تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/11/04 - 19:40
کد خبر: 494408

خزعلی: هدف از اجرای سند ۲۰۳۰ گسست خانواده بود

خزعلی: هدف از اجرای سند ۲۰۳۰ گسست خانواده بود

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: هدف اجرای سند ۲۰۳۰ گسست خانواده بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در نخستین همایش بین المللی تعالی تعاملات خانواده و مدرسه، چالش‌ها، الگوها و راهبردها گفت: هدف اجرای سند ۲۰۳۰ در وهله اول گسست خانواده بود از این رو جای تقدیر بی حد و حصر از رهبر انقلاب وجود دارد. همانطور که امام خمینی(ره) در برابر کاپیتولاسیون ایستادند و اجازه ندادند بیگانگان بر ما آقایی کنند، رهبری نیز محکم گفتند نیاز به اجرای سندهایی که از غرب دیکته می‌شود نداریم چراکه خودمان اسناد راهبردی داریم.

وی در ادامه گفت: امروز شاهدیم با اجرای سند ۲۰۳۰ در مدارس غربی والدین پشت در مدارس، نسبت به شیوه آموزش و پرورش فرزندان و مطالبی که به فرزندانشان آموزش داده می‌شود و ذهنیت آنها را دستخوش انحراف می‌کند، معترض هستند. قرار بود این فرهنگ در جامعه ما رسوخ پیدا کند. سند ۲۰۳۰ برای اجرا ابلاغ شد اما رهبری عزیز مانع اجرای آن شدند تا از تسلط فرهنگی غرب به ایران جلوگیری شود.

خزعلی مهارت آموزی را یک نیاز دانست و بیان کرد: ما نیاز داریم مهارت آموزی و یادگیری همزمان بین دانش آموزان و اولیاء مدرسه و اولیای دانش آموزان شکل گیرد. این همسویی منجر به وحدت نظر و رویه و تقویت ارزش‌ها در جامعه می‌شود. گاه نقش و همکاری خانواده با مدرسه در حیطه اقتصادی و مالی خلاصه می‌شود اما ما نیاز داریم در آموزش و پرورش و در شیوه تربیتی، سبک زندگی، تغذیه، ورزش و سلامت هماهنگی و همدلی بین مدرسه و خانواده ایجاد شود. این مسئله بر پیشرفت علمی و حیات معنوی فرزندان اثر گذار است و منجر به تقویت نگرشها و موفقیت‌های دانش آموزان می‌شود.

وی در خصوص مشکلات رفتاری و تعاملات والدین و مربیان در مدارس گفت: بروز مشکلات رفتاری، تعارض و ناهماهنگی بین اولیاء و مربیان از جمله مسائلی است که با آن مواجه‌ایم و این امر موجب اختلال رفتاری در دانش آموزان می‌شود، از این رو شناخت انتظارات والدین از مدرسه و شناخت انتظارات مدرسه از والدین اولین گامی است که در تقسیم وظایف باید انجام گیرد. 

وی در خصوص مقام مادر در ایران بیان کرد: خانواده ایرانی برای مقام مادر شانیت والا قائل است و نگاه اسطوره‌ای به مادر دارد. از این رو وطن را به نام «مام» خطاب می‌کند. وطن را با نام مادر خطاب می‌کند و اگر به جایگاه مادری در خانواده خدشه وارد شود به تبع آن گسست از مام وطن، بی تفاوتی نسبت به نیازهای او می‌انجامد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top