تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/11/02 - 09:42
کد خبر: 494059

امیر تتلو اعدام می‌شود؟

امیر تتلو اعدام می‌شود؟

رسانه‌ها در حالی از صدور قرار جلب به دادرسی امیر تتلو خبر داده‌اند که بر این اساس این چهره جنجالی موسیقی به‌زودی در دادگاه محاکمه خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ نتیجه صدور قرار جلب به دادرسی این است که متهم باید برای رسیدگی به اتهام و دفاع ماهوی و تعیین میزان مجازات در دادگاه حاضر شود. پرونده تتلو در دادسرای امنیت و عمومی تهران در حال بررسی است.

اتهامات تتلو

بر اساس این گزارش این خواننده پرحاشیه و ساکن ترکیه، پس از ایجاد تشنج در کنسولگری ایران در ترکیه از سوی پلیس این کشور دستگیر و به ایران بازگردانده شد. او صبح روز چهارشنبه ۱۵آذر در مرز بازرگان تحویل مقامات انتظامی و قضایی ایران و بازداشت شد. از زمان بازداشت او، مطالب بسیاری درباره اتهامات و حکم احتمالی‌اش در رسانه‌ها به‌ویژه شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است.

برخی رسانه‌ها به نقل از منابع آگاه نوشته‌اند که «تولید، ارسال، توزیع و انتشار آثار مستجهن و مبتذل به وسیله سیستم‌های رایانه‌ای مخابراتی، انتشار و توزیع محتویات مستهجن در قالب تولید و پخش کلیپ و آهنگ و تصاویر و آثار هنری حاوی تصاویر و صحنه‌های مبتذل و مستهجن (زنان و دختران نیمه‌برهنه در فضای مجازی) دایر کردن قمارخانه، سایت شرط‌بندی، ترغیب، تطمیع یا تهدید افراد جهت دستیابی به محتویات مستهجن یا تسهیل آن؛ تحریک و ترغیب افراد خصوصا نسل جوان به ارتکاب جرائم منافی عفت و انحرافات جنسی و تشویق مردم به فساد و فحشاء» از جمله اتهامات امیر تتلو است.

این در حالی است که گویا شاکیان خصوصی تتلو برای طرح شکایتشان به دادسرا مراجعه نکرده‌اند؛ چرا که بسیاری از آن‌ها در خارج از کشور به سر می‌برند، اما دو نفر از شاکیان تتلو خانواده دو دختر ایرانی بودند که در ترکیه با تشویق و ترغیب تتلو اقدام به خودکشی کرده‌اند. بااین‌حال متهم این اتهام، یعنی ترغیب دختران برای خودکشی، را نپذیرفته و گفته آن‌ها پس از مصرف مواد تصمیم گرفتند به زندگی‌شان پایان بدهند. همچنین گفته شده که در پرونده مقصودلو نام چهار متهم دیگر نیز به چشم می‌خورد.

اعترافات تتلو

تتلو در فضای مجازی عمدتا به «گردن‌نگیر» معروف بود. حاشیه‌های بی‌پایان او با برخی سلبریتی‌ها، بلاگرها، خواننده‌ها، دختران نوجوان، پلیس و... مملو از اتهاماتی، چون سوءاستفاده جنسی، دزدی، توهین، ضرب‌وشتم و... بود درحالی‌که این خواننده هیچ‌یک از این اتهامات را به اصطلاح گردن نمی‌گرفت. اما حالا در خبری که از صبح دیروز در خبرگزاری‌ها منتشر شد، گویا تتلو در فرآیند تحقیقات قضایی به انجام اقدامات ضدفرهنگی و مستهجن به‌خصوص استفاده از مسائل غیراخلاقی و جنسی به‌منظور بیشتر دیده شدن اعتراف کرده است. به نظر می‌رسد اعترافات او عمدتا جنبه شخصی داشته و جنبه اجتماعی کمرنگ‌تری داشته باشد. بااین‌حال هنوز اطلاع دقیقی از وضعیت تتلو در بازداشت و اتهامات و اعترافات او رسانه‌ای نشده است.

بخشش سه سال زندان

زمانی که تتلو در ایران بود، با شکایت سهراب پاکزاد درباره استفاده بدون اجازه از ملودی قطعه «این چه حسیه» روبه‌رو شد. در زمان طرح شکایت، تتلو در ایران حضور داشت و از طریق وکیلش پیگیر پرونده بود. بعد از طی مراحل قانونی و تایید استفاده غیرمجاز از اثر سهراب پاکزاد توسط کارشناسان رسمی و رسیدگی قضایی، دادگاه محترم اقدام به صدور حکم کرد.

طبق این حکم، تتلو به سه سال حبس محکوم شده بود، اما چندی پیش وکیل سهراب پاکزاد با اعلام گذشت از شکایت، گفت: «نیت ما از طرح شکایت، دفاع از حق سهراب پاکزاد و جلوگیری از تکرار این دست موارد در موسیقی کشور بود. امروز که حقانیت سهراب پاکزاد به اثبات رسیده و اینکه او راضی به اجرای مجازات تتلو نیست، لذا گذشت خود را در پرونده حاضر اعلام کرد و رسما آن را در اختیار مقام قضایی قرار داده است.»

