تاریخ انتشار: شنبه 1402/09/25 - 08:48
کد خبر: 490896

اسماعیل کوثری؛

انتقام سخت فراجا از تروریست‌ها

انتقام سخت فراجا از تروریست‌ها

بسیاری از این خرابکاران، فریب‌خورده‌هایی هستند که برای پول بسیار کمی خود را در اختیار بیگانگان قرار می‌دهند تا بیایند و امنیت کشور را بر هم بزنند اما در برابر اینها ایستادگی خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یادداشت از اسماعیل کوثری*/// فراجا از نقاط مرزی تا عمق کشور، در تمامی شهرها و روستاهای کشور ایران مسئولیت و مأموریت ایجاد آرامش و امنیت را عهده‌دار است و همین موضوع را می‌توان نشانی از عظمت کار و رسالت این دستگاه مهم کشور دانست که در هر بخشی از کشور حضور داشته و حافظ جان، مال و امنیت مردم ایران است و مردم هم در بسیاری از مقاطع چشم به این نیرو دارند.

باید گفت به لطف خداوند، این نیروی مقتدر با تلاش و تکاپویی که در سالیان اخیر با وجود سختی‌ها و مشقات فراوان از خود نشان داده است، توانسته در کشور امنیت و آسایش را برای مردم عزیز فراهم کند. اما ضدانقلاب وابسته و نیروهای بیگانه دشمن، چشم دیدن این امنیت برقرارشده در کشور را ندارند؛ امنیتی که بخش قابل‌توجهی از آن ثمره تلاش‌ها و اقداماتی است که نیروی انتظامی انجام داده است.

بنابراین نیروهای ضدانقلاب با حمایت‌های کشورهای متخاصم که در رأس آن صهیونیسم و استکبار جهانی قرار دارد، در برهه‌هایی برای برهم‌زدن آرامش و ضربه‌زدن به عاملان ایجاد امنیت که بخش مهم آن فراجاست، خرابکاری‌ها و ترورهایی را انجام می‌دهند که نمونه اخیر آن را می‌توان در اقدامی دانست که اخیرا تروریست‌های مسلح در سیستان و بلوچستان انجام دادند؛ به یکی از مراکز فراجا حمله کردند و تعدادی از عزیزان ما در نیروی انتظامی را به شهادت رساندند.

اما باید دانست که قطعا و یقینا این نیروهای خرابکار از سوی نهادهای امنیتی کشور و خود فراجا رها نخواهند شد؛ چراکه بزرگ‌تر از این تروریست‌ها و خرابکارها که در کشور عزیزمان ایران دست به اقدامات خرابکارانه زدند، توسط حافظان امنیت کشور و فراجا دستگیر شده و در نهایت در دادگاه‌های ایران مجازات شدند.

بسیاری از این خرابکاران، فریب‌خورده‌هایی هستند که برای پول بسیار کمی خود را در اختیار بیگانگان قرار می‌دهند تا بیایند و امنیت این کشور را بر هم بزنند و مخل آسایش مردم شوند اما مردم و سایرین باید خوب بدانند که در برابر اینها ایستادگی خواهد شد و آنان را کنار خواهیم زد؛ چراکه از این گروه‌ها بزرگ‌تر و خطرناک‌تر، در اوایل انقلاب که هنوز خبری از فراجا، سپاه، ارتش کنونی و دستگاه‌های امنیتی مثل وزارت اطلاعات نبود، در برابر نیروهای ما شکست خوردند و به حاشیه رفتند.

بر همین اساس ابدا نباید شک کرد که این گروه‌ها هم توسط نهادهای ما و در رأس آنان خود فراجا ضربه سهمگینی در آینده دریافت می‌کنند و تک‌تک این خرابکاران دستگیر و به سزای اعمال جنایتکارانه خود خواهند رسید؛ امید و آرزوی برهم‌زدن آرامش و امنیت کشور توسط دشمن از بین خواهد رفت و با کمک خدا آنان به این هدف نخواهند رسید.

*نماینده تهران در مجلس

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نحوه از بین بردن چربی روی فرش
خنک‌سازی هوشمند خانه در تابستان؛ راهنمای کامل از کولر گازی تا روش‌های طبیعی
مرجع تخصصی عیب‌یابی و ترمیم عمل‌کرد یخچال و فریزرهای تکنوسان در کلان‌شهر تهران.
نمایندگی تعمیرات یخچال هیتاچی در تهران: بازگرداندن آرامش به آشپزخانه شما.
کناف چیست؛ بررسی مزایا و معایب کناف + موارد استفاده
ما هم علی‌الاصول مخالفیم
نیروهای مسلح و ملت، تحقق کامل شروط را فریاد می‌زنند.
هماهنگ بودید اما همسو نبودید
ملت مراقب شماست؛ احتیاط کنید
مردم میراث‌دار دستاوردهای نظام هستند
رهبری بزرگ‌ترین حامی و بزرگ‌ترین مطالبه‌گر است
تقدیر بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز از موضع قاطع رئیس‌جمهور در برابر آمریکا
دانشگاه‌ها باید اتاق فکر دستگاه‌های اجرایی باشند
تفاوتِ علی‌الاصولی: گذر از نظر ولایی به نظر شورایی
رهبری و مردم مانع اصلی تکرار خسارت محض
لغو مجوز ادامه خدمت شریعتمداری/ جنجال انتصابات بدون استعلام در هلدینگ خلیج فارس/ دورهمی افراطیونِ پرونده‌دار در پولسازترین شرکت خصولتی
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی میان دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و مراکز علمی و دانشگاهی ترکیه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top