های علمی و دانشگاهی ایران و عراق
امکان ویرایش معدل و سهمیه در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی فراهم شد
بازگرداندن توانمندی های مغز آسیب دیده با امواج صوتی
کلیداولیه آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی۱۴۰۵ منتشر شد؛ اعلام زمان اعتراض
تسهیلات جدید برای قبولی‌های ارشد و دکتری؛ امکان شروع تحصیل از ترم بعد
تهیه سند ملی نقشه راه فناوری‌های دریایی به دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر سپرده شد
کسب ۳ مدال و ۱۵ رتبه زیر ۱۰، حاصل تلاش دانشجویان «امیرکبیر» در المپیاد علمی دانشجویی
بازگشت رشته سیاست‌گذاری عمومی به دفترچه آزمون دکتری
راهنمای انتخاب بهترین پلتفرم برگزاری کلاس آنلاین؛ امکانات، مزایا و ویژگی‌های یک سامانه آموزشی استاندارد
هزینه کلاس خصوصی زبان انگلیسی  در سال ۱۴۰۵ چقدر بود؟
تفکیک مسیر ارتقای اساتید علوم انسانی از رشته‌های مهندسی و کشاورزی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top