تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/09/20 - 17:14
کد خبر: 490531

شیرینی در شب یلدا بدون افزایش قیمت

شیرینی در شب یلدا بدون افزایش قیمت

رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی فروشان و کافه قنادی تهران گفت: با توجه به نزدیکی شب یلدا هیچ بحث کمبودی برای شیرینی حتی مواد اولیه وجود ندارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، علی بهره مند، رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی فروشان و کافه قنادی تهران گفت: در صنف قنادی و شیرینی فروشان، هیچ وقت قیمت ناگهانی افزایش پیدا نمی‌کند، چراکه مواد اولیه به وفور وجود دارد.

وی با بیان اینکه مواد اولیه در بازار به وفور وجود دارد و همکارانم از این بابت هیچ مشکلی ندارند افزود: امیدوارم شب یلدا بهترین خدمت رسانی به مردم ارائه شود و هیچ مشکلی و نگرانی درباره شیرینی شب یلدا وجود نداشته باشد. قیمت‌گذاری دستوری در اختیار اتحادیه نیست و خود واحدهای قنادی بر اساس متریال و عرضه و تقاضا قیمت مشخص می‌شود.

وی ادامه داد: در صنف قنادی و شیرینی فروشی هیچ وقت در آستانه شب یلدا قیمت ناگهانی افزایش پیدا نمی‌کند؛ چراکه مواد اولیه به وفور وجود دارد. همکاران هم آمادگی لازم برای مدیریت بازار را دارند و هیچ وقت به خاطر افزایش تقاضا قیمت را افزایش نمی‌دهند. با اطمینان خاطر می‌توان گفت که هیچ افزایش قیمتی حتی برای شب عید هم وجود نخواهد داشت.

وی در بخش دیگر سخنان خود گفت: به همکاران توصیه می‌شود که تکریم مشتری را داشته باشند؛ چراکه مشتری ولی نعمت مغازه است. بنابراین تکریم مشتری واجب است همچنین از مردم هم درخواست می‌شود که شیرینی مورد نیاز را صرفا از قنادی های مجاز تهیه کنند.

بهره‎مند تصریح کرد توصیه می‌شود مردم از واحدهای که قناد نیستند و هیچ نظارتی بر آنها صورت نمی‌گیرد شیرینی نخرند. در واقع نانوایی که جلویی مغازه خود مشغول به فروش شیرینی است متخلف است. منشا شیرینی های عرضه شده هم مشخص نیست، متاسفانه نامه نگاری و تذکر اتحادیه هم تا به امروز بی تاثیر بوده است.

وی در پایان اظهار داشت: بیشترین چالش صنف قنادان همین فروش شیرینی توسط نانوایی است. این شیرینی های عرضه شده بی کیفیت هستند و شاید 10 تا 20 هزار تومان ارزان تر از قنادی باشد؛ اما کیفیت ندارد. چراکه تخصصی پشت آن نیست همانطور که قنادی ها تخصصی در پخت نان ندارد و اقدام به فروش آن نمی‌کنند، آنها هم نباید اقدام به فروش شیرینی بپردازند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top