تاریخ انتشار: جمعه 1402/09/24 - 11:34
کد خبر: 490862

کارشناس داوری دربی ۱۰۲

کارشناس داوری دربی ۱۰۲

کارشناس داوری فوتبال ایران می‌گوید که اوایل استفاده از VAR در فوتبال اروپا هم شاهد یکسری اعتراضات و فشارها از سوی بازیکنان بودیم و نیاز به فرهنگ‌سازی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ درباره برگزاری دربی 102 تهران با کمک داور ویدیویی (VAR) اظهار داشت: ما در بازی اول نباید انتظار داشته باشیم که فرهنگ استفاده از VAR به خوبی جا بیفتد. گسترش استفاده از کمک داور ویدیویی در فوتبال کشورمان نیاز به فرهنگ‌سازی و آموزش دارد. اوایل استفاده از VAR در فوتبال اروپا هم شاهد یکسری اعتراضات و فشارها از سوی بازیکنان بودیم اما هر چقدر که جلوتر رفتیم، بازیکنان متوجه شدند که در هر زمان باید چطور با این مسئله برخورد کنند.

وی افزود: این وسیله به فوتبال اضافه شده تا تیمی امتیاز ناحق نگیرد. باید کاملاً برای همه جا بیفتد که زمان بازبینی صحنه‌ها، هر فردی چه کاری در زمین انجام می‌دهد، داور کجا و بازیکن کجا قرار می‌گیرد. این‌طور نیست که بعد از هر صحنه به داور اعتراض شود.

کارشناس داوری کشورمان با ارزیابی عملکرد موعود بنیادی‌فرد داور دربی، گفت: قضاوت او بد نبود. در صحنه‌هایی که VAR استفاده نشد، خوب عمل کرد. جایی که باید ادامه بازی می‌داد، تصمیمات خوبی گرفت. در صحنه پنالتی هم به نظرم تصمیمش درست بود، چرا که تکل بازیکن پرسپولیس موجب سرنگونی مهاجم استقلال شد و جلوی بدن وی گرفته شد.

«اگر داور دربی چنین مسابقه‌ای را با کمک داور ویدیویی در تورنمنتی بین‌المللی قضاوت می‌کرد، می‌توانست اجازه حضور در ادامه تورنمنت را داشته باشد؟» صفیری در پاسخ به این موضوع عنوان کرد: داور در مسابقات بین المللی بر اساس عملکردش قضاوت می‌شود و بر این اساس نیست که چند مرتبه از کمک داور ویدیویی استفاده کرده است. VAR برای این است که تیمی امتیاز ناحقی به دست نیاورد.

وی در پاسخ به این سوال که در چنین شرایطی اگر لیگ برتر بخواهد با کمک داور ویدیویی برگزار شود، هر مسابقه بسیار بیشتر از حد معمول طول خواهد کشید، گفت: داور باید طبق پروتکل عمل کند. این‌طور نیست که داور به انتخاب خودش فقط بعضی صحنه‌ها را از طریق کمک داور ویدیویی بازبینی کندر! نظر اتاق VAR هم مهم است. در حال حاضر بازی‌ها با پروتکل محدود برگزار می‌شود. اگر پروتکل‌های جدیدی هم اضافه شود، کار خیلی سخت‌تر می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
میزان دسترسی به زایمان ایمن یکی از شاخص‌های توسعه است
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۶ از ۳ آبان
اعمال دورکاری کارمندان دولت با هدف مدیریت انرژی صورت گرفته است
اینترنت گران شد؛ کیفیت هم بالا می‌رود؟
افزایش سرانه فعالیت و سرانه فضای ورزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
توسعه زیست‌بوم رشد و حل مسئله در علوم انسانی
ذوب‌آهن اصفهان در گرداب زیان؛ بدهی ۱۰۲ همتی و سقوط تولید / مدیران و سهامدار عمده کجا ایستاده‌اند؟!
تصادف یک کامیون و انفجار مخزن سوخت آن در عظیمیه کرج
جدیدترین نرخ انواع ارز در مرکز مبادله ایران اعلام شد
سوء استفاده ترامپ و نزدیکانش از قدرت برای تحقق منافع مالی
رفع ممنوع‌الورودی دانشجویان متخلف هنوز اعلام نشده است
کاهش فعالیت‌های تجاری در آمریکا
نوکیا به جای استارشیلد به اوکراین اینترنت ماهواره ای می‌دهد
بازنگری در ان‌پی‌تی؛ وقتی تعهدات امنیت نمی‌آورند
جلسات هم‌اندیشی استادان باید به حل مسئله منتهی شود
هوش مصنوعی مایکروسافت در تشخیص بیماری دو برابر پزشک دقت دارد
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد دانشگاه تهران از امروز
امروز آخرین مهلت انصراف از پذیرش پنجاه و سومین آزمون دستیاری پزشکی
شروع کار فرنگی‌کاران ایران در جهانی با برد اسکو
شبکه های اجتماعی از ۲۰۲۷ برای کودکان یونانی ممنوع شد
انتخابات ۲۰۲۶آمریکا؛ میدان تازه هوش مصنوعی برای دست‌کاری افکار عمومی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top