تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/10/27 - 18:08
کد خبر: 493619

چند نکته درباره عملیات موشکی سپاه در اربیل و ادلب

 چند نکته درباره عملیات موشکی سپاه در اربیل و ادلب

حمله به مقر تروریست های سوریه در حلب با موشک های با برد ۱۲۰۰ کیلومتر نشان داد که جمهوری اسلامی ایران در صورت اقدام علیه دشمنان خود از قابلیت هدف زنی خاصی برخوردار است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور چهار بیانیه از عملیات های تهاجمی موفقیت آمیز با 24 موشک در اربیل عراق و ادلب سوریه علیه مواضع موساد و تروریست های تکفیری خبر داده است.

در رابطه با اهمیت و چرایی این اقدام چند نکته قابل ذکر است:

یک: اقدامات سپاه در راستای پاسخ به اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن فرماندهان مقاومت از جمله شهید سردار سیدرضی موسوی و حوادث تروریستی کرمان و راسک بود.

دو: این عملیات ها براساس اصل اساسی بازدارندگی صورت گرفت که اسرائیل در چندوقت اخیر به دنبال آن بود که این قدرت بازدارندگی را برای خود حفظ کند.

سه:  عملیات دیشب علیه مقر موساد در اربیل و کشته شدن پیشرو دیزایی، مسئولیت صادرات نفت از کردستان عراق به اسرائیل پیام مهمی دارد که در راستای استراتژی مقاومت مبنی بر قطع انرژی به این رژیم قابل تعریف است. علاوه بر این کشته شدن دیزایی به عنوان حلقه واسط اسرائیل و کردستان عراق پیام مهمی برای این رژیم و حامیان آن دارد. به نوعی می توان گفت کشته شدن دیزایی مکمل اقدامات محور مقاومت و به ویژه اقدامات یمنی ها در دریای سرخ در جهت قطع ورود کالا و انرژی به سرزمین های اشغالی است.

چهار: از آنجایی که اسرائیل در ترور سیدرضی موسوی از موشک های هدایت شونده استفاده کرد، ایران نیز در مورد هدف قراردادن مقر موساد از موشک استفاده کرد تا بدین طریق اعلام کند که هر اقدامی را با «پاسخ مناسب» خود انجام خواهد داد.

پنج: حمله به مقر تروریست های سوریه در حلب با موشک های با برد 1200 کیلومتر نشان داد که جمهوری اسلامی ایران در صورت اقدام علیه دشمنان خود از قابلیت هدف زنی خاصی برخوردار است و این امر نشان دهنده «قدرت موشکی ایران» است.

شش: ابعاد این حملات و پیام های آن برای آمریکا و رژیم صهیونیستی روشن و مبرهن است. این عملیات یک پیام مهم دارد که در صورت هرنوع اقدام علیه جمهوری اسلامی ایران و منافع آن در سطح منطقه، باید دشمن آماده وقوع هر نوع پاسخی باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تنگه هرمز در کنترل کامل ایران است
هنر نباید از واقعیت کودک ایرانی فرار کند / تئاتر کودک فقط «حال خوب» نیست
 دادگاه ویژه روحانیت؛ نیاز به اصلاحات اساسی و شفافیت دارد
ملاک عدالت شما چیست؟!
درس فراموش‌شده نصرالله / وقتی خطوط قرمز یکی‌یکی شکسته شد
پروازهای ایران به چین، روسیه و ترکیه ادامه دارد
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top