تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/09/15 - 20:58
کد خبر: 490103

گنجی: روز دانشجوی امسال به دلیل نگاه دقیق نسل آگاه دانشگاهی به حوادث غزه متفاوت‌ است

گنجی: روز دانشجوی امسال به دلیل نگاه دقیق نسل آگاه دانشگاهی به حوادث غزه متفاوت‌ است

رئیس صندوق رفاه دانشجویان ضمن تبریک روز دانشجو در آستانه فرارسیدن ۱۶ آذر خاطرنشان کرد: آنچه روز دانشجوی امسال را از سال‌های پیش متمایز می‌سازد جریانات دو ماه اخیر در غزه و علنی تر شدن جنایات و وحشی‌گری‌های سبعانه و نسل‌کشی صهیونیست‌های اشغالگر است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فارس نوشت: مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان، در شورای مدیران این صندوق، به مناسبت فرارسیدن روز دانشجو، تاکید کرد: آنچه روز دانشجوی امسال را متمایزتر از سال‌های پیش می‌سازد، نگاه دقیق و موشکافانه نسل آگاه و هوشمند دانشگاهی ما به حوادث دوماهه اخیر در غزه و فلسطین است که به یقین جنایات بی‌شرمانه و نسل کشی و رفتار به دور از انسانیت صهیونیست‌های غاصب را بارزتر از قبل برای جهانیان نمایان ساخته است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: جوانان فرهیخته و بیداردل ما قطعا به تأسی از دانشجویان پیشکسوت و قهرمانانِ ماندگاریِ ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲، که به دلیل حضور نامیمونِ ریچارد نیکسون، معاون رئیس‌جمهوری وقت آمریکا، و قصد شوم سفر او به ایران، غیورانه برانگیخته شدند که عامل خارجی معاند با مردم‌سالاری، بی‌شرمانه در سرزمینشان، میهمان نشود و همین غیرت و آزادگی دانشجویان، بهانه‌ای شد برای نیروهای رژیم ‌طاغوت که به دانشکده فنی یورش ببرند و در این تعرض، دانشجویان گران قدری چون آذر شریعت‌رضوی، مصطفی بزرگ‌نیا و احمد قندچی به شهادت رسیده و عده زیادی از دانشجویان دیگر نیز مجروح و  دستگیر شدند، اکنون نیز همراه با ارتقای سطح دانش و علم و فناوری، هیچ جنایت و تهاجمی را تاب نیاورده و در حمایت از مظلومان و بی پناهانِ عالم، عَلَمِ مبارزه با ستمگری و ظلم را برافراشته و با قلمِ توانمند و قدمِ پرصلابت خویش راه را بر ستم پیشگان و  ویرانگرانِ حُریت و آزادگی سد خواهند کرد و در این جهاد مقدسِ علم آموزی و مبارزه با ناآگاهی، فریادرس درماندگان و مظلومان نیز می‌باشند.

وی افزود: دانشجویان غیرتمند و پرتلاش ما ضمن علم آموزی و بینش‌افزایی، مبارزه با استکبار جهانی، خصوصا علیه نسل کشی در غزه را سرلوحه فعالیت‌های غیورانه ی خود قرار داده‌اند و به یقین دانشجویان با بصیرت ما در اوضاع حساس فعلی جامعه نیز همچون همیشه، انقلابی خواهند درخشید و در فضای انتخاباتی مهمِ پیشِ رو کنش‌گری‌های ارزشمندی خواهند آفرید.

گنجی در پایان ضمن تاکید بر افتخار صندوق رفاه دانشجویان بر اهم رسالت خویش در خصوص مساعدت و ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان سراسر کشور، تصریح کرد: امسال نیز با وزش مجدد نسیم شانزدهم آذر، ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدای عزیز این روز، به تمام دانشجویان فرهیخته این مرز و بوم، روز دانشجو را تهنیت عرض کرده و در حال و هوای معنوی این ایام فاطمی، به حرمت بانوی دو عالم حضرت زهرای مرضیه سلام الله علیها، از پروردگار متعال موفقیت روزافزون همراه با پیروزکامی و عافیت برای تمام جوانان سرزمینمان را خواستارم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یک زنِ دیگر به بانوان دولت اضافه شد
خانواده؛ یک شبکه اجتماعی بدون نیاز به اینترنت!
بیانیه هشدارآمیز حماس نسبت به ساخت شهرک صهیونیستی جدید در قدس اشغالی
تاکید بیانیه پایانی تظاهرات مردم یمن بر مخالفت با توافق گازی مصر با رژیم صهیونیستی
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
طالبان: هرگونه تجاوز به افغانستان با پاسخ قاطع روبه‌رو می‌شود
سقوط یک پهپاد ناشناس در ازمیت ترکیه
سوئد سفیر ایران را احضار کرد
بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت
ترامپ احتمال جنگ با ونزوئلا را رد نکرد
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد
تحلیل رسانه عبری: افشاگری هکرها می‌تواند به زندگی سیاسی "بنت" پایان دهد
پوتین: توقیف دارایی‌های روسیه عواقب جدی برای «دزدها» به همراه خواهد داشت
پاکستان: هیچ تصمیمی برای اعزام نیرو به غزه گرفته نشده است
هند صدور محدود ویزا برای شهروندان افغانستان را از سر گرفت
بودجه نظامی آمریکا رکورد زد
ادعای محافل صهیونیست: مرد روسی بعد از مدت‌ها جاسوسی از بنادر اسرائیل دستگیر شد
فیلم | جمله‌ای که شهید مطهری درباره شهید مفتح به رهبر انقلاب گفت
افق‌های جدید برای مدیران فرهنگی
دلیل عدم حضور جبهه پایداری در جلسه احزاب با پزشکیان چه بود؟
استاد دانشگاه: ابتلا به سرطان در ایران یک‌سوم متوسط جهانی است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top