تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/06/08 - 10:00
کد خبر: 562727

نامه هفت بسیج‌ دانشجویی دانشگاه تهران خطاب به دبیر شورای عالی امنیت ملی؛

امروز وقت آن است که دشمن تحول بنیادین در دکترین دفاعی ما را با تمام وجود درک کند

امروز وقت آن است که دشمن تحول بنیادین در دکترین دفاعی ما را با تمام وجود درک کند

بخشی از نامه: امروز وقت آن است که دشمن تحول بنیادین در دکترین دفاعی ما را با تمام وجود درک کند. جبهه استکبار باید بداند که دوران محاسبات گذشته به پایان رسیده و از این پس با هر قدم پیشروی، نه با خویشتن‌داری یا عقب‌نشینی جدید، بلکه با سیلی‌هایی به مراتب محکم‌تر و ضرباتی کوبنده‌تر مواجه خواهد شد. خوشبختانه در مدت کوتاه حضور جنابعالی در این مسئولیت خطیر این تصویر مقتدرانه و هشداردهنده در ذهن دشمن شکل گرفته و نشانه‌های تحول در دکترین امنیتی کشور پدیدار گشته است. اکنون برای تثبیت این تصویر و برهم زدن توازن معادله، باید «تحمیل هزینه‌های به مراتب سنگین‌تر، مستقیم و بی‌واسطه بر جبهه متجاوز» به اصل کلیدی تغییر دفاعی بدل شود؛ امری که جز با ایجاد احساس خطر دائمی برای آفرینندگان تنش و تعریف زمین‌های بازی پرهزینه و پیش‌بینی‌ناپذیر رقم نخواهد خورد.

به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشجویی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ هفت بسیج‌ دانشجویی دانشگاه تهران در نامه‌‍ای خطاب به دبیر شورای عالی امنیت ملی بر نکاتی پیرامون اصلاح محاسبات غلط دشمن نسبت به قدرت دفاعی کشورمان تاکید کردند.

متن کامل نامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

امروز وقت آن است که دشمن تحول بنیادین در دکترین دفاعی ما را با تمام وجود درک کند

«وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَمِنْ رِبَاطِ الْخَیْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّکُمْ»
حضور برادر ارجمند، سرلشکر پاسدار محسن رضایی
دبیر محترم شورای عالی امنیت ملی
سلام علیکم و رحمة الله؛

انتصاب شایسته جنابعالی به دبیری شورای عالی امنیت ملی که تجلی اعتماد فرماندهی معظم کل قوا و نویدبخش دورانی نو در تراز امنیت تهاجمی و بازدارندگی فعال است، امتداد جهاد فی سبیل الله در سنگرهای دفاع مقدس بوده و گامی مبارک در مسیر تحکیم عزت ملی به شمار می‌رود.

امروزه که جبهه استکبار و اذناب داخلی آن می‌کوشند با ایجاد دو قطبی‌های کاذب و تردیدافکنی در دستگاه محاسباتی کشور انفعال را به جای تدبیر بنشانند، مواضع صریح و انقلابی جنابعالی پرتو صدای مطالبه‌گر ملتی است که عقلانیت را در عقب‌نشینی، بلکه در قدرت‌افزایی بی‌لکنت می‌جوید.

به‌درستی کلام شما نه یک موضوع شخصی، بلکه ترجمان عقلانی انتقادی و صدای رسا مردمی هست، که خواهان عزت و قدرت بی‌لکنت نظام‌اند. این مسیر روشن را با همان صلاحیت همیشگی ادامه دهید، چرا که این بیان، در حقیقت امر بیان «مصوب» یک ملت بیدار است که از راهبرد امنیت قاطع حمایت می‌کند.

پیش از این، بر پایه کنترل سطح منازعه، دفع خیانت‌ها در دستور کار و دور ساختن سایه تنش از سامانه معیشت و امنیت مردم استوار بود. اما منطق حوادث و جرأت یافتن دشمن متجاوز اثبات کرد که خویشتن‌داری یک‌جانبه، نه تنها به مهار تحرکات خصمانه نمی‌انجامد، بلکه محاسبات دشمن را دچار خطای فاحش کرده است. امروزه کشور به واسطه زیادخواهی جبهه استکبار وارد صحنه درگیری مستقیم شده و هزینه‌های سنگینی بر ملت شریف ایران تحمیل گشته است، ادامه همان سیاست‌های پیشین، خارج ساختن ابتکار عمل از دست خودی و اعطای فرصت مجدد به متجاوز خواهد بود.

