تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/11/10 - 21:08
کد خبر: 495047

کاهش ۴ روزه پاسخ‌گویی دستگاه‌های هم‌جوار به استعلام گمرکی

کاهش ۴ روزه پاسخ‌گویی دستگاه‌های هم‌جوار به استعلام گمرکی

رئیس کل گمرک عنوان کرد: گمرک ایران تمرکز ویژه ای جهت اجرای بند (چ) تبصره (۲) جزء (۴) ماده (۳۸) قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و بهبود فضای کسب و کار و مصوبه پنجاه و چهارمین جلسه هیأت مقررات زدایی و بهبود فضای کسب و کار؛ برای کاهش زمان پاسخگویی سازمان های همجوار به استعلام ها، به عمل آورده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، در راستای سرعت بخشی به زمان پاسخگویی به متقاضیان و راه‌اندازی سریع کار فعالان اقتصادی و طبق گفته محمد رضوانی‌فر رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی، میانگین پاسخگویی به استعلامات گمرکی از سوی ۴ سازمان استاندارد، دامپزشکی، غذا و دارو و حفظ نباتات ۱۱ روز بوده که این مدت در آخرین گزارش‌گیری مربوط به آبان و آذر ماه ۱۴۰۲ به ۶.۸۲ روز کاهش نشان می‌دهد.

وی در مورد جزئیات کاهش مدت زمان پاسخگویی ۴ سازمان همجوار به استعلامات گمرکی در یکسال اخیر عنوان کرد: در گزارش گیری اول که آذر ماه ۱۴۰۱ لغایت اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ انجام گرفت، متوسط زمان پاسخگویی سازمان استاندارد به استعلامات گمرکی ۱۶.۶۸ روز، سازمان دامپزشکی ۱۳.۴۳ روز، سازمان غذا و دارو ۸.۵۲ روز و سازمان حفظ و نباتات ۵.۵۱ روز بوده که این زمان در گزارش گیری مربوط به آبان و آذرماه سال جاری در خصوص سازمان های فوق الذکر به ترتیب به ۱۱.۱۶ روز، ۶.۸۹ روز، ۵.۴۰ روز و ۳.۸۱ روز رسید.

رصد و پایش مستمر مدت زمان پاسخگویی به استعلامات گمرکی با هدف بهبود و کاهش زمان پاسخگویی از برنامه های مهم گمرک است که در اجرای ماده (۱۲) قانون امور گمرکی به منظور تسهیل و تسریع انجام تشریفات گمرکی و جلوگیری از تحمیل هزینه های مضاعف ناشی از معطلی کالاهای اظهارشده، انجام می شود.

رئیس کل گمرک عنوان کرد: گمرک ایران تمرکز ویژه ای جهت اجرای بند (چ) تبصره (۲) جزء (۴) ماده (۳۸) قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و بهبود فضای کسب و کار و مصوبه پنجاه و چهارمین جلسه هیأت مقررات زدایی و بهبود فضای کسب و کار؛ برای کاهش زمان پاسخگویی سازمان های همجوار به استعلام ها، به عمل آورده است. 

گمرک ایران تاکنون ۴ مرحله گزارش گیری در در مدت زمان های آذر ۱۴۰۱ تا اردیبهشت ۱۴۰۲، خرداد لغایت مرداد ۱۴۰۲، شهریور و مهر ماه ۱۴۰۲ و آبان و آذرماه سال جاری انجام داده است که در هر مرحله گزارش گیری، متوسط زمان پاسخگویی رو به بهبود بوده است.

با توجه به هدف گذاری و مجموعه اقدامات به عمل آمده، در صورت تداوم همکاری سازمان های مجوز دهنده؛ حصول به میانگین زمان سه روزه جهت پاسخگویی به استعلامات گمرکی و کاهش زمان انجام تشریفات ترخیص کالاهای وارداتی، هدفی دست یافتنی خواهد بود

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top