تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/11/09 - 08:57
کد خبر: 494803

ارتباط جالب بین طول عمر با مدرک تحصیلی افراد

ارتباط جالب بین طول عمر با مدرک تحصیلی افراد

محققان دریافتند که خطر مرگ افراد با هر سال تحصیل اضافی به‌طور متوسط ۲ درصد کاهش می‌یابد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ نتایج تحقیق جهانی جدید ادعا کرد که هر چه سطح تحصیلات افراد بالاتر باشد، خطر مرگ زودرس کمتر خواهد شد.

این نتایج مشخص کرد که خطر مرگ در افرادی که ۶ سال تحصیلی ابتدایی را به پایان می‌رسانند، به‌طور متوسط ۱۳ درصد کمتر است. تحصیلات دبیرستانی خطر مرگ افراد را تا حدود ۲۵ درصد کاهش می‌دهد و دریافت مدرک کارشناسی ارشد این خطر را تا ۳۴ درصد نزولی خواهد کرد.

محقق این تحقیق از دانشگاه علم و صنعت نروژ گفت: «تحصیلات بیشتر منجر به اشتغال بهتر و درآمد بالاتر همچنین دسترسی بهتر به مراقبت‌های بهداشتی خواهد شد و کمک می‌کند تا از سلامت خود مراقبت کنیم.»

وی افزود: «افراد با تحصیلات عالی همچنین تمایل دارند مجموعه بزرگتری از منابع اجتماعی و روانی را ایجاد کنند که به سلامت و طول عمر آنان کمک می‌کند».

محققان داده‌های ۵۹ کشور را که در بیش از ۶۰۰ مطالعه منتشر شده بود گردآوری کردند.

این گروه همچنین اثرات آموزش را با سایر عوامل موثر بر طول عمر مانند تغذیه سالم، سیگار کشیدن یا نوشیدن زیاد الکل مقایسه کردند.

مزیت ۱۸ سال تحصیل (مقدار مورد نیاز برای مدرک کارشناسی ارشد) را می‌توان با مصرف همیشه مقدار ایده‌آل سبزیجات در مقایسه با نخوردن سبزیجات سنجش کرد.

در همین حال، آنان افزودند بی‌سوادی یک فرد به اندازه نوشیدن پنج بار یا بیشتر نوشیدنی الکلی در روز یا کشیدن ۱۰ نخ سیگار در روز به میزان ۱۰ سال مضر است.فواید آموزش برای جوانان بیشتر است اما محققان حتی در بین افراد بالای ۵۰ و حتی ۷۰ سال نیز اثر محافظتی پیدا کردند.

آنان همچنین دریافتند که سال‌های بیشتر آموزش در کشورهای ثروتمند به همان اندازه در کشورهای فقیر موثر است.

محققان گفتند که این یافته‌ها نیاز به ترویج آموزش در همه جا، به ویژه در کشورهای در حال توسعه را برجسته می‌کند.

یکی دیگر از محققان این تحقیق، پژوهشگر موسسه سنجش و ارزیابی سلامت از دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن اظهار کرد کاهش شکاف تحصیلی به معنای پر کردن شکاف مرگ و میر است و ما باید چرخه فقر و مرگ‌های قابل پیشگیری را با کمک تعهد بین‌المللی قطع کنیم.

وی می‌گوید: «به منظور کاهش نابرابری در مرگ و میر، سرمایه‌گذاری در زمینه‌هایی که فرصت‌های تحصیلی مردم را ارتقا می‌دهد، مهم است. این مورد می‌تواند تاثیر مثبتی بر سلامت جمعیت در همه کشورها داشته باشد.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
امروز بیش از هر زمان دیگری به وحدت و انسجام نیاز داریم
موسوی‌نژاد: پیام رهبری، سندِ «استیصال دشمن» است نه «سازش ایران» / «علی‌الاصول» یعنی رعایت خط‌قرمزهای شرعی در عین مدارای حکیمانه
دیدار وزرای خارجه ایران و سوئیس در بورگن‌اشتوک +عکس
تفاوت‌ بلژیک با نیوزیلند برای ایران
تغییر نگاه جهانی به فضای مجازی / ممنوعیت کودکان در امارات و غفلت نظارتی در ایران
توقف خط تولید سایپا در سایه اختلاف با کروز / خودروهای ناقص در پارکینگ‌ها زمین‌گیر شدند
امتحانات پایان‌ترم تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد حضوری شد
اعلام آمادگی بسیج اساتید برای همکاری تخصصی با دولت در حل مسائل کشور
کوله‌های اضطراری برای تهرانی‌ها طراحی شد
اوسمار فعلا در پرسپولیس ماندنی شد
اصرار وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بر جنگ در لبنان
هلال احمر برای حج تمتع ۱۴۰۶ پزشک جذب می‌کند
برگزاری نشست ایران، آمریکا و قطر با موضوع اموال بلوکه شده و لبنان
عارف: دستاوردهای جنگ تحمیلی سوم مدیون افسران جبهه علم و فناوری است
۴۴۷ استاد دانشگاه، حامیان ایتام و فرزندان محسنین تهرانی هستند
امواج صوتی در ساخت تراشه جایگزین برق می شود
نظرسنجی: صهیونیست‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
دلیل تاخیر در ابلاغ سند نظام اقتصاد دیجیتال
تدابیر امنیتی شدید اطراف هتل محل اقامت بازیکنان ایران در LA
امروز لبنان، نتیجه علی‌الاصول نبودن تهران
باگ ترمیم نشدنی در آیفون ها و آی پدهای قدیمی کشف شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top