تاریخ انتشار: جمعه 1402/10/15 - 18:22
کد خبر: 492394

رییس‌جمهور: زمان و مکان انتقام را نیروهای مسلح ما تعیین خواهند کرد

رییس‌جمهور: زمان و مکان انتقام را نیروهای مسلح ما تعیین خواهند کرد

رییس‌جمهور گفت: دشمن قدرت جمهوری اسلامی را دیده و بارها تجربه کرده، ابتکار عمل به دست نیروهای مقتدر مسلح ماست، مکان و زمان را نیز نیروهای ما تعیین خواهند کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، رییس‌جمهور گفت: دشمن قدرت جمهوری اسلامی را دیده و بارها تجربه کرده، ابتکار عمل به دست نیروهای مقتدر مسلح ماست، مکان و زمان را نیز نیروهای ما تعیین خواهند کرد.

به گزارش ایرنا، آیت الله سید ابراهیم رییسی روز جمعه در آیین تشییع شهدای انفجارهای تروریستی کرمان در مصلای امام علی(ع) این شهر افزود: دشمن قدرت جمهوری اسلامی را دیده و بارها تجربه کرده است و در  قضایای اخیر هم اطمینان می دهم که دشمن قدرت جمهوری اسلامی را خواهد دید.

وی تاکید کرد: دشمن هم می داند که ایران، امروز ایرانِ مقتدر، قهرمان و صاحب قدرتی است که حاج قاسم برای آن تولید قدرت کرده است.

آیت الله رییسی گفت: نیروهای مسلح مجهز و آموزش دیده به روز برای ما تولید قدرت کرده اند و  از همه مهمتر، رهبری فرزانه انقلاب اسلامی، امت آگاه و با بصیرت مولفه های قدرت در نظام اسلامی هستند.

وی گفت: این شهادت ها و ایثارگری‌ها وظیفه مسئولان را بسیار سنگین کرده و خدمتگزاری خالصانه برای مردم کمترین وظیفه آنهاست؛ مردم یقین بدانند این حضور با معنای آنان و پشتوانه مردمی از نظام مقدس جمهوری اسلامی، دشمن را مستاصل کرده و به همین دلیل مردم بی گناه را می کشند؛ در غزه زن و کودک را به خاک و خونمی کشند.

پایان طوفان الاقصی، پایان رژیم صهیونیستی است

رییس جمهور همچنین گفت: پیروزی حق و از بین رفتن باطل وعده الهی است و ما می دانیم پایان طوفان الاقصی، پایان رژیم صهیونیستی خواهد بود.

وی اظهارداشت: امروز در کرمان، در کنار پیکر شهدا، بدن‌های مجروح و آسیب دیده از ظلم دشمنان و مردمی با بصیرت و انقلابی همیشه در صحنه هستیم و ما هم در کنار مردم کرمان ایستاده ایم.

آیت الله رییسی  افزود: حقد و کینه دشمنان نسبت به حاج قاسم، نام و تصویر او نمایان است زیرا حاج قاسم کار بزرگی در مقابل آنها انجام داده است.

رییس جمهور با بیان اینکه دشمن می خواست بعد از شکل دهی رژیم جعلی غاصب و ۷۵ سال ظلم به مردم فلسطین، کار دیگری را آغاز کند، اظهارداشت: اسرائیل سرزمینی است که به عنوان دفاع از یهود و با سوءاستفاده از نام یهود شکل گرفت.

آیت الله رییسی گفت: رژیم صهیونیستی می خواست خلافت اسلامی در منطقه ما با نام اسلام ایجاد کند؛ آنجا(فلسطین) با نام یهود، اینجا با نام اسلام؛ در عراق و سوریه نیز قصد داشت جریان داعشِ دست‌پرورده خود را به عنوان خلافت اسلامی حاکم کند اما حاج قاسم یک جریان مقاومت را در منطقه برنامه ریزی کرد.

رییس جمهور با تشریح اقدامات جبهه مقاومت گفت: نیروی مقاومتی که قدرت هوایی و دریایی ندارد و تنها بخشی از قدرت نیروی زمینی را دارد، دشمن را مستاصل کرده است.  

