تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/09/16 - 13:05
کد خبر: 490173

هدیه خاص آستان قدس رضوی به آیت الله سیستانی

هدیه خاص آستان قدس رضوی به آیت الله سیستانی

آستان قدس رضوی نسخه‌ای از مصحف ۱۴۰۰ ساله «مشهد رضوی» را به آیت الله سیستانی، مرجع دینی شیعیان در عراق اهدا کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مصحف رضوی که با ۲۵۲ برگ در میان مصاحف حجازی کهن، کامل‌ترین دست‌نویس قرآنی برجای مانده از سده نخست هجری است، پس از هفت سال پژوهش محتوایی و آماده سازی فنّی، با همت «مؤسسه آل البیت علیهم السلام لإحیاء التراث» و کتابخانه آستان قدس رضوی در قالب چاپ فاکسیمیله (مطابق اصل) به صورت بسیار نفیس برای عرضه به مجامع علمی جهان و محققان داخل و خارج کشور به انتشار رسیده است.

مرتضی کریمی‌نیا، پژوهشگر این اثر هنگام اهدای این نسخه از مصحف مشهد رضوی به آیت الله سیستانی درباره اهمیت و تاریخ این سند قرآنی مهم از قرن اول هجری توضیحاتی ارائه کرد.

در ادامه این دیدار آیت الله سیستانی گفت: من در جریان این کار شما بوده‌ام؛ این کار که برای معرفی قدیمی‌ترین نسخه‌های قرآن شریف انجام شده، مهم و برای محققان این حوزه مورد نیاز است. هفتاد سال پیش که وسائل صنعتی نبود، من در مراجعه به کتابخانۀ آستان قدس رضوی، برخی از این مصاحف کهن منسوب به ائمه علیهم السلام و غیر آن را دیده بودم.

اکنون بسیار خوشحالم که با تلاش شما و پشتیبانی موسسۀ آل البیت علیهم السلام این آثار و اسناد تاریخی برای تحقیقات علمای اسلام منتشر می‌شود. امیدوارم احیای بعضی از کتب قدیمی از جمله تفسیر وزیر مغربی و غیر ذلک از جانب شما ادامه یابد.

وی در ادامه افزود: به آقایان سلام برسانید و خوشحالی من را از جهت حمایتی که برای طبع صنعتی این اثر ارزشمند کرده اند، ابلاغ کنید.

از مصحف مشهد رضوی کامل‌ترین مجموعه دستنویس قرآن به خط حجازی از سده نخست هجری، اواخر آبان در مشهد با حضور تولیت آستان قدس رضوی و نماینده تام الاختیار آیت الله سیستانی رونمایی شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تنگه هرمز در کنترل کامل ایران است
هنر نباید از واقعیت کودک ایرانی فرار کند / تئاتر کودک فقط «حال خوب» نیست
 دادگاه ویژه روحانیت؛ نیاز به اصلاحات اساسی و شفافیت دارد
ملاک عدالت شما چیست؟!
درس فراموش‌شده نصرالله / وقتی خطوط قرمز یکی‌یکی شکسته شد
پروازهای ایران به چین، روسیه و ترکیه ادامه دارد
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top