تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/09/22 - 16:46
کد خبر: 490713

جزئیات برگزاری سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان

جزئیات برگزاری سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان

دبیر سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی به دانشجویان ایران از برگزاری این رویداد فرهنگی در مهر ۱۴۰۳ خبر داد و اظهار امیدواری کرد که در این دوره بیش از گذشته عدالت در داوری‌ها رعایت شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، جمال رحیمیان، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران، در مراسم تقدیر از دست‌اندرکاران دوازدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری و نمایندگان سازمان‌های همکار در محل سالن جلسات حوزه ریاست، برگزاری این رویداد فرهنگی را خارج از قوانین و مقررات اداری کاری حسی و از روی عشق و علاقه دانست و خاطرنشان کرد: همه این موارد را مرهون الطاف الهی و همکاری صادقانه دوستان هستیم.

وی، تأثیرگذاری برگزاری این قبیل رویدادهای فرهنگی را در میان جوانان و دانشجویان کشور بسیار ارزشمند برشمرد و افزود: از حضرت رسول اکرم(ص) نقل است که خطاب به امیرالمومنین که عازم یمن بودند گفت اگر بتوانی در این سفر یک نفر را هدایت کنی ارزش آن بالاتر از همه منظومه شمسی است.

دبیر سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی به دانشجویان ایران، با بیان این‌که به جد معتقدم کار تندیس فداکاری رسالت احیاء انسان‌ها، روح‌ها و جان‌های انسان‌ها را برعهده دارد، در ادامه تصریح کرد: در قالب برگزاری این رویداد فرهنگی طی ۱۲ دوره بیش از ۵۵۰ گروه و فرد فداکار شناسایی و به جامعه معرفی شدند و قطعاً این جوانان و دانشجویان فداکار پس از تقدیر روحیه ایثار و فداکاری خود را هم‌چنان حفظ کرده و اشاعه می‌دهند.

رحیمیان، فعالیت‌های ایثارگرانه در جهت آبادانی و نجات جان انسان‌ها را شایسته تقدیر دانست و گفت: در این دوره می‌توان از ایده‌های جدید جوانان کانون‌های دانشجویی و خیریه‌ها هم استفاده کرد و امید می‌رود در سیزدهمین دوره برنامه‌ریزی در فضای دانشجویی و با ایده‌های جدید دانشجویی شکل بگیرد.

وی، برگزاری این دوره را متفاوت از دوره‌های قبل پیش‌بینی کرد و افزود: شناسایی جوانان گمنامی که برای نجات جان هموطنان خود به محیط‌های دور دست رفته و با از خودگذشتگی جان خود را به خطر می‌اندازند جای تقدیر مادی و معنوی بسیار دارد.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران، از بازنگری و بازنویسی آیین‌نامه برگزاری مراسم اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران پس از برگزاری جلسه نقد دوره دوازدهم خبر داد و گفت: سپس این آیین‌نامه در شورای سیاستگذاری و شورای‌عالی برای اجرا به تصویب نهایی خواهد رسید.

یکی از حاضرین هم مهم‌ترین لوازم فرهنگسازی در جامعه را گفتمان‌سازی در قالب برگزاری نشست‌ها دانست و نمونه بارز آن برگزاری پیش‌نشست‌هایی در دانشکده‌ها با حضور کارشناسان در سال ۹۸ عنوان کرد که بازخورد مناسبی هم داشت.

از دیگر حاضرین کار در حوزه برگزاری تندیس فداکاری را کاری مثبت و ارزشمند دانست و اظهار امیدواری کرد که این قبیل حرکت‌های مثبت و ارزش‌آفرین در سال‌های آینده هم ادامه داشته باشد.

براساس این گزارش، در این جلسه نمایندگان سازمان‌های همکار از سازمان‌های انتقال خون، نظام پزشکی کشور، دانشگاه آزاد اسلامی، وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری و سازمان جوانان هلال‌احمر حضور داشتند که با اعطای لوح و هدایایی نقدی از آن‌ها تقدیر شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
عارف: برای عبور از زمستان به همراهی مردم نیاز داریم
عراقچی: حتی اگر کار به جنگ آخرالزمانی کشیده شود، استوار خواهیم ایستاد
سفر نتانیاهو به امارات و دیدار با «بن زاید»
دیدار و گفتگوی عراقچی با وزیر خارجه بورکینافاسو
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حمله به زیرساخت‌ها و اهداف غیرنظامی یمن
امنیت پایدار کشتیرانی در هرمز خارج از چارچوب تهران ممکن نیست
تنگه هرمز نه‌تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
ترامپ باز هم مدعی پیروزی در جنگ با ایران شد
امکان تحصیل بدون آزمون مدال‌آوران بازی‌های آسیایی ناگویا فراهم شد
جدول توزیع مدال‌ها در پایان روز هشتم/ کاروان ایران هشتم شد
روایت دختر شهیدنصیرزاده از واکنش پدرش به احترام زارع به پرچم ایران
هواشناسی تهران هشدار زرد افزایش وزش باد صادر کرد
دستور وزیر نیرو برای استفاده مدیران آب و برق از خودروهای برقی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top