تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/11/15 - 22:40
کد خبر: 495519

نشست خبری بیست و دومین اردوی جهاد اکبر؛

نشست خبری همایش جهاد اکبر با عنوان دانشجوی تحول آفرین، اعتلای هویت ملی برگزار شد

نشست خبری همایش جهاد اکبر با عنوان دانشجوی تحول آفرین، اعتلای هویت ملی برگزار شد

دبیر اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل گفت: شعار ۲۲ امین دوره جهاد اکبر امسال دانشجوی تحول آفرین، اعتلای هویت ملی است.  دلیل انتخاب این شعار این بود که حضور دانشجویان در شهر مشهد مقدس منشأ ایجاد تحول خواهد شد و باید تجلی این تحول را در جامعه ببینیم. دلیل صحبت از هویت ملی این است که اعتقاد داریم دشمن تمام تلاشش را کرد که هویت ملی و اسلامی را خدشه دار کند و دانشجوی تحولی می تواند باعث اعتلای هویت ملی شود.

به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشجویی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ نشست خبری دوره جهاد اکبر با عنوان (دانشجوی تحول آفرین، اعتلای هویت ملی) امروز در دفتر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور برگزار شد.  

قنواتی دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی مستقل سراسر کشور در ابتدای این نشست خبری ضمن تشریح جزئیات برگزاری جهاد اکبر، گفت:  اردوی جهاد اکبر  امسال با حضور ۸۰۰ نفر از اعضای دفاتر سراسر کشور ۱۷ ام تا ۲۴ ام در مشهد مقدس برگزار می شود.

وی افزود: با تصمیم اعضای اتحادیه نشست آذرماه را با محوریت انتخابات برگزار کردیم و در ابعاد مختلف موضوع انتخابات را مورد بررسی قرار دادیم.

قنواتی تاکید کرد: سخنرانان جهاد اکبر  مسئولان لشکری و کشوری شامل قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، وحیدی وزیر کشور،  بهادری جهرمی سخنگوی دولت،  زلفی گل ‌وزیر علوم، صحرایی  وزیر آموزش و پرورش، محرابیان وزیر نیرو ، خسروپناه، باقری کنی وزارت خارجه، منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه و حجت الاسلام رستمی، امیر پور دستان خواهد بود. 

وی افزود: جهاد اکبر امسال با مناسبت های مذهبی و ملی مقارن شده است و در این زمینه برنامه های مناسبتی خواهیم داشت.

قنواتی عنوان کرد: شعار ۲۲ امین دوره جهاد اکبر امسال دانشجوی تحول آفرین، اعتلای هویت ملی است.  دلیل انتخاب این شعار این بود که حضور دانشجویان در شهر مشهد مقدس منشأ ایجاد تحول خواهد شد و باید تجلی این تحول را در جامعه ببینیم. دلیل صحبت از هویت ملی این است که اعتقاد داریم دشمن تمام تلاشش را کرد که هویت ملی و اسلامی را خدشه دار کند و دانشجوی تحولی می تواند باعث اعتلای هویت ملی شود.

وی افزود: این هویت ملی را مردم و دانشجویان می سازند و طبیعتاً احساس دغدغه میکنیم که دانشجوی ما نسبت به هویت ملی و مذهبی خودش بی تفاوت نباشد.

قنواتی ادامه داد: اعتقاد ما این است که یکی از مهم‌ترین بسترهای تحول انتخابات است و حضور مردم در انتخابات سبب تحول در جامعه می‌شود. 

وی افزود: اتحادیه مستقل از هیچ یک از احزاب سیاسی حمایت نخواهد کرد و تمام تلاش خود را در راستای افزایش مشارکت خواهد گذاشت.

عطیه اسکندری مسئول آموزش اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل نیز در ادامه جلسه گفت: هدف از برگزاری دوره جهاد اکبر کادر سازی و نیرو سازی برای اتحادیه است و بحث زیادی از دوره به مباحث تشکیلاتی تعلق گرفته است.

وی افزود: محتوای دوره بر اساس مباحث رسالت انسان و هدف از آفرینش انسان است و هدف خلقت آن ها چه بوده است. 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تصویر هواپیمای منهدم شده عربستان در حملات یمن
تغییر تاکتیک ایران در تنگه هرمز
مالیات بر سوداگری، راهکاری برای بازگشت سرمایه به تولید
جنجال واگذاری اراضی چابهار به افغانستان؛ اصل ماجرا چیست؟
بیمارستان قلب کوثر شیراز؛ نمایی از همدلی و همبستگی مردم در اوج مشکلات تورمی و اقتصادی
۲۱ میلیارد دلار از کشور فرار کرد
بازار خودرو خارجی زیر سایه جنگ
چرا نبرد اصلی انرژی به بازار فرآورده‌ها منتقل شده است؟
فراجا از ستون‌های مستحکم امنیت کشور
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top