تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/09/28 - 09:17
کد خبر: 491182

خطرات نوشیدن قهوه با شیر و شکر

خطرات نوشیدن قهوه با شیر و شکر

نوشیدن قهوه با شیر و شکر آنقدرها هم که فکر می کنیم خوشایند نیست ، دانشمندان بعد از مطالعه و بررسی ۱۹.۴۰۰ نفر به این افراد توصیه در تغییر عادات نوشیدنی های گرم کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اکثر علاقه مندان به نوشیدن قهوه تزیین می دهند مقداری شیر و شکر به آن بیافزایند اما تحقیقات جدید خبر خوبی برای این دسته از افراد ندارد.
محققان دانشگاه ساندیاگو کالیفرنیا پس از بررسی ۱۹.۴۰۰ نفر از علاقه مندان به نوشیدن قهوه و چای با شیر و شکر به این نتیجه رسیدند که اضافه کردن شیر و شکر به نوشیدنی های گرم آنها را تبدیل به بمبی از کالری می کند.

در مطالعات دقیق در این زمینه کالری هر یک از این مواد به صورت جداگانه مورد بررسی قرار گرفت ، یک پاکت شکر ( مقداری که به عنوان یک واحد در کافی شاپ ها به مشتریان داده می شود) ۱۱ کالری و شیر ۹ کالری انرژی دارد. با افزودن شیر و شکر به یک فنجان قهوه در حقیقت روزانه ۶۹ کالری انرژی اضافه وارد بدن میشود.

قهوه با شیر

افرادی که به همین روش چای می نوشند واحد کالری اضافه آنها در روز ۴۳ گزارش شده است اما در هر دوحالت کالری اضافی که توسط افزودن شیر و شکر به نوشیدنی گرم وارد بدن میشود را نمی توان نادیده گرفت. یکی از اعضای این گروه تحقیقاتی در ادامه صحبت ها با اشاره بینه تفاوت کالری در این دو نوشیدنی به افرادی که نمیتوانند نوشیدن چای و یا قهوه با شیر و شکر را ترک کنند پیشنهاد می کنند به دلیل کالری کمتر چای آن را جایگزین قهوه کنند.

مضرات قهوه با شیر

از طرفی کافئین موجود در قهوه به عنوان یک محرک مصنوعی عمل می کند و غده هیپوفیز را وادار به ترشح هورمونی می سازد که این هورمون سبب ترشح آدرنالین از غده فوق کلیوی می شود. کافئین به عنوان افزایش دهنده وزن شناخته شده است و اثر منفی روی سطح قند خون دارد. با توجه به اینکه ما در یک دنیای پُر استرس زندگی می کنیم، وقتی از این محرک ها (مثل قهوه) استفاده نماییم، بدن ما تحمل چنین تنشی را نخواهد داشت.

پس تا حد امکان نوشیدن قهوه را در طول روز کم کنید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بازبینی عضویت در NPT
نخستین گشت‌های دریایی مجاهدان انصارالله در باب‌المندب
عضویت ایران در بریکس و شانگهای یادگار شهید رئیسی
"عراقچی" دیپلماسی خودش را اصلاح نکند بازخواست خواهد شد!
تعداد جزایر آزادشده توسط انصارالله به ۴ رسید
فتح مبین انصارالله اثبات کرد، امنیت کالایی خریدنی نیست
خبر خوب برای افزایش قیمت نفت / تولید نفت عربستان و روسیه ۵.۵ میلیون بشکه کاهش پیدا کرد!
به حوثیان یمن
حملات هوایی سعودی‌ها به شهر تازه آزاد‌ شده المخا 
صعود والیبال ایران به نیمه نهایی آسیا با عبور از چین‌تایپه
تسلط کامل ارتش یمن بر باب‌المندب پس از کنترل جزیره میون
تقاضای عجیب رئیس‌جمهور لبنان از صهیونیست‌ها
 ۴شهید تجمعات مشهد با دستور رهبر انقلاب، شهید محسوب شدند
کارزار محاکمه حسن روحانی به عدد بی‌سابقه ۷۰۰ هزار امضا رسید
بحران بیخ گوش آمریکاست!
بسیج دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل: مقاومت هزینه دارد اما نتیجه‌اش تاریخ را عوض می‌کند
عربستان در عملیات ساحل غربی یمن دخالت کند، راس التنوره هدف قرار خواهد گرفت
قیمت نفت ۵ دلار ریخت/ باز هم پای عراقچی در میان است
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top