تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/10/18 - 09:57
کد خبر: 492563

آلمان به عربستان جنگنده‌های یوروفایتر می‌فروشد

آلمان به عربستان جنگنده‌های یوروفایتر می‌فروشد

آنالنا بائربوک وزیر خارجه آلمان گفت که کشورش آماده است تا با تحویل جنگنده‌های یوروفایتر به عربستان سعودی موافقت کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ برلین پس از قتل جمال خاشقچی روزنامه‌نگار منتقد سعودی در کنسولگری عربستان در استانبول که سال ۲۰۱۸ رخ داد، فروش سلاح به ریاض را متوقف کرد.

سبزها که یکی از شرکای دولت ائتلافی آلمان هستند، با اشاره به نگرانی‌ها درباره سوابق حقوق بشری عربستان و حمله آن کشور به یمن همواره با از سرگیری فروش سلاح به ریاض مخالف بوده‌اند.

اما بائربوک که از اعضای حزب سبزهاست، یکشنبه در سفر به سرزمین‌های اشغالی گفت: در دولت آلمان مخالفتی با تصمیم انگلیس برای فروش یوروفایترهای بیشتر به عربستان وجود ندارد.

جت‌های جنگنده یوروفایتر ساخت کنسرسیومی از کشورهای انگلیس، آلمان، ایتالیا و اسپانیا است و هر یک از این کشورها می‌توانند صادرات این محصول را به دیگر کشورها وتو کنند.

انگلیس که دارای روابط دفاعی تاریخی با ریاض است و ۷۲ فروند جت جنگنده به عربستان فروخته است، تلاش می‌کند سفارش‌های جدیدی را برای فروش این جنگنده‌ها به ریاض ثبت کند.

فایننشال تایمز اخیرا نوشت: تغییر قابل توجه در اوضاع امنیتی خاورمیانه، فشار متحدان اروپایی و تغییر در نگاه ها درباره نقش عربستان در تضمین ثبات منطقه، باعث تغییر دیدگاه‌ها در برلین شده است.

به نوشته این روزنامه، بوریس پیستوریوس وزیر دفاع آلمان و حتی خود اولاف شولتس صدراعظم این کشور نیز به شکل فزاینده‌ای از بازنگری در سیاست فروش نظامی به عربستان حمایت می‌کنند.

برخی از وزیران حزب سوم دولت ائتلافی آلمان موسوم به لیبرال دموکرات‌ها نیز از این ایده حمایت می‌کنند و همگی خواستار استفاده از فرصت ایجاد شده در درگیری‌های خاورمیانه، برای آغاز بحث بر سر لغو ممنوعیت فروش سلاح به عربستان هستند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تصویر هواپیمای منهدم شده عربستان در حملات یمن
تغییر تاکتیک ایران در تنگه هرمز
مالیات بر سوداگری، راهکاری برای بازگشت سرمایه به تولید
جنجال واگذاری اراضی چابهار به افغانستان؛ اصل ماجرا چیست؟
بیمارستان قلب کوثر شیراز؛ نمایی از همدلی و همبستگی مردم در اوج مشکلات تورمی و اقتصادی
۲۱ میلیارد دلار از کشور فرار کرد
بازار خودرو خارجی زیر سایه جنگ
چرا نبرد اصلی انرژی به بازار فرآورده‌ها منتقل شده است؟
فراجا از ستون‌های مستحکم امنیت کشور
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top