امروز وقت آن است که دشمن تحول بنیادین در دکترین دفاعی ما را با تمام وجود درک کند. جبهه استکبار باید بداند که دوران محاسبات گذشته به پایان رسیده و از این پس با هر قدم پیشروی، نه با خویشتن‌داری یا عقب‌نشینی جدید، بلکه با سیلی‌هایی به مراتب محکم‌تر و ضرباتی کوبنده‌تر مواجه خواهد شد. خوشبختانه در مدت کوتاه حضور جنابعالی در این مسئولیت خطیر این تصویر مقتدرانه و هشداردهنده در ذهن دشمن شکل گرفته و نشانه‌های تحول در دکترین امنیتی کشور پدیدار گشته است. اکنون برای تثبیت این تصویر و برهم زدن توازن معادله، باید «تحمیل هزینه‌های به مراتب سنگین‌تر، مستقیم و بی‌واسطه بر جبهه متجاوز» به اصل کلیدی تغییر دفاعی بدل شود؛ امری که جز با ایجاد احساس خطر دائمی برای آفرینندگان تنش و تعریف زمین‌های بازی پرهزینه و پیش‌بینی‌ناپذیر رقم نخواهد خورد.

بر این اساس، مهم‌ترین و حیاتی‌ترین اقدام در جهت این تغییر دکترین راهبردی، «عدم محدودسازی برد موشک‌های بالستیک و نقطه‌زن جمهوری اسلامی ایران» است. خود محدودسازی در برد تسلیحات بازدارنده، در شرایطی که دشمن هیچ حد و مرزی برای تجاوزگری خود قائل نیست، فرصت‌سوزی بزرگی خواهد بود. ارتقا و افزایش برد موشک‌ها، توانایی ضربه‌زدن به عقبه تدارکاتی و عقبه امنیتی متجاوزان را فراهم ساخته و این پیام صریح را به صحنه‌گردانان پشت پرده تنش مخابره می‌کند که هیچ نقطه‌ای در حاشیه امن قرار ندارد. این برگ برنده، متغیر شتاب‌دهنده‌ای است که محاسبات شوم جبهه استکبار را برهم زده و بازدارندگی واقعی را بازخواهد گرداند.

همان‌گونه که سید شهیدان حاج قاسم سلیمانی فرمود: «شناخت به موقع از دشمن و اهداف و سیاست‌های او و اخذ تصمیم به موقع و عمل به‌موقع؛ هریک از این‌ها اگر در غیر وقت خود صورت گیرد، بر پیروزی شما اثر جدی دارد.» امروز وقت عمل به موقع و اتخاذ تصمیم‌های شجاعانه است. گذر از سیاست‌های محافظه‌کارانه و ورود به عرصه اقدامات تهاجمی و مختوم‌کننده، تنها راه صیانت از ایران اسلامی است.

امید است با درایت و تصمیم قاطع آن شورا در تثبیت این دکترین جدید دفاعی، بار دیگر شاهد اهتزاز پرچم اقتدار ایران اسلامی و شکست خوارکننده بدخواهان این مرز و بوم باشیم.

«وَإِنَّ النَّصْرَ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ الْعَزِیزِ الْحَکِیمِ»

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی
بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی
بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت
بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«بزک نمیر بهار میاد» این‌بار در لایحه خزر
وقتی برای پهلوی و ضدانقلاب همه‌چیز مهم است جز خون بچه‌های ایران
پزشکیان فردا دوشنبه به قرقیزستان می‌رود
مهمانان کنفرانس وحدت اسلامی به زیارت مزار رهبر شهید انقلاب رفتند
جلیلی: صرفاً بازگویی ضعف‌ها راهگشا نیست؛ باید ظرفیت‌ها را به میدان آورد
«دنتال طلا» پلمب شد
تشدید بحران در ائتلاف حاکم اسرائیل؛ حمله پسر نتانیاهو به بن‌گویر
دست‌کم ۸ نفر در ایلینوی آمریکا هدف گلوله قرار گرفتند
فرار فرزند نتانیاهو از آمریکا به دلایل امنیتی
یمن: عربستان در پرونده ورود داروها کارشکنی می‌کند
پیام فرمانده کل سپاه در پی قهرمانی والیبالیست‌های نوجوان ایران
روسیه برای حملات گسترده علیه اوکراین آماده می‌شود
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
باران در ارتفاع البرز مرکزی و شمال، گردوخاک در جنوب، شرق و شمال‌شرق
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
چین بیشترین هزینه را برای احیای بازدارندگی ایران پرداخت کرد!
از تفاهم تا تحریم / تنگه هرمز، گرفتار تفاهم‌نامه اسلام‌آباد
تیم ملی والیبال پسران زیر ۱۷ سال ایران با پیروزی مقابل فرانسه، قهرمان جهان شد
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top