تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/11/11 - 19:03
کد خبر: 495161

هشدار بارش باران و کولاک برف در تهران

 هشدار بارش باران و کولاک برف در تهران

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار نارنجی هواشناسی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در نیمه شمالی و مناطق غربی و افزایش سرعت وزش باد در نیمه جنوبی و مناطق غربی و ارتفاعات از فردا پنج‌شنبه ۱۲ بهمن تا صبح روز یکشنبه ۱۵ بهمن ماه خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  حامد یزدی‌مهر مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بعدازظهر چهارشنبه از صدور هشدار نارنجی هواشناسی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در نیمه شمالی و مناطق غربی و افزایش سرعت وزش باد در نیمه جنوبی و مناطق غربی و ارتفاعات از فردا پنج‌شنبه ۱۲ بهمن تا صبح روز یکشنبه ۱۵ بهمن ماه خبر داد و اظهار کرد: طبق این پیش‌بینی آخر هفته شاهد بارش باران و کولاک برف و وقوع مه در مناطق کوهستانی خواهیم بود.

وی گفت: بر اساس فعالیت سامانه بارشی پایان هفته، لغزندگی معابر و جاده‌ها و اختلال در تردد به ویژه در نواحی شمالی که همراه با مه و محدودیت در دید هستند، دور از انتظار نیست و به همه رانندگان و مسافران توصیه می‌شود در صورت عدم ضرورت، از تردد در گردنه‌های برف‌گیر خودداری کنند و در صورت لزوم به تردد، ضمن احتیاط حتماً مجهز به تجهیزات زمستانی باشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در خصوص احتمال کولاک برف، وقوع سوزباد در ارتفاعات و ریزش بهمن نیز هشدار داد و گفت: تاکید مؤکد مدیریت بحران به کوهنوردان است که طی دو روز پایان هفته از صعود به ارتفاعات خودداری کنند.

یزدی‌مهر عنوان کرد: با توجه به پیش‌بینی سازمان هواشناسی مبنی بر کاهش ۴ تا ۶ درجه‌ای دما به همه شهروندان توصیه می‌شود تمهیدات لازم را برای جلوگیری از یخ زدگی برخی تأسیسات و لوله‌های آبرسانی داشته باشند.

وی بر ضرورت مدیریت مصرف انرژی نیز تاکید کرد و گفت: مردم عزیز با تنظیم دمای محیط و پوشیدن لباس گرم و عایق درب و پنجره‌ها می‌توانند نسبت به ذخیره انرژی اقدام و در این خصوص صرفه‌جویی داشته باشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بابیان اینکه طبق اعلام هواشناسی از عصر پنج شنبه ۱۲ بهمن ماه تا صبح یکشنبه ۱۵ بهمن ماه با افزایش سرعت وزش باد روبرو خواهم بود به همه مردم و ذینفعان تابلوهای تبلیغاتی، ساختمان‌های نیمه‌کاره و سست، داربست‌ها و پوشش گلخانه‌ها توصیه می‌کنیم نسبت به استحکام این موارد توجه داشته باشند، همچنین افراد از پرواز با پاراگلایدر و هواپیماهای سبک خودداری کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از گرندپریکس ارشمیدس تا پژوهشگر برتر خراسان رضوی؛ روایت یک نسل تازه از پژوهشگران ایرانی
مهندسیِ تحول؛ نقشه‌یِ راهِ مدیریتِ استراتژیک در نظامِ آموزشی
سالن‌ مطالعه دو دانشکده مهندسی دانشگاه صنعتی امیرکبیر باز طراحی شد
اولویت‌های استادان برای سال تحصیلی پیش‌رو بررسی شد
فانتزی‌زدگی و فردگرایی خانواده را تهدید می‌کند
عراق تسلیم خواسته ضد ایرانی آمریکا نشود
پست جنجالی خبرنگار صهیونیست و اشاره به عملیات «پیجر» در ایرلند!
حادثه برای پرواز دبی به تل‌آویو با ۱۵۰ مسافر اسرائیلی
اعلام رسمی پایان مأموریت نظامی ائتلاف آمریکا در عراق
تحرکات مخفی کاخ سفید در قبال عربستان و امارات
مهاجمان تیم ملی فوتبال بدون زهر هستند
خانه دوم‌مان را به دشمن نمی‌سپاریم / با تبعیت از رهبری از پیچ تاریخی پیش‌رو عبور می‌کنیم
سهمیه طرح «تورم صفر» بر اساس تعداد اعضای خانوار تعیین می‌شود
مواد اولیه دارو به اندازه کافی وارد کشور شده است
فعالیت سامانه‌های بارشی پاییز آغاز شد
اقتدار دریایی ایران پشتوانه امنیت خطوط کشتیرانی است
پایان کار فینالیست‌های تیراندازی بدون مدال
پایان واردات خودروهای لوکس با دستور رئیس‌جمهور
لیدرهای آشوب‌طلب دانشگاه علامه زیر ذره‌بین / مطالبه برخورد با هنجارشکنان
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top