تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/11/16 - 11:20
کد خبر: 495582

ممنوع شدن کاشت ناخن و مژه برای این مشاغل!

ممنوع شدن کاشت ناخن و مژه برای این مشاغل!

وزیر بهداشت گفت که کاشت ناخن و مژه برای پزشکان، پرستاران و تمامی پرسنل بیمارستانی ممنوع است و با متخلفان برخورد می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت در حاشیه نشست هیات دولت گفت: کاشت ناخن و مژه برای پزشکان، پرستاران و تمامی پرسنل بیمارستانی ممنوع است.

وی تاکید کرد: در کشورهای دیگر دنیا نیز شیوه‌نامه‌هایی برای حضور پرسنل بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در این مراکز وجود دارد و پزشکان و کادر درمان باید مراقبت کنند ویروس و آلودگی از طریق این مسائل منتقل نشود.

وزیر بهداشت گفت: اگر مواردی وجود داشته باشد که این موضوع از سوی پرسنل بیمارستان‌ها رعایت نشود، با آن برخورد خواهد شد.

ممنوعیت کاشت ناخن و مژه برای پرسنل بیمارستان و مراکز درمانی یکی از مطالباتی است که مخاطبان خبرگزاری فارس در پویش های متعددی خواستار آن شده اند.

در متن یکی از این پویش‌ها آمده است که «باید کاشت ناخن و مژه برای پزشکان، پرستاران و تمامی پرسنل بیمارستانی ممنوع شود چراکه کاشت ناخن یکی از راه‌های انتقال سریع باکتری و ویروس است. این عمل علاوه بر فراهم کردن محیطی برای انتقال بیماری از طریق دست‌ها، به جهت نزدیک بودن پزشکان و پرستاران با بیماران و قرار گرفتن طولانی مدت در محیط درمانی، می‌تواند شرایط انتقال ویروس را فراهم کند.»

در متن یکی دیگر از پویش‌ها آمده است: «در بسیاری از مراکز درمانی شاهد کاشت ناخن توسط کارکنانی که مستقیما با بیماران ارتباط دارند. به جهت جلوگیری از انتشار آلودگی در محیط‌های درمانی، خواهشمندیم وزارت بهداشت از حقوق بیماران صیانت کرده و اجازه کاشت ناخن و آلوده کردن محیط درمانی به انواع بیماری‌ها و میکروب‌های قابل انتشار از طرق کاشت ناخن را به برخی کارکنان خود ندهد.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top