حکم چه خواهد بود؟

در چند روز اخیر تصویری در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شد که گویا شماری از دوستداران آهنگ‌های تتلو، برای آزادی او نذری پخش کرده بودند. این خواننده در زمانی که در ایران بود، هواداران بسیار زیادی به‌ویژه در میان نوجوانان داشت که البته پس از مهاجرت و تشدید فحاشی‌ها و توهین‌هایش، روز به روز از شمار هوادارانش کم شد. بااین‌حال هنوز شماری از هواداران سابق او برایش نذر و نیاز می‌کنند تا زودتر بتواند دوران محکومیتش را بگذراند و به زندگی و فعالیت در ایران بازگردد. اما آیا ممکن است؟

برخی حقوق‌دانان می‌گویند مجموع اتهامات تتلو می‌تواند او را با اتهام افساد فی الارض و حکم اعدام روبه‌رو کند. برخی دیگر با تاکید بر وضعیت سلامت روان و ذهن او، معتقدند مجازات تتلو به دلیل بیماری‌های روحی و روانی، با تخفیف و با رویکرد درمانی خواهد بود.

برخی دیگر می‌گویند که با توجه به صدور قرار جلب به دادرسی، دادگاه کیفری، بررسی و دادرسی پرونده را انجام خواهد داد و به این ترتیب صدور اعدام به خاطر افساد فی الارض احتمالا دور از ذهن خواهد بود، زیرا این قبیل احکام در دادگاه انقلاب صادر می‌شود.

حکم هرچه باشد، احتمالا پدیده تتلو برای همیشه به پایان رسیده است. پدیده‌ای که مبتنی‌بر استعدادی قابل‌تحسین در خوانندگی، آهنگسازی و تنظیم موسیقی‌های مورد پسند نوجوانان و برخی جوانان بود، اما در سقوط پایان‌ناپذیر اخلاقی، درگیر اتفاقات و فجایعی عجیب شد و خود به جنگ با خود برخاست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» +عکس
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با خانواده شهیدان لاریجانی +عکس
مجید مظفری از بیکاری هنرمندان گلایه کرد
اصغر فرهادی: فیلم بعدی‌ام فارسی زبان است اما در ایران ساخته نخواهد شد
دیدار سرلشکر رضایی با خانواده شهید لاریجانی
آئین اهدای گواهینامه درجه یک هنری به مجید مظفری +عکس
واکنش حماس به حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه ابوظهور سوریه
ایران چگونه به ناو هواپیمابر هسته‌ای «آبراهام لینکلن» آسیب زد؟
توضیحاتی مطهری در مورد قرارداد رامین رضائیان
ذوالنوری: پروازها تا یک سال و نیم دیگر در فرودگاه قم محقق می‌شود
واکنش نماینده مجلس به ادعای ترامپ در تصاحب تنگه هرمز
پنتاگون: همکاری‌های دانشگاهی آمریکا با ایران، روسیه و چین بازبینی شوند
نکونام: برد ما را کمرنگ نکنید
آمریکا رئیس دیوان کیفری بین‌المللی را تحریم کرد
نویدکیا: فکر نمی‌کردم تراکتور محتاط بازی کند
حادثه دریایی نزدیک بندر المخا در یمن
مهدی تارتار: بازیکنان پرسپولیس کار را سخت کرده‌اند
رضایی: به نظم پسا آمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید!
قالیباف: با تشدید فشار نمی‌توانید از ایران امتیاز بگیرید
نکونام در اصفهان نوید دبل داد
مراسم ختم زنده‌یاد «ایرج خواجه امیری» +عکس
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
تقویم آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۶ اعلام شد
آغاز دریافت کارت ۵ آزمون علوم پزشکی از امروز/ نحوه شرکت در آزمون
جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور
جزئیات ثبت نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام شد/ قبولی ۱۲ هزار نفر
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
یک میلیون و ۷۵۰ هزار دانش آموز در آزمون نهایی شرکت کرده‌اند
سرپرست اداره کل بورس و اعزام دانشجویان خارج وزارت علوم منصوب شد
درخشش مجدد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی شانگهای ۲۰۲۶
«تیمار گرما-بخار» روش جدید محققان دانشگاه تهران برای بهبود صدای سنتور
دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان مرحله نهایی بخش معارفی جشنواره قرآن
اعلام نحوه پذیرش در آزمون انفرادی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
زمان و تعداد سوالات گروه‌های پنجگانه کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
پنجمین مدرسه تابستانه نانوفناوری ایران برگزار می‌شود
تضمین امنیت آزمون رکن اصلی تحقق عدالت آموزشی است
آزمون تربیت معلم همزمان با کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار می‌شود
آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵ از امروز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top