رییس جمهور اظهار داشت: تا امروز محاسبه این است که در منطقه، مردم فلسطین و جبهه مقاومت پیروز میدان هستند و رژیم صهیونیستی شکست خورده میدان است. 

حاج قاسم سلیمانی شهید القدس است

وی بیان کرد: بزرگان مقاومت، حاج قاسم سلیمانی را شهید القدس نامیدند، حقیقت هم همین است، آنچه امروز از مقاومت می بینیم را باید از حمایت ها و پیگیری، مدیریت و اقدامات حاج قاسم بدانیم؛ اگرچه باید از فلسطین، حماس و حزب الله تجلیل کرد اما نقش حاج قاسم بی بدیل بود.

آیت الله رییسی اظهارداشت: حاج قاسم با تمام نیروها و ظرفیت های منطقه تلاش کرد جریان شیطانی داعش و دست ساخته آمریکایی ها و صهیونیست ها در عراق، سوریه و منطقه قدرت نگیرد و شبانه روز تلاش کرد تا امنیت را در منطقه حاکم کند.

طرح آمریکا برای تشکیل اسرائیل دیگر در منطقه به دست حاج قاسم شکست خورد

وی خاطرنشان کرد: طرح آمریکایی ها برای تشکیل اسراییل دیگر در منطقه به دست حاج قاسم و نیروهای مقاومت نقش برآب شد و حاج قاسم نگذاشت این نقشه آمریکایی ها شکل بگیرد و به همین دلیل آمریکایی ها و رژیم صهیونیستی و عواملش در منطقه از حاج قاسم کینه به دل دارند، با زائرانش نیز دشمنی می کنند و این جنایات را رقم می زنند.

رییس جمهور بیان کرد: حاج قاسم  می‌گفت برایم گنبد و بارگاه نسازید و بر سنگ قبرم بنویسید، سرباز؛ وی نمی خواست نامش بعد از خودش اینچنین آوازه داشته باشد اما با اراده خداوند نام او بلندآوازه شد.

وی گفت: حاج قاسم علاوه بر تسخیر عرصه ها، دل ها را هم تسخیر کرد؛ دل هایی که جای خداست و به راحتی تسخیر نمی شود.

آیت الله رییسی خطاب به مردم و خانواده شهدای حوادث اخیر کرمان نیز گفت: بدانید خون مطهر فرزندان شما ، همسران و همکاران شما از جامعه جهل زدایی خواهد کرد و خدا به برکت خون شهیدان مردم جهان را بیدار کرد، این بیداری مردم جهان در جای جای دنیا، به برکت خون شهیدان است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام فرمانده کل سپاه در پی قهرمانی والیبالیست‌های نوجوان ایران
روسیه برای حملات گسترده علیه اوکراین آماده می‌شود
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
باران در ارتفاع البرز مرکزی و شمال، گردوخاک در جنوب، شرق و شمال‌شرق
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
چین بیشترین هزینه را برای احیای بازدارندگی ایران پرداخت کرد!
از تفاهم تا تحریم / تنگه هرمز، گرفتار تفاهم‌نامه اسلام‌آباد
تیم ملی والیبال پسران زیر ۱۷ سال ایران با پیروزی مقابل فرانسه، قهرمان جهان شد
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
تاریخ‌سازی دختران والیبال ایران در قهرمانی آسیا / با شایستگی چهارم شدیم
قطار چینی در ۵.۳ ثانیه به سرعت هواپیما رسید
ادامه نقض آتش بس؛ حملات دوباره رژیم اسرائیل به چند شهرک در جنوب لبنان
وضعیت بحرانی ذخایر موشک‌های راهبردی آمریکا پس از تجاوز علیه ایران
پیشنهاد رئیس سیا برای برگزاری نشست ترامپ، پوتین و زلنسکی به مسکو
خط و نشان دوباره وزیر صهیونیست علیه تشکیل کشور مستقل فلسطینی
تجمع معترضان در آلمان در حمایت از توقف ارسال سلاح به اسرائیل
رئیس دولت انتقالی ونزوئلا: توافق انرژی با آمریکا ۲۵ ساله است
اسرائیل سامانه پدافند هوایی به یونان می فروشد
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top