تاریخ انتشار: جمعه 1402/11/13 - 10:31
کد خبر: 495221

افسر سابق سیا به ۴۰ سال زندان محکوم شد

افسر سابق سیا به ۴۰ سال زندان محکوم شد

افسر سابق سیا که با ادعای ارائه اطلاعات محرمانه گسترده به ویکی‌لیکس، متهم شده بود، توسط یک قاضی نیویورک به ۴۰ سال زندان محکوم شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دادستان های فدرال درخواست کرده بودند. جاشوا شولت، مهندس سیا که متهم به انجام بزرگترین سرقت اسرار آمریکا در تاریخ سیا است، به اتهام جاسوسی، هک رایانه، تحقیر دادگاه، اظهارات نادرست به اف بی آی و داشتن پورنوگرافی کودکان به حبس ابد محکوم شود. شولت ۳۵ ساله ظاهراً منبع انتشار به اصطلاح Vault ۷ توسط ویکی لیکس در سال ۲۰۱۷ بود که روش‌های مورد استفاده سیا برای هک گوشی‌های هوشمند و سایر دستگاه‌ها را افشا کرد.

این گزارش نشان داد که چگونه ایالات متحده از دولت‌های خارجی، مظنونان تروریسم و سایر اهداف، جاسوسی می‌کرد و باعث شرمساری بزرگی برای سازمان‌های اطلاعاتی واشنگتن شد. همچنین گزارش شده است که یک توطئه مخفی سیا برای ربودن یا ترور بنیانگذار ویکی لیکس، جولیان آسانژ، در حال اجرا است.

شولت قبل از دستگیری در سال ۲۰۱۸ به ایجاد ابزارهای هک کمک کرده بود که بعداً در اختیار ویکی لیکس قرار داد.

تاکتیک‌های سیا شامل تلاش‌هایی برای تبدیل تلویزیون‌های هوشمند - تلویزیون‌هایی با اتصال آنلاین - به دستگاه‌های شنود بود. دادستان‌ها ادعا کردند که او پشت «مضرترین افشای اطلاعات طبقه بندی شده در تاریخ آمریکا» بوده است.

شولت در طول محاکمه خود در ژوئیه ۲۰۲۲ استدلال کرد که سیا و اف بی آی او را قربانی نشت تحقیرآمیز اطلاعاتی کردند که می‌توانست توسط صدها نفر دیگر به سرقت رفته باشد. او همچنین مدعی شد که انگیزه‌ای برای انجام چنین افشاگری ندارد. او در جریان دادگاه روز پنج‌شنبه، از شرایط وحشتناک سلول زندان نیویورک خود که آن را «قفس شکنجه» نامید، شکایت کرد و گفت که دادستان‌ها به دنبال «انتقام» هستند، زیرا قبلاً به او توافق نامه‌ای داده بودند که خواستار محکومیت ۱۰ سال زندان شده بود.

جسی فورمن، قاضی دادگاه منطقه ای ایالات متحده گفت که شولت به دلیل «خشم، کینه توزی و نارضایتی درک شده» علیه روسای سیا، پس از نادیده گرفتن شکایات وی در مورد شرایط کاری، انگیزه داشته است. قاضی گفت، پس از زندانی شدن در سال ۲۰۱۸، برنامه نویس سابق به تلاش برای افشای مطالب طبقه بندی شده در آنچه دادستان ها آن را «جنگ اطلاعاتی» با دولت ایالات متحده می‌نامیدند، ادامه داد.

به گفته دادستان، بازرسان اف بی آی در حین اجرای حکم بازرسی در پرونده جاسوسی، یک حافظه پنهان رمزگذاری شده حاوی بیش از ۳۰۰۰ تصویر و ویدئو را که آزار جنسی کودکان را در رایانه خانگی شولت به تصویر می‌کشد، پیدا کردند. بیش از شش سال از محکومیت ۴۰ سال زندان او ناشی از اتهامات پورنوگرافی بود. اگرچه فورمن درخواست وزارت دادگستری ایالات متحده برای حبس مادام العمر شولت را نپذیرفت، اما با اعمال «تقویت تروریسم» موافقت کرد، ماده قانونی که مجازات‌های شدیدتری را برای جرایم مرتبط با تروریسم مجاز می کند. آسانژ که از سال ۲۰۱۹ در حال مبارزه با استرداد به ایالات متحده در لندن زندانی است، با ۱۷ اتهام جاسوسی با ۱۷۵ سال زندان مواجه است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قیمت گاز اروپا به بالاترین حد از ژانویه ۲۰۲۳ رسید
روایت کارشناس صهیونیست از حفره امنیتی بزرگ در اسرائیل
جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه
توافق مکه؛ اولین نشست مقامات عربستان، ترکیه و پاکستان در استانبول
جوزف عون: ثبات لبنان برای ثبات منطقه و اروپا ضروری است
موضع‌گیری خصمانه اروپا علیه ایران در همراهی با آمریکا
آمار اخراج‌ اساتید در دولت سیزدهم تکذیب شد
هشدار دفاتر بسیج ۸ دانشگاه تهران به وزیر علوم درباره بازگشت دانشجویان اخراجی
روایت بانویی که «زندگی را سخت نمی‌گرفت»
وقوع زلزله در تهران قطعی است
افشاگری عراقچی از فریب نتانیاهو برای کشاندن آمریکا به جنگ با ایران افشاگری عراقچی از فریب نتانیاهو
دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف زندانیان بدهکار و محکومان قصاص
پای بیگانگان باید از منطقه قطع شود
۶۶ هزار مجروح در جنگ تحمیلی سوم رایگان درمان شدند
کرملین: نشست سه جانبه فقط برای نهایی کردن توافقات اوکراین ممکن است
کره شمالی: سلاح هسته‌ای ضامن حاکمیت کشور است
آلمان خواستار تلاش برای پایان دادن به جنگ علیه ایران شد
ورود وطن‌فروشان ممنوع
افشای اسناد جدید همکاری تجزیه طلبان کُرد با تل آویو علیه ایران
نشست رسمی با دانشجویان مکشفه! / «شاهکار جدید» وزارت علوم پس از قطع همکاری با کارمند آمر به معروف
الاخبار: ایران ابتکار عمل جنگ را در دست دارد
هشدار دفاتر بسیج ۸ دانشگاه تهران به وزیر علوم درباره بازگشت دانشجویان اخراجی
آقای سیمایی صراف ورود دانشجویان هتاک به دانشگاه مساوی با خروج شما از وزارتخانه خواهد بود
اعطای بورس نخبگان به رتبه‌های برتر کنکور
وضعیت ارائه خوابگاه دانشجویی به قبولی‌های کنکور کارشناسی ارشد
انتخاب رشته ۱۰۰ هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵/ فردا آخرین مهلت
بیانیه دانشگاهیان برای عبور از شرایط حساس کشور
سیمایی صراف: گزارش بررسی علمی حوادث دی ماه به رئیس جمهور ارائه می‌شود
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top