تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/10/03 - 17:20
کد خبر: 491649

گردهمایی اساتید جوان در دانشگاه تهران

 گردهمایی اساتید جوان در دانشگاه تهران

رویداد شبکه نخبگانی اساتید جوان دانشگاه تهران با حضور اعضای هیئت علمی کمتر از ۴۰ سال به همراه اردوی شبانه روزی در این دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی کرمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران، در تشریح جزئیات رویداد اساتید جوان دانشگاه تهران که با عنوان «عرصه» از سوی این نهاد با همکاری و مشارکت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و بنیاد ملی نخبگان برگزار می‌شود، گفت: در رویداد شبکه نخبگانی اساتید جوان دانشگاه تهران که با حضور اعضای هیات علمی با سن کمتر از 40 سال یعنی اساتید متولد دهه‌های 60 و 70 شمسی طی پنج ماه برنامه‌ریزی شده است، در هر ماه یک اردوی شبانه‌روزی 1.5 روزه برای اساتید حول محورهای حل مسئله، معرفت‌افزایی و تحول‌آفرینی برگزار خواهد شد.

وی افزود: انتظار می‌رود که اساتید نسبت به موضوعات اصلی تربیتی و مسائل فرهنگی دانشگاه آشنایی داشته باشند. بنابراین در رویداد «عرصه» با بهره‌گیری از ظرفیت اساتید پیشکسوت مسلط به مقوله‌های معرفتی از حوزه و دانشگاه، یک سری مسائل معرفتی و هویتی با این اساتید جوان درمیان گذاشته می‌شود.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: برای تحول‌آفرینی در محیط دانشگاه لازم است حضور اساتید بخصوص اعضای هیات علمی جوان در فضاها و گروه‌های فرهنگی پررنگ‌تر باشد. اعضای هیات علمی باید نسبت به اتفاقات اطراف خود توجه داشته باشند و در راستای رسالت تربیتی که در قبال دانشجویان دارند، با جدیت و حساسیت ورود کنند.

کرمی با یادآوری اینکه یکی از انتظارات مقام معظم رهبری از اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها ناظر بر اشرافیت اساتید به کلیت مسائل کشور و نقش‌آفرینی آنها در عرصه حل مسائل کشور است، اظهار داشت: در این رویداد، میزهای تخصصی حل مسائل کشور و نشست‌های صمیمانه و همچنین کرسی‌های آزاداندیشی و مناظره با حضور اساتید جوان برگزار می‌شود تا اساتید از تخصص‌های مختلف، مسائل کشور را با همدیگر مرور کنند و به بررسی و گفتگو درباره ابعاد چند لایه مشکلات چندوجهی کشور بپردازند.

این استاد حوزه و دانشگاه تاکید کرد: اساتید علاوه بر ایفای نقش تربیتی نسبت به دانشجویان، لازم است نقش اثرگذاری خود در محیط های اجرایی و صنعتی و عرصه عمل را نیز جدی بگیرند و خود را برای حل مسائل مراکز صنعتی و اجرایی کشور آماده کنند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران بیان داشت: رویداد شبکه نخبگانی اساتید جوان دانشگاه تهران پس از پنج ماه برگزاری اردوهای مستمر، با گردهمایی 400 استاد جوان دانشگاه تهران در مشهد مقدس پایان می‌یابد. البته این سیر تعالی‌بخشی اساتید جوان با طراحی رویدادهای نو که با مشارکت و خلاقیت خود اساتید صورت می‌گیرد، استمرار پیدا خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، اولین گردهمایی شبکه نخبگانی اساتید جوان دانشگاه تهران با رویکرد مسئله‌محوری، هویت‌بخشی و تحول دائمی به ابتکار نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران و با همکاری و مشارکت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و بنیاد ملی نخبگان با حضور 300 استاد جوان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top