تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/10/03 - 20:19
کد خبر: 491667

توربین‌های گازی با دانش نخبگان ایرانی عایق شدند

توربین‌های گازی با دانش نخبگان ایرانی عایق شدند

با توجه به شکل‌گیری واحدهای متعدد تولیدی در زمینه ساخت توربین‌های گازی، متخصصان یک شرکت دانش بنیان نسبت به طراحی، تأمین، نصب و بومی‌سازی مرحله‌ای عایق‌های تخصصی ژاکتی و فلزی توربین‌ مطابق با استاندارد‌های جهانی اقدام کرده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، با توجه به شکل‌گیری واحدهای متعدد تولیدی در زمینه ساخت توربین‌های گازی، متخصصان یک شرکت دانش بنیان نسبت به طراحی، تأمین، نصب و بومی‌سازی مرحله‌ای عایق‌های تخصصی ژاکتی و فلزی توربین‌ مطابق با استاندارد‌های جهانی اقدام کرده‌اند.

امیر عارفیان، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان این که امروزه با توجه به نیاز صنعت در افزایش بازدهی و عملکرد دستگاه‌های صنعتی مانند توربین‌های گازی و مؤلفه‌‌هایی مانند عمر کاری، دوام و سبک بودن آنها شاهد پیشرفت‌های خوبی در رابطه با عایق‌ توربین‌های گازی هستیم، اظهار داشت: در زمان تأسیس شرکت، تولید تخصصی عایق‌ توربین‌های گازی و بخار در انحصار چند کشور خارجی بود. این شرکت به‌ منظور  کسب دانش طراحی این محصولات موفق شد با تولیدکنندگان مطرح مواد اولیه عایق‌های حرارتی پیشرفته ارتباط بگیرد و به تنها شرکت داخلی برای پیاده‌سازی دانش فنی طراحی و تولید سامانه‌های عایقی در کشور تبدیل شود.

وی درباره بازار این محصولات می‌گوید: «محصولات ما توانسته‌اند پاسخگوی نیاز کشور درمراحل طراحی، ساخت، تأمین‌ مواد در واحدهای جدید، تعمیرات‌دوره‌ای، نصب اصولی و کاملا حرفه‌ای عایق‌های‌ حرارتی باشد.»

انواع سیستم‌های عایق‌ حرارتی و آکوستیکی از محصولات اصلی این شرکت است که به‌صورت ترکیبی با چینش‌ لایه‌های مختلف تولید و نصب می‌شوند. ترکیب چینش لایه‌ها با در نظر گرفتن شرایط عملیاتی تجهیز و عایق، شرایط محیطی و سایر عوامل فنی در کلورز آریانا با کمک نرم‌افزار توسعه داده شده در شرکت، طراحی و ارزیابی و پس از ساخت روی تجهیزات صنعتی نصب می‌شود.

عارفیان در این خصوص توضیح می‌دهد: «محصول عایق حرارتی ژاکتی شرکت ما در حال حاضر به‌عنوان محصول مهندسی‌شده و تجاری در کاربردها و مقیاس‌های مختلف طراحی و در کارخانه تولید می‌شود. ما علاوه بر تکمیل زنجیره دانش و مهارت طراحی و ساخت این نوع عایق‏‌ها، خدمات پس از فروش هم ارائه می‌دهیم.»

وی در رابطه با چالش‌های ارزی و زیست‌محیطی توضیح می‌دهد: «محصول ما با فناوری روز دنیا و مطابق با استانداردهای بین ‏المللی تولید شده و ضمن صرفه‌جویی ارزی قابل‌توجه برای محصول نهایی، قابل ارائه به صنایع مختلف کشور از جمله نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاهی است.»

این شرکت توانسته چالش‌‏های فنی ـ اقتصادی ـ زیست‌محیطی متعدد در مسیر طراحی و تولید محصول را رفع کند. عارفیان می‌افزاید: «علاوه بر این با بهینه‌‏سازی مراحل مختلف  و استفاده از روش‌‏های نوآورانه و متنوع در ارائه محصول، موفق به افزایش سرعت تولید و افزایش کیفیت محصول شده‌ایم.»

با توجه به گستردگی کاربرد و نیاز صنایع مختلف به محصول عایق حرارتی ژاکتی، قراردادهای گوناگون صنعتی از جمله نیروگاهی، نفت، گاز و پتروشیمی برای این محصول منعقد شده و هم‌اکنون نیز ادامه دارد.

عارفیان با مقایسه نمونه‌های خارجی مشابه عایق تولیدی شرکت توضیح می‌دهد: «در بحث طراحی، چینش لایه‌های مختلف تفاوت ایجاد می‌کند. ما در شرکت با بهره‌گیری از نرم‌افزار تخصصی که خودمان توسعه داده‌ایم، همچنین توانمندی و مهارت تخصصی تیم مهندسی و تحقیق و توسعه این امکان را فراهم کرده‌ایم که محصول مهندسی و بهینه شده و ارتقا یافته‌تری را با قیمت رقابتی عرضه کنیم و علاوه بر عملکرد بهبود یافته فنی، طول عمر بالاتر و کارایی مناسب‌تری را در شرایط ویژه عملیاتی و بهره‌برداری ارائه دهیم.» البته هنوز برخی از قطعات محصولات این شرکت مانند پارچه‌های تخصصی نسوز در داخل تولید نمی‌شود و الزاما باید وارد شوند.

وی می‌افزاید: «با ارائه مشاوره به تولیدکنندگان داخل و به شرط توانمندسازی و ارتقای محصولات داخلی حاضر به امتحان محصولات داخلی در صورت ایجاد شرایط یکپارچه در کل سیستم عایق با جایگزینی محصول داخلی خواهیم بود.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چالش جدید در مسیر ابرپروژه ۵۰۰ میلیارد دلاری هوش مصنوعی آمریکا
تهرانی ها با پرچم حزب‌الله در میادین حاضر می‌شوند
پدلیست‌های خارجی امارات حذف شدند
رشیدی: تا شروط ایران عملی نشود، تنگه هرمز باز نخواهد شد
علیرضا بیرانوند از اول مهر غایب شد
اولین مدال آور تاریخ زنان وزنه‌برداری ایران/ کریمی برنزی شد
تسلا در یک قدمی تولید هزار روبات انسان نما در هفته
باز کردن جی‌میل برای کاربران ایرانی غیرممکن شد
خسروپناه: دانشگاه فرهنگیان باید به دانشگاه تربیت معلم تبدیل شود
عصر امروز برگزاری مراسم بزرگداشت شهید نصرالله در بیروت
پاداش مدال آوران روئینگ پرداخت شد
تیم کامپوند مردان ایران حذف شد
۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون پاداش مدال برنز تیم بسکتبال سه نفره
پایان کار دو نماینده ایران در فینال ترامپولین
۱۰ گروه شغلی که هوش مصنوعی جای آنها را می‌گیرد
تیم ملی فوتبال روسیه مقابل ایران پیروز می‌شود
آغاز مهلت مجدد ثبت‌نام در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ از امروز
شهریه رشته‌های علوم پزشکی برای سال تحصیلی ۱۴۰۶ ۱۴۰۵ اعلام شد
دانشگاه شریف در مسیر توسعه برق تجدیدپذیر
«آن بیست‌وسه نفر»؛ روایت نوجوانانی که اسارت را به مقاومت تبدیل کردند
صعود تیم ریکرو مردان کشورمان به یک چهارم نهایی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top