تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/10/03 - 20:14
کد خبر: 491665

تأکید صفری بر جذب سرمایه و افزایش بهره‌وری در حوزه اقتصاد دریا محور

تأکید صفری بر جذب سرمایه و افزایش بهره‌وری در حوزه اقتصاد دریا محور

علی اکبر صفایی مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریا محور توسط مقام معظم رهبری به دستگاه‌های اجرایی افزود: در این زمینه با ایجاد کارگروه‌های تخصصی و طراحی قوانین و مقررات و تدوین آیین نامه‌ها امیدواریم طی چند ماه آینده سند ملی توسعه دریا محور تصویب و اجرایی شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، هفدهمین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال جاری به میزبانی وزارت امور خارجه و ریاست مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه با دستورکار راهکارهای توسعه اقتصاد دریامحور با بهره گیری از ظرفیت‌های روابط اقتصادی خارجی و با حضور نمایندگان استانداری‌های استان‌های ساحلی، سازمان بنادر و دریانوردی کشور، سازمان شیلات و وزارت جهاد کشاورزی امروز (یکشنبه) سوم دی ماه برگزار شد.

در ابتدای جلسه معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه به ذکر اهمیت موضوع اقتصاد دریا محور و دلایل اختصاص هفدهمین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی  به این  موضوع پرداخت و از مدیران سازمان‌های ذیربط دعوت کرد تا گزارشات اقدامات، اهداف و برنامه‌های خود را در پیشبرد این مهم ارائه کنند. 

علی اکبر صفایی مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریا محور توسط مقام معظم رهبری به دستگاه‌های اجرایی افزود: در این زمینه با ایجاد کارگروه‌های تخصصی و طراحی قوانین و مقررات و تدوین آیین نامه‌ها امیدواریم طی چند ماه آینده سند ملی توسعه دریا محور تصویب و اجرایی شود.

وی در ادامه به فعالیت‌های اصلی در اقتصاد دریا شامل انرژی و مواد خام، محصولات غذای دریایی،گردشگری، کشتی سازی و حمل و نقل و لجستیک اشاره کرد و افزود: در حال حاضر با تدوین چندین سند پشتیبان شامل سند آمایش سرزمینی، مطالعات مدیریت مناطق ساحلی، برنامه توسعه فضای دریایی، طرح توسعه پایدار و... و ۱۰ کارگروه تخصصی در زمینه‌های حمل ونقل، صنایع و معادن، سرمایه انسانی، فرهنگ و گردشگری، انرژی و... و طراحی ۳۱ برنامه اجرایی در آستانه تشکیل ستاد اجرایی سیاست‌های ابلاغ شده قرار داریم.

در بخش دوم نشست قربانزاده معاون سازمان شیلات با ارائه گزارشی به روند رو به رشد تولید، تجهیز و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز در حوزه شیلات طی یک سال گذشته اشاره کرد و افزود: با برنامه ریزی و هدفگذاری دقیق طی ۹ ماه ابتدایی سال جاری رشد ۱۴ درصدی را در این حوزه شاهد بوده‌ایم. 

در ادامه نشست معاونان استانداری‌های استان‌های ساحلی کشور با اشاره به فرصت‌ها، محدودیت‌ها و ظرفیت‌های موجود در حوزه‌های کاری خود، راهکارهای عملی و اجرایی پیشنهادی خود را جهت تسهیل و توسعه زیرساخت‌های اقتصاد دریا در زمینه‌های حمل و نقل، صید، پرورش آبزیان، صادرات محصولات دریایی و جذب سرمایه گذاری خارجی ارائه کردند.

در پایان مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه مجددا بر ضرورت تعریف یک چشم انداز دقیق، شفاف و قابل اجرا تأکید کرد و اظهار داشت: با هدفگذاری نقطه به نقطه باید در پی افزایش ظرفیت‌ها، جذب سرمایه و در نهایت افزایش بهره وری در حوزه اقتصاد دریا محور باشیم. 

وی همچنین تمرکز بر توسعه همه جانبه در حوزه شیلات را به دلیل بازدهی اقتصادی مناسب از اولویت‌های مهم در این زمینه خواند و اضافه کرد: با آموزش و به کارگیری روش‌های نوین، تسهیل قوانین و مقررات و در نظر داشتن زمان به عنوان یک عنصر مهم و تعیین کننده باید در پی رسیدن به بهترین نتیجه ممکن بود.  

صفری همچنین از آمادگی کامل وزارت امور خارجه در کمک و تسهیل امور برای اجرای سیاست‌های ابلاغی خبر داد و ابراز امیدواری کرد با هماهنگی و همکاری همه دستگاه‌های ذیربط شاهد رشد و توسعه همه جانبه در این حوزه باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کلاس‌های دانشگاه علم و فرهنگ تا پایان اسفند مجازی شد
حضور خانواده مرحوم محمدمهدی محمدی در دانشگاه علم و صنعت ایران
دانشگاه خواجه نصیر از گردهمایی‌های دانشجویی با هر گرایش حمایت می‌کند
غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست
از راه‌اندازی مرکز مشاوره تا اجرای ۲ پروژه مسکن توسط شهرداری
پزشکیان: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع متقابل است
ملوان از عزیزی و خلیل‌زاده به کمیته انضباطی شکایت کرد
واکنش حماس به اقدام شنیع صهیونیست‌ها در آتش زدن مسجدی در کرانه باختری
پیروزی سپاهان برابر استقلال خوزستان
شایعه بازداشت دانشجویان بوعلی‌سینا تکذیب شد
بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری
زاکانی: هرکس وقایع دی‌ماه را درونی کند، جاده صاف‌کن آمریکا است
فرماندار عسلویه: کمبودهای مراکز تفریحی و اقامتی رفع شود
چند نکته مهم تغذیه‌ای به نوجوانان روزه‌دار
اعتکاف به سبک«حالت پرواز»/ خاموش کردن صدای دنیا و اوج گرفتن در بندگی
چرخش خطرناک در اشغال کرانه باختری چرخش خطرناک در اشغال کرانه باختری
پزشکیان: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع متقابل است
بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری بیانیه ۲۰ کشور اسلامی و اروپایی درمحکومیت سلطه اسرائیل بر کرانه باختری
پیروزی سپاهان برابر استقلال خوزستان/ بازگشت زردها به نزدیکی صدر
مماشات با دانشجونمای خشونت‌طلب؛ نسخه‌ای که جواب نمی‌دهد
رؤسای دانشگاه‌ها با سعه‌صدر با دانشجویان تعامل داشته باشند
دانشگاه خواجه نصیر از گردهمایی‌های دانشجویی با هر گرایش حمایت می‌کند
مماشات با دانشجونمای خشونت‌طلب؛ نسخه‌ای که جواب نمی‌دهد
نتایج نهایی تکمیل ظرفیت کاردانی فنی حرفه‌ای ۱۴۰۴ اعلام شد
ارسال پیامک ممنوع‌الورود شدن به تعدادی از دانشجویان شریف
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
انتخاب واحد تکمیلی در دانشگاه آزاد آغاز شد
وزارت علوم مجاز بودن غیبت دانشجویان تا پایان سال جاری را تکذیب کرد
تکذیب خبر اختیاری‌ شدن حضور در کلاس‌های درس دانشگاه شهید بهشتی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top