تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/11/15 - 17:12
کد خبر: 495496

رسوایی تازه ارتش اسرائیل در غزه با افشای تصاویر زننده

رسوایی تازه ارتش اسرائیل در غزه با افشای تصاویر زننده

یک رسانه صهیونیستی از برکناری فرمانده یگان جنگ روانی ارتش اسرائیل در پی یک رسوایی خبر داد که طی آن کانال تلگرامی وابسته به این یگان با دور زدن سانسور نظامی تصاویر زننده‌ای از وحشی‌گری نظامیان صهیونیست علیه غیرنظامیان در غزه را منتشر کرده بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، در شرایطی که رسانه‌های صهیونیستی به ویژه در جنگ تحت سانسور شدید نظامی ارتش قرار دارند، روزنامه عبری هاآرتص چندی قبل در گزارشی فاش کرد که یک کانال تلگرامی مسئولیت انتشار مطالب و تصاویر خاص از ارتش اسرائیل برای تاثیرگذاری بر اسرائیلی‌ها در جریان جنگ غزه را بر عهده دارد.

بر اساس این گزارش، یک یگان وابسته به ارتش اسرائیل موسوم به یگان «تاثیر» مسئولیت اداره این کانال تلگرامی را بر عهده دارد. این کانال در 9 اکتبر 2023 یعنی 2 روز بعد از عملیات طوفان الاقصی ایجاد شد و مسئولیت آن انتشار تصاویر مربوط به ویرانی‌های غزه بعد از حملات اسرائیل بود تا به این ترتیب ارتش این رژیم بتواند مقابل افکار عمومی اسرائیلی‌ها بعد از شکست خفت‌باری که در 7 اکتبر خورده بود، قدرت‌نمایی کند.

البته این نخستین باری نیست که ارتش اسرائیل با حساب‌های غیررسمی در شبکه‌های اجتماعی به دنبال به راه انداختن جنگ روانی علیه فلسطینیان و همچنین اطمینان بخشی به شهرک‌نشینان صهیونیست است. در جریان جنگ مه 2021 در غزه نیز صهیونیست‌ها از همین روش برای ارائه روایات جعلی خود از جنگ و نشان دادن تصویر پیروزی برای اسرائیل استفاده می‌کردند.

به گزارش روزنامه عبری تایمز، بعد از افشای این موضوع در آن زمان ارتش اسرائیل مجبور شد اعتراف کند که اشتباه کرده و این کار غیرقانونی و به معنای دور زدن سانسور نظامی است.

اما امروز روزنامه هاآرتص در گزارش جدیدی اعلام کرد که به دلیل انتشار تصاویر وحشی‌گری نیروهای اسرائیلی توسط کانال تلگرامی مذکور که تاثیر منفی زیادی بر افکار عمومی جهان دارد، فرمانده یگان «تاثیر» که مسئول اداره این کانال است برکنار شد.

در گزارش این روزنامه صهیونیستی آمده است که نیروهای ارتش اسرائیل به طور سیستماتیک صحنه‌هایی از کشتار و ویرانی در نوار غزه را منتشر کرده و در چارچوب جنگ روانی، سانسور نظامی اسرائیل را دور زده‌اند.

«یانیو کوبوویتس» خبرنگار امور نظامی در روزنامه هاآرتص در این زمینه اعلام کرد که یک کانال اسرائیلی در تلگرام اقدام به انتشار مجموعه‌ای از کلیپ‌های ویدئویی از غزه کرده که در آن نیروهای اسرائیلی دیده می‌شوند که درحال اهانت به اجساد فلسطینی‌ها هستند. کاری که این کانال انجام داده کاری است که ارتش اسرائیل مجاز به آن نیست و بنابراین فرمانده یگان تاثیر از منصب خود برکنار می‌شود.

بر اساس این گزارش، ارتش اسرائیل اعتراف کرده بود که این کانال تلگرامی در بخش تاثیر در شعبه عملیاتی فعالیت می‌کند اما بعد از افشای رابطه ارتش با این کانال که اقدام به انتشار تصاویر بدون سانسور از اقدامات نیروهای اسرائیلی در غزه می‌کند، ارتش هرگونه ارتباط خود با این کانال را تکذیب کرد.

طبق اطلاعاتی که این رسانه عبری فاش کرده، فرماندهان و نیروهای یگان تاثیر که مسئولیت عملیات جنگ روانی علیه دشمنان در داخل و خارج را بر عهده دارند از روز دوم جنگ کنونی غزه به طور مستقل فعالیت خود را آغاز کردند.

در این کانال تلگرامی هزاران پست و عکس و فیلم از کشتار و وحشی‌گری صهیونیست‌ها در نوار غزه منتشر شده و از دنبال کنندگان کانال نیز خواسته شده این محتواها را به اشتراک بگذارند تا «همه ببینند که ارتش اسرائیل در غزه چه می‌کند».

در یکی از کلیپ‌هایی که کانال مذکور منتشر کرده نشان داده می‌شود که چگونه یک خودروی اسرائیلی چندین بار از روی بدن یک فلسطینی رد می‌شود و روی کلیپ نوشته شده است: «این زیبایی را به اشتراک بگذارید»!!

به گزارش هاآرتص، کسانی که این کانال تلگرامی را اداره می‌کنند در مرحله‌ای خاص شروع به انتشار محتوای تحریک‌آمیز در داخل اراضی اشغالی 1948 کردند که ممکن بود به تشدید خشونت میان اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها منجر شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پاداش ویژه پزشکیان برای صعود تیم ملی از مرحله گروهی جام جهانی
پرفروش‌های نمایشگاه مجازی کتاب هفتم مشخص شدند
دستیار پوتین: اوکراین مانع اجرای تفاهم‌های حاصل شده در «انکوریج» است
عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است
علیرضا دبیر: کشتی برای تک تک مردم ایران است
صندوق‌های بازسازی صنایع در آستانه راه‌اندازی
تا اطمینان پیدا نکنیم که حقوق ملت ایران را گرفته‌ایم، هیچ توافقی را تأیید نخواهیم کرد
هادی ساعی: نعمت زاده باید برود و از اول کارش را شروع کند
جنبش دانشجویی پلی تکنیک تهران
۴۰ میلیون نوجوان در دام دخانیات / طعم‌های میوه‌ای، سلاح جدید صنعت دخانیات
بازگشت حجاج از دوشنبه آغاز می‌شود
رشد ۸۳ هزار واحدی شاخص و سبزپوشی ۹۹ درصدی بازار
تولید گاز ۳ سکوی پارس جنوبی از سر گرفته شد
پزشکیان: مردم باید از واقعیت‌های موجود آگاهی داشته باشند
ترامپ مقام جدید تام باراک را اعلام کرد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
دومین همایش حکمرانی حکمی شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی +عکس
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
قالیباف به پزشکیان: ابهام در «حساب کالابرگ» مغایر قانون است
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
احتمال تغییر در تقویم آموزشی دانشگاه‌ها برای مدیریت بحران انرژی
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تکلیف امتحانات دانشگاه شهید بهشتی مشخص شد
امتحانات پایان ترم دانشگاه شهیدبهشتی حضوری شد
ایران در میان ۲۰ قدرت علمی جهان، صدرنشین بهره وری پژوهشی
آمار ثبت نام در کنکور ۱۴۰۵ به حدود یک میلیون نفر رسید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top