تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/09/21 - 12:35
کد خبر: 490575

سهم شرکت‌های دانش‌بنیان از اقتصاد ملی ۱.۵ درصد شد

 سهم شرکت‌های دانش‌بنیان از اقتصاد ملی ۱.۵ درصد شد

مدیرعامل راه آهن گفت: در حال حاضر محصولات ترانزیتی مانند کود پتاس از شمال روسیه در سولیکام از طریق ریل به مسافت ۴۸۰۰ کیلومتر به بندرعباس منتقل می‌شود و از طرف دیگر به دریای سیاه در کمتر از ۲۰ روز منتقل می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، محمدصادق خیاطیان امروز در مراسم رویداد فناوری دانش‌بنیان در حوزه حمل و نقل در محل این صندوق با بیان اینکه از مرحله ترویج و فرهنگ‌سازی دانش‌بنیان عبور کرده‌ایم گفت: در حال حاضر سهم اقتصاد دانش بنیان از تولید ناخالص داخلی کشور 1.5 درصد است که در برنامه هفتم هدف گذاری شده است این سهم به 7 درصد برسد که نیازمند جهش در شرکت‌های دانش بنیان هستیم.

وی گفت: فناوری عامل اقتدار و توسعه اقتصادی کشور است و فناوری رکن مهمی در توسعه به‌شمار می‌رود.

وی همچنین از وزیر راه و شهرسازی درخواست کرد سهم بیشتری از بازار حمل و نقل به شرکت‌های دانش بنیان اختصاص دهند.

در این مراسم همچنین میعاد صالحی مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی گفت: اولویت حمل و نقل و ترانزیت در قانون برنامه ششم و هفتم در بخش ریلی است.

وی گفت: در حال حاضر محصولات ترانزیتی مانند کود پتاس از شمال روسیه در سولیکام از طریق ریل به مسافت 4800 کیلومتر به بندرعباس منتقل می‌شود و از طرف دیگر به دریای سیاه در کمتر از 20 روز منتقل می‌شود.

مدیرعامل راه آهن گفت:‌در حال حاضر 16 هزار کیلومتر ریل در کشور و 30 هزار واگن باری در کشور فعالیت می‌کند و به ارائه خدمات حمل و نقل و ترانزیت می‌پردازند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
بازگشت ظرفیت ازدست‌رفته پالایشگاه‌های پارس جنوبی شتاب گرفت
هزینه بازسازی پل B۱ ‌حدود ۲.۷ همت برآورد شده است
عدم صدور ویزا برای تیم رسانه‌ای
دروس حوزه علمیه قم در پی ارتحال آیت‌الله شبیری زنجانی تعطیل شد
حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است
روایت نخستین روز مدرسه کلاس‌اولی‌ها
طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می‌چشانیم
حزب‌الله لبنان: ایران نیازی به حمایت ما ندارد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top