تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/09/27 - 20:50
کد خبر: 491160

ارتقای طراحی خودروها برای کاهش مصرف بنزین

ارتقای طراحی خودروها برای کاهش مصرف بنزین

رئیس دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی دلیل عمده ناترازی بنزین را بحث خودروها دانست و گفت: باید بتوانیم طراحی خودروهایمان را طوری ارتقا دهیم که مصرف سوخت به زیر ۵ درصد برسد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، احمد وحیدی وزیرکشور طی هفته‌های گذشته با اشاره به مصرف روزانه نزدیک به ۱۴۵ میلیون لیتری بنزین، گفت: ظرفیت تولید بنزین به ۱۲۰ میلیون لیتر در روز رسیده است و امروز بایستی دانشجویان برای این ناترازی مصرف، الگو ارائه دهند.

امیرضاشاهانی رئیس دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیرالدین طوسی درباره راه‌حل ناترازی بنزین توسط دانشگاه‌ها گفت: دلیل عمده ناترازی بنزین بحث خودروها است که متأسفانه مصرف سوخت‌شان از نُرم کشورهای پیشرفته بسیار بالاتر است. به عنوان مثال خودروها باید در هر ۱۰۰ کیلومتر ۵ لیتر مصرف سوخت داشته باشند که این مصرف خیلی بیشتر از حد نرمال است. 

* بزودی افزایش مصرف بنزین منجر به واردت بنزین خواهد شد

وی افزود: باید بتوانیم طراحی خودروهایمان را طوری ارتقاء دهیم که مصرف سوخت زیر ۵ درصد برسد. با تعداد خودروهای میلیونی که در کشور وجود دارد اگر مصرف را ضریب کنیم خواهیم دید سالانه چه میزان کاهش مصرف بنزین اتفاق می‌افتد و این خودش می‌تواند مشکل ناترازی بنزین و مصرف سوخت را حل کند که دیگر ناچار نشویم با وجود اینکه خودمان تولیدکننده بنزین هستیم، مجبور شویم از خارج بنزین وارد کنیم. 

رئیس دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیرالدین طوسی گفت: متأسفانه به مرور زمان افزایش مصرف بنزین منجر به واردت بنزین خواهد شد، حتماً ارتقای تکنولوژی و فناوری در حوزه خودرویی این مشکل را حل می‌کند و نه فقط مشکل ناترازی بنزین را بلکه مشکل آلودگی هوا را که تا حد زیادی حل می‌کند. 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«مهرداد اخلاقی کتابچی» با رای نمایندگان مجلس وزیر دفاع شد
جایگاه تمدن ایرانی با دروغگویی سیاست‌مداران ایران‌ستیز پنهان نخواهد شد
حضور دروازه‌بان استقلال در ترکیب هفته لیگ نخبگان آسیا
پیکرهای ۸۰۰۰ شهید در غزه همچنان زیر آوار است
سه اقدام فوری عدلیه برای بازسازی سرمایه اجتماعی در شرایط بحران
بازگشت رونالدو به تیم ملی فوتبال پرتغال در هاله‌ای از ابهام
امیدواریم بسته «چشم‌روشنی» در البرز فعال شود
۲۹ دانشگاه میزان وثیقه تعهدات دستیاران پزشکی را اعلام کردند
رژیم آل سعود ۵ شهروند سعودی را اعدام کرد
چهل و دومین اطلاعیه پرداخت غرامت به جان‌باختگان پرواز ۷۵۲ اوکراین
چند تن کشته و زخمی شدند
ابوالفضل محمدنژاد صاحب دومین مدال طلا شد
کسب ۲ مدال طلا و ۳ مدال برنز توسط آزادکاران ایران در پنج وزن نخست
حضور گسترده معترضان و برخورد شدید پلیس
معذرت‌خواهی باهنر از زینب ابوطالبی پس از ادعای هفته گذشته‌ی خود مبنی بر خروج وی از کشور
ترکیب تیم ملی وزنه‌برداری ایران برای مسابقات جهانی چین
داوران ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا سطح ۲ قضاوت می کنند
مدال طلای جهان بر گردن ستاره اسکیت ایران
سامسونگ با این قابلیت، مشکل کج‌شدن فیلم‌ها را حل می‌کند
کارت قرمز وزیر علوم به یک استاد دانشگاه ضد انقلاب
از اوج گیری تورم در اروپا تا افت ارزش پول هند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top