تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/11/03 - 18:32
کد خبر: 494259

انگلیس دست به دامن ایران شد

انگلیس دست به دامن ایران شد

نخست وزیر انگلیس با اشاره به اینکه «ما خواستار ایجاد آتش‌بس انسانی در غزه هستیم» تاکید کرد: ایران تاثیر خود را در راستای توقف حملات یمنی‌ها به کار گیرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس در اظهاراتی گفت که به دنبال درگیری نیستیم و حوثی‌ها (انصارالله یمن) و حامیان آنها را به توقف حملات «غیرقانونی و غیرقابل توجیه» و تضمین امنیت کشتیرانی تشویق می‌کنیم.

وی گفت: ایران باید حمایت اطلاعاتی و تسلیحاتی از حوثی‌های یمن را متوقف کند و این کشور تاثیر و نفوذ خود را در راستای توقف حملات به‌کار گیرد.

به نقل از الجزیره، سوناک در بخش دیگری گفت: ده‌ها موشک که از خاک یمن شلیک شده بودند را رهگیری کردیم و حوثی‌ها بیش از ۱۲ حمله علیه کشتی‌ها در دریای سرخ انجام دادند.

نخست وزیر انگلیس همچنین مدعی شد که «حملات ما علیه ملت یمن نیست و حملاتی که علیه حوثی‌ها انجام دادیم با هدف تامین امنیت کشتیرانی در دریای سرخ بود و هیچ غیرنظامی یمنی در این حملات کشته نشد.»

وی با اشاره به اینکه «آماده هستیم که ائتلاف خود برای امنیت کشتیرانی در دریای سرخ را گسترش دهیم» افزود: ما به همراه هم‌پیمانان خود در آمریکا و اتحادیه اروپا برای مقابله با نفوذ ایران همکاری می‌کنیم.

ریشی سوناک همچنین اعلام کرد که پارلمان این کشور فردا بررسی‌های فراگیر در مورد خط‌مشی دولت درخصوص دریای سرخ را انجام خواهد داد.

وی در بخش دیگری تاکید کرد: بار دیگر خواستار ایجاد آتش‌بس انسانی در غزه در راستای رساندن کمک‌ها به مردم این باریکه و آزادی اسرا هستیم. هیچ کس تمایل ندارد که جنگ غزه حتی یک دقیقه ادامه داشته باشد.

این مقام ارشد انگلیسی گفت: راه‌حل دو دولتی تنها راه زندگی امن فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها در کنار یکدیگر است.

این اظهارات درحالی است که ستاد فرماندهی تروریستی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد در ساعت ۲۳:۵۹ دوشنبه شب به وقت صنعا، نیروی دریایی آمریکا و نیروی هوایی انگلیس با حمایت استرالیا، بحرین، کانادا و هلند به هشت هدف انصارالله یمن حمله کردند.

سنتکام مدعی است که این اهداف شامل سامانه‌های موشکی، لانچرها، سامانه‌های پدافند هوایی، رادارها، تأسیسات و انبار تسلیحات می‌شود، ادعایی که توسط مقامات یمن رد و اعلام شد که مواضع هدف قرار گرفته شده خالی از هرگونه مهمات و نیرو بوده‌اند.

هدف آمریکا و متحدینش از این حملات، تضعیف توانایی‌های نیروهای مسلح یمن برای ادامه حملات به کشتی‌های آمریکایی و رژیم صهیونیستی در دریای سرخ، تنگه باب المندب و خلیج عدن است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
بقایی: بی‌تفاوتی کنگره آمریکا در قبال ابعاد انسانی جنگ شرم آور است
سفارت انگلیس در تهران دورکار شد
ادعای سنتکام: تنگه هرمز همچنان باز است
ادعای ترامپ: درگیری با ایران «محدود» است
آمریکا و عربستان توافق همکاری هسته‌ای امضا کردند
عضو کمیسیون امنیت ملی: نیروهای مسلح مقتدرانه در میدان ایستاده‌اند
حمله به دو نفتکش سعودی/ یحیی سریع: در عمق خاک عربستان پاسخ خواهیم داد
هشدار قرارگاه خاتم: اجازه نمی‌دهیم یک قطره نفت صادر شود
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
طرح یارانه مستقیم غذای دانشجویی از مهرماه در دانشگاه تهران اجرا می شود
بازار فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری
ثبت نام چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران آغاز شد
۸ نفر از روسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها ابقا شدند
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
در دانشکده مدیریت، کارمندی که از قانون دفاع کرد، توبیخ می‌شود!
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top