تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/10/03 - 15:26
کد خبر: 491642

یک زن رقیب قدرتمند ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴

یک زن رقیب قدرتمند ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴

نظرسنجی‌های جدید از به‌خطر افتادن پیشتازی ترامپ، ‌نامزد مطرح جمهوری‌خواهان در ایالت‌های کلیدی انتخاباتی ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا خبر داده و نیکی هیلی، ‌سفیر سابق این کشور در سازمان ملل و نامزد مهم دیگر این حزب را به‌عنوان یک رقیب غیرقابل انکار در برابر رییس‌جمهوری سابق معرفی می‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهند دونالد ترامپ، ‌رییس‌جمهوری سابق آمریکا و نامزد مهم انتخاباتی جمهوری‌خواه در انتخابات مقدماتی این حزب برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ با چالش جدیدی مواجه شده است. طبق این گزارش نیکی هیلی، سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل و فرماندار سابق کارولینای جنوبی در برخی ایالت‌های کلیدی رای‌گیری مانند نیوهمپشایر با سرعت چشمگیری به ترامپ نزدیک می‌شود.

آمار به‌دست آمده از سایت تحلیل خبری و نظرسنجی "ای بی سی نیوز" تا ۲۳ دسامبر نشان داد که ترامپ در نیوهمپشایر، آیووا و در سطح ملی پیشتاز است. با این‌ حال، آمار آرای هیلی به‌ ویژه در نیوهمپشایر در حال افزایش بوده و در این ایالت با ۲۵.۷ درصد در مقابل آمار ۴۴.۱ درصدی ترامپ، ‌به پیشتاز رقابت‌ها نزدیک شد.

نظرسنجی گروه تحقیقاتی آمریکا که در این هفته انجام شد نیز نشان داد هیلی با ۲۹ درصد آرا در مقابل ۳۳ درصد حمایت از ترامپ، ‌تنها ۴ امتیاز از او عقب‌تر است.

نتایج نظرسنجی جدید این گروه تحقیقاتی باعث عصبانیت ترامپ شده و او در واکنش به آن در شبکه اجتماعی خود، ‌تروث سوشیال - (Truth Social) پستی به اشتراک گذاشته و این نظرسنجی‌ها را جعلی نامید.
در مجموع می‌توان گفت که ترامپ در سطح ملی و انتخابات مقدماتی جمهوری‌خواهان برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴، همچنان پیشتاز است.

بر اساس گزارش مرکز نظرسنجی فایو ثرتی ایت (FiveThirtyEight)، ترامپ در ۲۳ دسامبر با برتری ۶۲.۴ درصدی در کل داده‌های نظرسنجی همچنان پیشتاز بوده و نزدیک‌ترین رقبای او، یعنی ران دیسانتیس، ‌فرماندار فلوریدا و نیکی هیلی به ترتیب ۱۱.۷ و ۱۰.۸ درصد آراء را کسب کرده‌اند.

با این حال صعود قابل‌توجه هیلی در نظرسنجی‌ها تهدیدی است که کمپین انتخاباتی ترامپ نمی‌تواند آن را نادیده بگیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
ارتقای مرتبه علمی ۴ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
جهش‌های ارزی یکسال اخیر از کجا آب می‌خورد؟
ناسا نقشه جدید کیهانی را منتشر کرد
تغییر در زمان برگزاری امتحانات دانشگاه شریف
آخرین مهلت دانشگاه‌ها برای ثبت تقاضای استخدام هیئت علمی جدید
رفع فیلتر تلگرام در ماه پیش رو تعیین تکلیف می‌شود
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ونزوئلا
معامله نتانیاهو و دولت ترامپ بر سر سوریه
ساخت زندان محاصره شده با تمساح برای اسرای فلسطینی!
مصوبه تعیین سقف کیفری مهریه به کمیسیون قضایی بازگشت
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top