تاریخ انتشار: شنبه 1402/11/14 - 21:22
کد خبر: 495412

تظاهرات معترضان علیه نتانیاهو در تل‌آویو و قدس اشغالی

 تظاهرات معترضان علیه نتانیاهو در تل‌آویو و قدس اشغالی

تظاهرات کنندگان از کابینه این رژیم خواستند هر چه سریعتر به توافقی برای آزادی اُسرا در غزه دست یابند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، رسانه‌های رژیم صهیونیستی خبر دادند که تظاهرات گسترده‌ای در مرکز تل‌آویو علیه نتانیاهو برگزار شده است.

تظاهرات کنندگان از کابینه این رژیم خواستند هر چه سریعتر به توافقی برای آزادی اُسرا در غزه دست یابند.

همچنین تظاهرات گسترده‌ دیگری در برابر منزل نتانیاهو در قدس اشغالی برگزار شده است.

تظاهرات کنندگان در شعارهای خود خواستار برکناری نتانیاهو برگزاری انتخابات زودهنگام در سرزمین‌های اشغالی شدند.

روند اعتراضات خانواده‌های اسرای اسرائیلی از هفتادمین روز جنگ علیه غزه، شدت بیشتری گرفته و مخالفان ادامه جنگ چندین بار در میدان کاپلان مرکز تل‌آویو تجمع کرده و یا در مقابل مقر وزارت جنگ اسرائیل دست به تظاهرات زده‌اند.

حالا که 120 روز از آغاز عملیات طوفان الاقصی می‌گذرد، فشارها به کابینه بنیامین نتانیاهو افزایش یافته است؛ معترضان با شعارهای «توافق فوری» به وزارت جنگ فشار می‌آورند تا حملات علیه غزه را که جان اسرای خودشان را تهدید می‌کند و تاکنون بسیاری از اسرائیلی‌ها را کشته، متوقف کنند.

در سایه تداوم مذاکرات حماس و تل‌آویو توافق آتش‌بس با میانجی‌گری‌های دوحه، سخنگوی وزارت امور خارجه قطر ماجد الانصاری تاکید کرده که «اسرائیل با طرح پیشنهادی برای آتش‌بس در غزه موافقت کرده و منتظر تایید حماس هستیم».

اما بنابر گزارش رسانه‌های عبری این اخبار امیدوارکننده برای اسرائیلی‌ها کافی نبوده و اظهارات تحریک‌کننده نتانیاهو آن‌ها را دوباره به خیابان می‌آورد. او در آخرین اظهارات خود گفته نه جنگ علیه غزه را متوقف می‌کند و نه حاضر به آزادی هزاران اسیر فلسطینی خواهد بود.

سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل هم در واکنش به این موضع‌گیری‌ها و به نقل از منابع آگاه از روند مذاکرات برای مبادله اسرا، تاکید کرد که اظهارات نخست وزیر به تلاش‌ها برای توافق ضربه خواهد زد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top