تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/10/20 - 09:44
کد خبر: 492806

مراقب باشید هک نشوید/ حواستان به این حساب کاربری باشد

مراقب باشید هک نشوید/ حواستان به این حساب کاربری باشد

دانشمندان امنیت سایبری روشی یافتند که می‌تواند توسط هکرها برای دسترسیِ بدون رمز عبور به حساب‌های جی‌میل مورد استفاده قرار گیرد. خطر هک حساب جی میل می تواند میلیون ها کاربر این پلتفرم را تهدید کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محققان شرکت CloudSEK که در زمینه امنیت سایبری فعالیت می‌کند، متوجه شدند که هکرها با استفاده از کوکی‌های گوگل نسبت به نفوذ در حساب‌های جی‌میل کاربران اقدام می‌کنند.

آنها ابتدا بدافزاری را شناسایی کردند که کوکی‌های احراز هویت گوگل را جمع‌آوری می‌کرد. این بدافزار پس از آن که یک کامپیوتر شخصی را آلوده می‌کند، به اطلاعات ورود به حساب موتور جستجوگر گوگل کروم دسترسی پیدا می‌کند و بنابراین آنها را می رباید و رمزگشایی می‌کند. این بدافزار ممکن است، پس از بازیابی اطلاعات و بدون تایید کاربر، کوکی‌هایی را برای احراز هویت یک حساب ایجاد کند.

کوکی (Cookie) یک فایل متنی کم حجم است که توسط وب‌سایت‌ها روی کامپیوتر یا گوشی کاربر ذخیره می‌شود. این فایل توسط مرورگر خوانده می‌شود و در آن اطلاعات قبلی ورود به وب‌سایت‌ها و تنظیمات سفارشی‌شده کاربر ذخیره می‌شود.

بنابراین شما به عنوان کاربر رمز عبور خود را تغییر داده باشید یا نه، هکرها همچنان می‌توانند از هر رایانه و گوشی هوشمندی یا هر مرورگری به این حساب دسترسی داشته باشند.

وجود چنین روشی برای هک کردن حساب‌های جی‌میل نخستین بار در اکتبر ۲۰۲۳ لو رفت، زمانی که یک هکر آن را در کانال تلگرام خودش فاش کرد. البته گوگل همچنان تاکید دارد که این شرکت سیستم امنیتی خود را برای جلوگیری از بروز این نوع مشکلات به طور منظم ارتقاء می‌دهد و بر همین اساس، اقدام‌های لازم برای تامین امنیت حساب‌های در معرض خطر انجام شده ولی در عین حال، کاربران نیز باید به طور مداوم اقداماتی را برای حذف هر گونه بدافزار از رایانه خود انجام دهند.

گوگل همچنین به کاربران جی‌میل توصیه کرد که مرورگر ایمن ارتقاء‌یافته کروم را نصب کنند تا در برابر فعالیت بدافزارها محافظت شوند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فتح مبین انصارالله، اثبات کرد، امنیت کالایی خریدنی نیست
خبر خوب برای افزایش قیمت نفت / تولید نفت عربستان و روسیه ۵.۵ میلیون بشکه کاهش پیدا کرد!
حملات هوایی سعودی‌ها به شهر تازه آزاد‌ شده المخا 
صعود والیبال ایران به نیمه نهایی آسیا با عبور از چین‌تایپه
تسلط کامل ارتش یمن بر باب‌المندب پس از کنترل جزیره میون
تقاضای عجیب رئیس‌جمهور لبنان از صهیونیست‌ها
 ۴شهید تجمعات مشهد با دستور رهبر انقلاب، شهید محسوب شدند
کارزار محاکمه حسن روحانی به عدد بی‌سابقه ۷۰۰ هزار امضا رسید
بحران بیخ گوش آمریکاست!
بسیج دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل: مقاومت هزینه دارد اما نتیجه‌اش تاریخ را عوض می‌کند
عربستان در عملیات ساحل غربی یمن دخالت کند، راس التنوره هدف قرار خواهد گرفت
قیمت نفت ۵ دلار ریخت/ باز هم پای عراقچی در میان است
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نماینده روسیه: مسکو هرگونه سوءاستفاده از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی با تهران را رد می‌کند
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
 نماینده چین: از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی علیه ایران سوءاستفاده نکنید
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
رویترز: ۸ جنگنده و یک هواپیما در حملات شب گذشته ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top