تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/09/20 - 22:17
کد خبر: 490553

باهنر: برخی اصلاح‌طلبان به یک لیست واحد در تهران رسیده‌اند

باهنر: برخی اصلاح‌طلبان به یک لیست واحد در تهران رسیده‌اند

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین گفت: مطابق اخبار واصله برخی اصلاح‌طلبان تا حدودی تهران به یک لیست واحد رسیده اند و این می‌تواند اصولگرایان را نسبت به لزوم وحدت هوشیار سازد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، محمد ناظمی اردکانی دبیرکل جامعه اسلامی مدیران در این نشست ضمن تشریح برنامه های انتخاباتی اصول گرایان گفت: جامعه اسلامی مدیران با ایجاد دفتر سیاسی و انتخابات برنامه های جامعی برای افزایش مشارکت اجتماعی و اعتمادسازی از طریق معرفی نمایندگان کارآمد در سطح کشور و منطبق با مؤلفه های موردنظر مقام معظم رهبر انقلاب دارد.

وی هچنین تصریح کرد: جامعه اسلامی مدیران با داشتن اعضاء مجرب در حوزه های مدیریت انقلابی و جهادی آمادگی لازم در زمینه ورود به عرصه انتخابات و خدمت رسانی برای تشکیل یک مجلس کارآمد قوی و انقلابی را دارد.

در ادامه این مراسم محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه مهندسین ضمن بیان اینکه امسال دو انتخابات حساس مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی را پیش رو داریم گفت: مقام معظم رهبری متفاوت از هرسال، امسال بسیار زودتر مسئله انتخابات را مطرح کردند و در رابطه با اجابت مطالبه معظم له، هرگروه فعال می تواند در این عرصه نقش خود را ایفا کند و پاسخ روشنی در رابطه را مشارکت عمومی داشته باشد.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: درحال حاضر اصولگرایان به دنبال ایجاد وفاق هستند، پنج گروه در جبهه اصولگرایی آمادگی خود برای حضور و ارائه لیست در انتخابات را اعلام کرده اند و در این بین سهم خواهی آسیب به ائتلاف و وحدت اصولگرایان می زند و امیدواریم با کمک  همه احزاب و تشکل های فعال حوزه اصولگرایی بتوانیم از این اتفاق جلوگیری کنیم.

وی با تشریح و تحلیل عملکرد اصلاح طلبان در انتخابات پیش رو یادآور شد: اصلاح طلبان به دو گروه تقسیم می شوند؛ عده ای از آن‌ها اعتقاد به تحریم انتخابات دارند اما عده ای دیگر حیات خود را وابسته به حضور در انتخابات و مشارکت می دانند، مطابق اخبار واصله آن‌ها تا حدودی تهران به یک لیست واحد رسیده اند و این می تواند اصولگرایان را نسبت به لزوم وحدت هوشیار سازد.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری از تغییرات سازوکار تأیید صلاحیت کاندیداها در انتخابات مجلس سیزدهم گفت و اظهار کرد: در این دوره افراد بیشتری ثبت نام کرده و با تغییر در برخی از سازوکارها امکان حضور در انتخابات برای افراد بیشتری به عنوان کاندید فراهم شده است و همین می تواند منجر به افزایش مشارکت شود.

دبیرکل جامعه مهندسین گفت: در حوزه های انتخابی کوچکتر شخصیت های حقوقی کمتر مورد توجه بوده و به دلیل بافت اقلیمی شخصیت های حقیقی امکان رأی آوری پیدا می کنند و حضور این افراد به صورت طبیعی بر میزان مشارکت عمومی در انتخابات افزوده می شود.

باهنر با تأکید بر سعه صدر در زمینه تأیید صلاحیت ها بیان داشت: افرادی که به اصول انقلاب اسلامی پایبند هستند ورودشان در انتخابات بلامانع است اما ورود ضدانقلاب و کسانی که به نوعی اغتشاشگر، فتنه گر و ضدانقلاب تلقی می شوند ممنوع است، این تنها منحصر به جمهوری اسلامی ایران نیست بلکه در همه نظام های دنیا افرادی از این جنس را در ساختارهای اساسی کشور نمی پذیرند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توضیح سازمان سنجش درباره قطعی برق در یکی از حوزه‌های کنکور
مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است
مردم بنزین نمیخورند! اما شما سفره مردم را بلعیده‌اید!
حملات توپخانه‌ای اسرائیل به جنوب لبنان
وقتی دانشگاه قربانی هیاهوی جنگ روانی دشمن شد
پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود
پرونده کنکور ۱۴۰۵ بسته شد
انفجار در یکی از بزرگ‌ترین پالایشگاه‌های روسیه
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
در صورت وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری را به کار می‌گیریم
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
تازه‌ترین واکنش عمان به تحولات تنگه هرمز
دفتر نتانیاهو: نوار غزه قبل از خلع سلاح حماس بازسازی نخواهد شد
مرشایمر: محاصره دریایی ایران باعث تضعیف آمریکا در شرق آسیا شده است
افزایش شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۴۱۷ نفر/ شهادت ۲۱ هزار کودک فلسطینی
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
کره جنوبی: کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
نگرانی امارات نسبت به تبعات اقدام علیه ایران
نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک اشتباه راهبردی و نمایش مضحک است
واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top