تاریخ انتشار: شنبه 1402/10/23 - 12:13
کد خبر: 493091

دیمیتری مدودف عنوان کرد؛

این اعلام جنگ با روسیه است

این اعلام جنگ با روسیه است

رئیس‌جمهور سابق روسیه می‌گوید هر گونه اعزام و استقرار نیروهای بریتانیایی در اوکراین به منزله جنگ با روسیه است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «دیمیتری مدودف» رئیس‌جمهور سابق روسیه و یکی از متحدان ارشد «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور فعلی روسیه هشدار داده است که هر گونه اقدام بریتانیا جهت استقرار و اعزام نیروهای نظامی‌اش در اوکراین به منزله جنگ این کشور علیه روسیه تلقی خواهد شد.

به گزارش «رویترز» مدودف که اکنون معاون رئیس شورای امنیت روسیه است این اظهارات را در واکنش به سفر «ریشی سوناک» نخست‌وزیر بریتانیا به کی‌یف برای اعلام افزایش بوجه نظامی این کشور جهت کمک به اوکراین به منظور خرید پهپادهای نظامی جدید عنوان کرد.

وی در واکنش به این اقدام عنوان کرد: امیدوارم که انگلیسی‌های خودبزرگ بین به عنوان دشمنان همیشگی ما بفهمند که استقرار یک گروه نظامی رسمی در اوکراین به منزله اعلان جنگ علیه کشور ما خواهد بود.

مدودف که به دلیل اظهارات تند و مکررش از سوی دیپلمات‌ها به عنوان فردی با تفکرات جنگ‌طلب در کرملین تعریف شده است از غربی‌ها در سوالی انتقادی علیه سیاست‌های بریتانیا در اوکراین پرسیده است که اگر هیئت سوناک مورد هدف گلوله‌های خوشه‌ای در مرکز کی‌یف قرار بگیرد، آنها چه احساسی خواهند داشت. اتفاقی که به گفته وی اخیرا برای غیرنظامیان روسیه در شهر بلگورود رخ داد.

اظهارات مدودف در حالی انجام می‌گیرد که بلگورود در جنوب روسیه و نزدیکی مرز اوکراین طی ماه‌های اخیر هدف موشک‌ها و حمله پهپادهای اوکراینی قرار گرفته است.

مدودف به حادثه‌ای اشاره کرد که به موجب آن در تاریخ ۳۰ دسامبر، طبق گزارشات روسیه، حداقل ۲۰ نفر از جمله دو کودک کشته و ۱۱۱ نفر دیگر در حملات «بی‌رویه» اوکراین با استفاده از بمب‌های خوشه‌ای کشته شدند.

ریشی سوناک در جریان دیدار با زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین از بسته کمک تسلیحاتی دیدی به ارزش ۲.۵ میلیارد پوند به این کشور برای تداوم جنگ با روسیه خبر داد. این بسته شامل موشک‌های دوربرد، سامانه‌های پدافند هوایی و تجهیزات امنیت دریای و دیگر تسلیحاتی همچون مهمات توپخانه‌ای می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کوتاه نمی‌آییم و بر عهد خود پایبند میمانیم
صعود بورس به ۴.۵ میلیون واحد؛ سبزی ۹۵ درصد نمادها
مرجان ساتراپی؛ راوی تصویری یک‌جانبه از ایران یا قهرمان؟
یکصد‌شب اقتدار و بازدارندگی / حضور مردمی چگونه معادلات دشمن را دچار خطای محاسباتی کرد؟
کاریکاتور| نتیجه اعتماد جوزف عون به رژیم صهیونیستی
فیلم| خطای محاسباتی تفکیک آمریکا از رژیم صهیونیستی
مصطفی رحماندوست: ادبیات ایران شکست‌ناپذیر است
نشست «دوشنبه‌های دانشگاهی» با موضوع امنیت و تاب‌آوری ملی برگزار شد
ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌ها برای حفظ امنیت غذایی کشور
حضور انگیزشی رئیس فدراسیون در کنار بلندقامتان والیبال
گروسی: هفته گذشته بازرسی معمول از نیروگاه بوشهر انجام شد
عذرخواهی یاسین سلمانی از باشگاه پرسپولیس، کادر فنی و هواداران
پزشکیان پیروزی حزب نخست‌وزیر ارمنستان در انتخابات را تبریک گفت
اسلامی: واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر در حال احداث است
آیین افتتاح نمایشگاه عکس «تهران؛ خط مقدم مقاومت» +عکس
وزارت بهداشت: نظام سلامت در آماده‌باش کامل است
بقایی: آن که از آشوب نردبان می‌سازد، خود نخستین زندانی آشوب خواهد شد
وقتی دوربین چینی‌ها گنجایش به تصویر کشیدن مقاومت ایرانی‌ها را نداشت
ادعای ترامپ: به نتانیاهو گفتم اگر بخواهی با ایران بجنگی، تنها می‌مانی
چمران: در ساختمان‌های بلند مرتبه پناهگاه احداث می‌شود
فیلم | شعار مردم در میدان انقلاب تهران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top