تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/10/18 - 19:55
کد خبر: 492639

تشکیل ۴۰۰۰ پرونده در حوزه جرایم و مفاسد اقتصادی

تشکیل ۴۰۰۰ پرونده در حوزه جرایم و مفاسد اقتصادی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه برخورد با موضوع رشا و ارتشا هم از جمله مأموریت‌های این پلیس است از رشد ۴ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در این حوزه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، امروز دوشنبه ۱۸ دی ماه ۱۴۰۲ رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا سردار حسین رحیمی در جمع خبرنگاران با تأکید براینکه مهمترین مأموریت و رسالت پلیس امنیت اقتصادی مقابله و مبارزه با مفاسد و جرایم اقتصادی به منظور ایجاد بستر سالم و لازم برای فعالیت فعالان اقتصادی است، اظهار داشت: مفسدان و مجرمان اقتصادی با اقدام مجرمانه خود و با انجام اقداماتی از جمله احتکار، پولشویی، اختلاس، رشا و ارتشا و ... به دنبال کسب سودهای آورده هستند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه در 9 ماهه سال جاری بیش از چهار هزار پرونده در راستای مقابله با مجرمان و مفسدان اقتصادی از جمله جرایم فرار مالیاتی، احتکار، زمین خواری، پولشویی، اختلاس، رشا و ارتشا، ربا خواری، تعدی به اموال دولتی و ... تشکیل و پیگیری شده است، تصریح کرد: بطور حتم در این رابطه همکاری هموطنان می‌تواند پلیس را در اجرای بهتر مأموریت‌هایش در مقابله و مبارزه با جرایم و مفاسد اقتصادی بیش از پیش کمک کند.   

سردار رحیمی با اشاره به رشد 124 درصدی کشفیات این پلیس در حوزه کالای احتکاری در 9ماهه سال جاری، گفت: در سال جاری با تلاش‌های صورت گرفته در حوزه مبارزه با اخلال در نظام اقتصادی کشور شاهد رشد 9 درصدی پرونده های تشکیل شده در این حوزه هستیم که در این زمینه بیشترین تمرکز پلیس بر پرونده‌های مهم و کلان و سازمان یافته است.

وی به مقابله با پدیده زمین خواری پرداخت و گفت: در 9 ماهه سال جاری در حوزه زمین خواری تعداد 1279 فقره پرونده تشکیل شده است؛ همچنین در این رابطه 3169 هکتار زمین به ارزش بیش از 26 هزار میلیارد کشف شده که بیشترین پرونده های تشکیل شده در این حوزه مربوط به استان‌های هرمزگان و چهارمحال و بختیاری است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا افزود: برابر بررسی های صورت گرفته در موضوع زمین خواری در بحث تشکیل پرونده در مقایسه با مدت مشابه سال قبل شاهد رشد 8 درصدی و از لحاظ مالی شاهد رشد 40 درصدی ارزش ریالی پرونده های تشکیل و کشف شده در این حوزه هستیم.

سردار رحیمی با اشاره به اینکه در حوزه فرار مالیاتی با توجه به اینکه مالیات سهم ویژه ای در رشد و شکوفایی و پیشرفت هر کشوری ایفا می کند و از جمله منابع در آمدی کشور است، افزود: در سال جاری در حوزه فرار مالیاتی با تمرکز بر پرونده‌های کلان و سازمان یافته شاهد رشد ۲ درصدی پرونده‌های تشکیل شده و افزایش 179 درصدی ارزش ریالی این پرونده‌ها هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا به مبارزه با اختلاس پرداخت و گفت: در سال جاری ضمن تعامل هدفمند با سازمان‌های دولتی و مامور به خدمات عمومی و شناسایی نشانگاه های اقتصادی و بهره گیری از ظرفیت های درون و بورن سازمانی شاهد رشد 62 درصدی پرونده‌های تشکیل شده در این حوزه هستیم.

وی با اشاره به اینکه در حوزه تسهیلات غیر مجاز بانکی نیز کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی فعال و پیگیری های لازم را دارند، افزود: در این حوزه با تلاش‌های صورت گرفته و همکاری سازمان ها و سیستم بانکی و رده های نظارتی شاهد رشد 26 درصدی پرونده‌های تشکیل شده هستیم؛ همچنین شاهد رشد 79 درصدی ارزش ریالی پرونده های کشف شده و نیز رشد 90 درصدی متهمان دستگیر شده هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه برخورد با موضوع رشا و ارتشا هم از جمله مأموریت‌های این پلیس است از رشد 4 درصدی پرونده‌های تشکیل شده در این حوزه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل خبر داد.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه مقابله با احتکار هم از ماموریت های این پلیس است اعلام کرد: در 9 ماهه سال جاری تعداد 824 فقره پرونده به ارزش 5753 میلیارد تومان کشف شده است؛ کشف نزدیک به 14 هزار لاستیک احتکار شده به ارزش 35 میلیارد تومان و کشف 124 هزار قلم انواع دارو به ارزش 5 میلیارد تومان از جمله مهمترین پرونده های کشف شده در این حوزه است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مسئول سابق موساد: شکست دادن نظامی ایران غیر ممکن است
تداوم حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
مصرف بنزین ایران فاصله معناداری با الگوی بهینه دارد
واکنش کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی به تقدیر خاخام اسرائیلی از تغییر کتب درسی عربستان
فیلم | پاسخ دقیق علی خضریان به پرسشی درباره چگونگی کنشگری دانشگاه در خصوص مسئله "مقاومت"
فیلم | چه کارهایی در تشکیلات دانشجویی نباید کرد؟
ابراهیم عزیزی: بی‌ثباتی منطقه‌ای با واکنش قاطع ایران روبه‌رو می‌شود
آلودگی نفتی سواحل جزیره قشم ناشی از آثار تجاوز نظامی خارجی است
جروزالم‌پست: ایران دوباره ارتش اسرائیل را شوکه کرد
اتهامات آمریکا علیه ایران درباره یمن بی اساس است
تهاجمی شدن جنگ درصورت عدم تحقق شروط ایران معادلات را دگرگون می‌کند
رئیس سازمان بسیج اساتید انتصاب فرمانده بسیج مستضعفین را تبریک گفت
اتهامات آمریکا علیه ایران درباره یمن بی اساس است
راهبرد قطعی رهبری در تهاجمی شدن جنگ در صورت تحقق نیافتن شرایط ایران است
آینده دونالدترامپ
مخفی‌کاری پنتاگون از اقدام به خودکشی یک ملوان در ناو لینکلن
هجرت پیامبر؛ سرآغاز تحول تاریخ و مبنای تمدن اسلامی
وزیر آموزش و پرورش: تلاش بر بازگشایی مدارس به شکل حضوری و با کمترین دغدغه است
رئیس جمهور: تنها با کاهش ۱۰ درصدی مصرف انرژی می‌توان بدون چالش از زمستان عبور کرد
اقدام آمریکا در حمله یا تهدید زیرساخت‌های غیرنظامی ایران، ضربه‌ای بی‌سابقه به حقوق بشر است
واکنش هیأت رئیسه مجلس به اظهارات اخیر باهنر
آغاز نام‌نویسی بیست‌ودومین فراخوان جذب هیئت علمی پزشکی از فردا
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
ابتکار دانشگاه میشیگان برای کاهش استرس دانشجویان
شرایط پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دوره‌های ارشد و دکتری اعلام شد
ممنوعیت تحصیل همزمان و شرکت پذیرفته‌شدگان دوره‌های رایگان در آزمون ارشد علوم پزشکی
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم ارتباطات و رسانه ایران تشکیل شد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top