تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/10/26 - 22:37
کد خبر: 493515

سردار حاجی‌زاده: ساختمان مستحکم بتنی برای راهبری عملیات‌های صهیونیست‌ها علیه ایران نابود شد

سردار حاجی‌زاده: ساختمان مستحکم بتنی برای راهبری عملیات‌های صهیونیست‌ها علیه ایران نابود شد

سردار امیرعلی حاجی زاده فرمانده نیروی هوا فضای سپاه پاسداران: در هفته‌های اخیر شاهد چند جنایت بودیم که از طرف گروه‌های تکفیری و داعشی بود و حادثه تروریستی و تلخ کرمان رخ داد که متأسفانه جمع کثیری از هموطنان ما را به خاک و خون کشید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، سردار امیرعلی حاجی زاده فرمانده نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به عملیات‌های قهرمانانه نیروهای جان برکف سپاه در ساعات اخیر علیه مقر تروریستها، گفت: در هفته‌های اخیر شاهد چند جنایت بودیم که از طرف گروه‌های تکفیری و داعشی بود و حادثه تروریستی و تلخ کرمان رخ داد که متأسفانه جمع کثیری از هموطنان ما را به خاک و خون کشید.

وی افزود: خب طبیعتاً این باید پاسخ داده می‌شد و نقاطی در سوریه و در قسمت‌های نزدیک منطقه ادلب،گروه‌های تکفیری و داعشی مورد تهاجم قرار گرفتند و تعداد کثیری از این‌ها را توانستیم به درک واصل کنیم.

فرمانده نیروی هوا فضای سپاه در ادامه، گفت: در کنار این شاهد بودیم که عملیات‌هایی را رژیم صهیونیستی در سوریه انجام داد و دو تن از پاسداران ما را به شهادت رساند که درباره این موضوع مهم باید مقابله می‌کردیم و انتقام خون شهدا را می‌گرفتیم که در نتیجه نقطه‌ای را در اقلیم کردستان شناسایی کردیم.

سردار حاجی‌زاده تصریح کرد: نقطه‌ای که شناسایی کردیم، به ظاهر ویلاست، اما همانطور که بعد از حملات نشان می‌دهد، ساختمان مستحکم بتنی است که صهیونیست‌ها از اینجا استفاده‌هایی را برای کارهای جاسوسی و نیز عملیات‌های ویژه‌ای که داخل ایران انجام می‌شد، راهبری می‌کردند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در پایان، خاطرنشان کرد: این مقر اربیل یکی از چهار محورهای جاسوسی بود که در ۱۰۰ روز گذشته توسط عزیزان جبهه مقاومت و ایران مورد ضربه قرار گرفته و پایگاه‌هایشان از بین رفت و در این عملیات هم تجهیزات این مقر از بین رفته و هم آن‌هایی که باید به درک واصل می‌شدند، از بین رفتند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
سخنرانی ترامپ با حاشیه دعوا!
طرح شوم تجزیه سوریه
ثبت رکورد جدید توسط قوی‌ترین زن جهان
جزئیات انفجار کانکس در یک مرکز نظامی/ یک نفر شهید و ۱۰ نفر مصدوم شدند
اردوغان: مانع عملیات تازه از سوی صهیونیست‌ها خواهیم شد
کشف بمب در ایستگاه مترو تجریش صحت ندارد
ابوعبیده: با وجود تمام مانع‌تراشی‌های دشمن، ما همچنان به توافق پایبند هستیم
هجمه شدید روس‌ها به پیشنهاد هسته‌ای مکرون؛ این تهدیدی برای روسیه است/ مکرون باید از مردم فرانسه عذرخواهی کند
پاسخ طعنه آمیز ایران خطاب به انگلیس/ دیگر قرن ۱۹ نیست
هشدار/ این کار خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهد
آژانس چه کمک فنی هسته‌ای به ایران کرده است؟/ پاسخ به گروسی
فوری| یکی از کارکنان سپاه پاسداران به شهادت رسید +جزئیات
یک مبایعه نامه استاندارد باید چه بندهایی داشته باشد؟
پاسخی به اظهارات سیاسی مدیرکل آژانس
اقدام سران اروپا در تقابل با تصمیمات ترامپ درباره اوکراین
عراقچی برای یک نشست فوق‌العاده به عربستان رفت +جزئیات
تحلیل جامع فشارهای اجتماعی بر دانشجویان؛ چالش‌ها، تأثیرات و راهکارها
جزئیات انفجار در مرکز نظامی و شهادت یک نفر/ چند نفر مصدوم شدند؟
مخالفت آمریکا نتیجه نداد/ ایران معاون شورای اجرایی سازمان منع سلاح‌های شیمیایی شد
لایحه‌ی دوفوریتی و مشکوک دولت برای خلع سلاح ایران/ فشار حداکثری از درون، سه روز پیش از یادداشت ترامپ
اولین شماره نشریه دانشجویی رستن منتشر شد +دانلود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top