تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/10/20 - 14:52
کد خبر: 492859

صدور هشدار نارنجی برای تهران ؛ از باد و باران شدید تا خطر ریزش بهمن

صدور هشدار نارنجی برای تهران ؛ از باد و باران شدید تا خطر ریزش بهمن

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار نارنجی به دلیل تشدید فعالیت سامانه بارشی در پایتخت خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار نارنجی تشدید سامانه بارشی خبر داد و گفت: با احتمال خطر ریزش بهمن در ارتفاعات، شهروندان از تردد در مسیرها و گردنه های برف گیر بپرهیزند.

حامد یزدی مهر بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران از صدور هشدار نارنجی تشدید فعالیت سامانه بارشی همراه با بارش برف توسط سازمان هواشناسی خبر داد و اظهار کرد: این هشدار پیرو هشدار زرد روز گذشته صادر شده است.

یزدی مهر با بیان اینکه طبق پیش بینی هواشناسی این سامانه از فردا پنج شنبه ۲۱ دی‌ماه آغاز و تا روز جمعه ۲۲ دی‌ماه تداوم خواهد داشت، گفت: بر اساس اعلام هواشناسی مخاطراتی همچون بارش برف و باران، وزش باد شدید و مه گرفتگی و در مناطق کوهستانی کولاک برف و احتمال ریزش بهمن مورد انتظار است و در این خصوص تاکید مدیریت بحران بر عدم صعود به ارتفاعات، پرهیز از سفرهای غیرضروری و اجتناب از تردد در مسیرها و دالان‌های مستعد وقوع بهمن به ویژه در گردنه‌های برف گیر است.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بر ضرورت تجهیز خودروهای عبوری در محورهای برفگیر به امکانات زمستانی تاکید کرد و افزود: با توجه به ابلاغ این هشدار، دستگاه‌های امدادی و اجرایی ضروری است که از آمادگی کامل برخوردار باشند.

وی در ادامه به عدم توقف و احتیاط در عبور از بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها تاکید و عنوان کرد: لازم است از فعالیت‌های عمرانی در این مسیرها اجتناب و نسبت به پاک‌سازی دهانه پل‌ها و لایروبی کانال‌ها و آب‌روها توجه ویژه صورت گیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
در حمله موشکی ایران به کویت ۵ آمریکایی زخمی شدند
وثیقه‌گذاری سپرده نقدی برای وام‌ها مجاز شد
زمان دقیق برگزاری کنکور سراسری و ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد
همبستگی و همکاری کشورهای اسلامی ضامن صلح در منطقه است
واکنش ایران به جنگ سریع خواهد بود
شمارش معکوس برای تصمیم بزرگ
«ترامپ» تماس با تایوان را به بعد موکول کرد
رئیس جمهور آمریکا برای سومین بار در حال خیانت به دیپلماسی است
پاداش صرفه‌جویی جایگزین افزایش قیمت حامل‌های انرژی می شود
توقیف اموال ۳۴ نفر از عناصر مرتبط با رژیم صهیونیستی
افشاگری روزنامه آمریکایی درباره حملات امارات علیه ایران
نامه جدید فدراسیون فوتبال به فیفا
فیلم | دکتر فتانه تقی‌یاره: هر کشوری مسائل مختلفی دارد؛ بایستی مسائل کشور را به دانشگاه‌ها بدهیم تا حل کنند
نقشه راه جدید برای ۵ دانشگاه
فیلم | خضریان: توافقی که سایه جنگ را حفظ کند، منافع ملی را تأمین نمی‌کند
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
فیلم | رهبر شهید انقلاب: اجازه نمی‌دهم بیگانگان با مصالح ما بازی کنند
پرسپولیس پاسخ استقلال را با شکایت داد
امتحانات پایه‌های اول تا دهم از امروز آغاز می‌شود
تجاوزات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل علیه لبنان
فشارخون بالا چه بلایی سر ما می آورد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top