تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/11/05 - 10:52
کد خبر: 494430

ایجاد شبکه نخبگانی زنان عرصه آموزش عالی

ایجاد شبکه نخبگانی زنان عرصه آموزش عالی

مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده از ایجاد شبکه نخبگانی زنان عرصه آموزش عالی در وزارت علوم خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، فخر السادات نصیری مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده در اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها در دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه در بیش از یک سال گذشته براساس دو رویکرد برنامه ریزی براساس مناسبت های تقویمی و برنامه ریزی براساس ماموریت و اهداف فعالیت های خود را آغاز کرد ه ایم، گفت: براساس ابلاغ وزیر علوم مساله اول شناسایی چالش‌های حوزه زنان و خانواده است که نیاز بود تعدادی از اندیشمندان خانم در وزارت علوم جمع شوند. بر همین اساس کارگروه های اتاق فکر را راه اندازی کردیم که براساس جلسات این کارگروه‌ها، ۳ گزارش سیاستی تهیه کرده و به وزیر علوم و معاونت‌های مربوطه ارائه دادیم.

وی افزود: همچنین کارگروه حجاب و عفاف را تشکیل دادیم، آئین نامه‌ای در خصوص اهداف و وظایف مشاوران تدوین کرد‌ه‌ایم که تصویب نهایی آن باقی مانده است.

مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده  با بیان اینکه یکی از انتظاراتی که وزیر علوم داشت ایجاد شبکه نخبگانی در چند شاخه بود که یک بعد آن تخصصی است، اظهار داشت: بر فرض مثال ما دانشگاه‌های برخوردار ، نیمه برخوردار و دانشگاه با زیست‌بوم ضعیف داریم انتظار وزیر علوم این است که ما نخبه برتر در دانشگاه منطقه محروم را به منطقه برخوردار در تهران وصل کنیم.

نصیری افزود: برهمین اساس در نامه ای به پژوهشگاه‌ها اسامی تمامی بانوان را به تفکیک رشته و مرتبه‌ ای که دارند جمع آوری کرده ایم و به خود این‌ بانوان نامه ارسال کرده ایم تا مرتبه خود را تأیید کنند و این‌که چه شاخص‌هایی را در پنج‌سال اخیر کسب کرده‌اند مثلاً جزء یک درصد های برتر هستند یا مقاله‌های پراستناد داشته‌اند همه را جمع‌بندی کرده ایم و یک بانک اطلاعاتی از ۶۰۰ بانوی نخبه بدست آورده ایم.

مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده عنوان کرد: از مدیر فناوری اطلاعات و امنیت مجازی وزارت علوم درخواست کرده ایم سامانه‌ای برای ما راه‌اندازی کنند تا این شبکه نخبگانی در آن‌جا قرار گیرد که این یک بخش شبکه نخبگان تخصصی است، همچنین یک شبکه نخبگان از مدیران زن ایجاد کرده ایم که دو رویکرد دارد. در این شبکه زنان عرصه آموزش عالی تمایل خود در سهم‌مدیریتی را مشخص می کنند.

نصیری با بیان اینکه ۹ درصد دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی مشاور امور زنان و خانواده ندارند، اظهار داشت: در حال حاضر در تمام دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی ۱۲ و نیم درصد مدیر زن در حوزه های عملیاتی و میانی فعال هستند، شبکه نخبگانی ایجاد شده کمک می کند در صورت نیاز به مدیر خانم از اطلاعات ارائه شده دراین شبکه استفاده شود. 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تجاوزات دشمن صهیونیستی به جنوب لبنان مقاومت را نمی‌ترساند/ دوران دفاع مقدس بزرگ‌ترین پشتوانه جبهه مقاومت در مصاف با دشمنان است
همچنان دفاع مقدس
غرب از رقابت در حوزه انرژی می‌ترسد
سرهنگ رحیمی فرمانده انتظامی لاهیجان شد
اعلام ترکیب تیم ملی فوتسال ایران مقابل مراکش
واکنش رسمی وزارت امور خارجه به ادعای تهدید مقامات سابق آمریکا توسط ایران
آخرین خبر از ناپدید شدن دختر وزنه‌بردار ایران در اسپانیا
طرح «من شهردارم» به مدارس می‌رود
دستگیری عاملان قتل یک زن در شب عروسی
رسانه‌ صهیونیستی: حزب‌الله «تله مرگ» برای اسرائیل آماده کرده است
اجرای موفق مانورهای مداری ماهواره چمران ۱
فوری| جواد نکونام استعفا داد
گوگل و مایکروسافت به جان هم افتادند
محسن رضایی: اسرائیل اصلا جرات حمله به ایران را ندارد
اعلام شماره حساب‌های هلال‌احمر برای کمک به غزه، لبنان و یمن
روابط ایران با بانک سرمایه‌گذاری زیر ساخت آسیا تقویت می‌شود
قرارداد ۸۰ میلیاردی مجیدی
صرف سالانه ۱۵ میلیارد دلار واردات محصولات کشاورزی
۳۴۰ نظامی اوکراینی دیگر در یک روز کشته شدند
ساخت۳ بزرگراه در انتهای یادگار، بروجردی و شوشتری
تخفیف در برج میلاد در هفته گردشگری
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top