تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/09/29 - 12:19
کد خبر: 491346

به دنبال زمین‌گیر کردن پلیس در ماموریت‌ها هستند

به دنبال زمین‌گیر کردن پلیس در ماموریت‌ها هستند

سخنگوی فراجا گفت با بیان اینکه پلیس در تعقیب و گریز مجرمان قاچاقچیان که از خودرو‌های به‌روز استفاده می‌کنند باید خودروی مناسب داشته باشد گفت: مجوز واردات خودرو‌های سواری بخشی از برنامه‌ی کلی و کلان نوسازی خودرویی فراجا است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سردار منتظرالمهدی در رابطه با صدور مجوز واردات خودرو توسط فراجا گفت: این که برخی در شیپور انتفاع اقتصادی فراجا از واردات خودرو می‌دمند یا به واقع ناآگاه و بی‌اطلاعند و یا بی شک مغرضند و در زمین دشمن بازی می‌کنند تا بتوانند به اقتدار و توانمندی یک مجموعه‌ی خدمات رسان امنیت ساز ضربه وارد کنند.

وی با بیان اینکه موضوع مجوز واردات خودرو‌های سواری بخشی از برنامه‌ی کلی و کلان نوسازی خودرویی فراجا است که به تناوب در دوره‌های مختلف به منظور پیشبرد بهتر ماموریت‌ها انجام شده و می‌شود گفت: در حال حاضر بخش قابل توجهی از خودروی مورد استفاده در ماموریت‌ها ساخت داخل بوده و مناسب ماموریت‌های شهری است، اما برای پلیس ضروری است تا در مواجهه با ماموریت‌های مرزی و عملیاتی، تعقیب و گریز، عبور از مناطق صعب‌العبور و کوهستانی از خودرو‌های با شتاب و قدرت بالا بهره بگیرد؛ لذا جهت تامین این قبیل خودرو‌ها نیازمند واردات خودرو توسط دستگاه‌های حاکمیتی با مجوز هییت وزیران هستیم.

سخنگوی فراجا ادامه داد: امروزه قاچاقچیان و تروریست‌ها و مجرمان از خودرو‌های پر قدرت و کاملا به روز دنیا استفاده می‌کنند و قطعا پلیس در تعقیب و گریز باید خودروی مناسب داشته باشد؛ بی شک همگان اذعان دارند که امکانات و تجهیزات پلیس نباید از متخلفان و مجرمان عقب‌تر باشد مگر اینکه به دنبال ناکارآمدی و زمینگیر شدن پلیس باشند.

وی گفت: در مصوبه مذبور شرط و اجباری بر واردات خودروی هیبریدی نبوده و واضح است که فراجا نیز مجاز به فروش این گونه تجهیزات نیست؛ اصولا مجوز واردات توسط دولت برای استفاده سازمانی، اداری و ماموریتی دستگاه‌ها است نه فروش و انتفاع اقتصادی.
سخنگوی فراجا با تاکید بر اینکه در راستای تامین تجهیزات خودرویی پلیس در یگان‌های مختلف؛ فراجا ناگزیر به واردات خودرو‌هایی با کیفیت، پرقدرت و به‌روز است اظهار کرد: فراجا نه این خودرو‌ها را به کارکنان هدیه و هبه می‌کند و نه به دنبال فروش در بازار و منفعت اقتصادی است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شهریه‌های نجومی در جندی‌شاپور؛ ۱۰ ماه پیگیری بی‌نتیجه
افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی اعتکاف +عکس
حدادعادل: پیروزی عزتمندانه در جنگ، بهترین تسلی برای خانواده شهداست
گردهمایی «به رسم عقیله» +عکس
روایتی از مجروح شدن رهبر معظم انقلاب آیت الله سیدمجتبی خامنه ای
زلنسکی: ترامپ به من خیانت کرد؛ زیر فشار آمریکا استعفا نمی‌دهم
چرا بعضی کانال‌های تلگرام سریع رشد می‌کنند و بعضی نه؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
خرید کمپرسور اسکرو با بهترین قیمت از گروه دانیال
راهنمای انتخاب و تأمین پمپ آب برای ساختمان‌های چندطبقه
آیت‌الله عابدینی: روایت الهی از جنگ، روایت فتح است و در آن ناامیدی جایی ندارد
نتایج اولیه فلوشیپ علوم آزمایشگاهی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
خواص آنغوزه برای سلامتی؛ از کمک به هضم غذا تا نکات مهم مصرف
ادعای فروپاشی اقتصاد ایران توهم است
ادعای فروپاشی اقتصاد ایران توهم است
سلامت روان در محاصره فشارهای اجتماعی؛ از فرهنگ قضاوت تا ترس از متفاوت‌بودن
۷۶ درصد مادران مشمول قانون جوانی جمعیت همچنان در صف انتظار خودرو
مراحل دسترسی به سکوهای خارجی اعلام شد
پس از جنگ ۴۰ روزه به سلاح‌های پیشرفته‌تری دست یافته‌ایم
اصابت پهپاد به یک فروند لنج در محدوده شهرستان سیریک
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top