تاریخ انتشار: شنبه 1402/11/21 - 18:37
کد خبر: 496156

فغانی:

از آن فرد شکایت می‌کنم

از آن فرد شکایت می‌کنم

داور بین‌المللی و سرشناس فوتبال ایران پاسخ جالب توجهی به مصاحبه عجیب رایزن پیشین فرهنگی ایران در یکی از شبکه‌های تلویزیونی عراق داشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  پس از قضاوت علیرضا فغانی در بازی حساس عراق و اردن در جام ملت‌های آسیا، که با اعتراضات و هجمه بسیار زیادی از سوی عراقی‌ها همراه شد، فردی به نام امیر موسوی رایزن فرهنگی پیشین ایران در الجزایر در شبکه العهد عراق، درباره فغانی داور بازی عراق-اردن مطالب عجیبی مطرح کرد که حالا این داور قصد شکایت از او را دارد.

فغانی اخیرا مصاحبه مفصلی انجام داده و بخشی از این گفت‌وگو هم درباره مصاحبه تند رایزن فرهنگی پیشین ایران در الجزایر بود و این فغانی با تاکید بر اینکه طی دو سه ماه آتی سفری به ایران خواهد داشت و ادعاهای این فرد را مورد پیگیری قضایی قرار خواهد داد، گفت: «به احتمال زیاد طی دو سه ماه آینده به ایران خواهم آمد. یک آقایی صحبتی کرده بود که همه برای من فرستادند. حالا اصلا من نمی‌دانم ایشان مسئولیتی دارد یا نه؟!»

او ادامه داد: «می‌گفتند ایرانی است و رایزن فرهنگی است. من نمی‌دانم در سال‌های گذشته چه فرهنگی از ما به کشورهای دیگر اشاعه کرده است. اینکه در یک رسانه برای خودشیرینی چنین مسائلی را عنوان می‌کنند، می‌تواند مورد پیگرد قانونی هم قرار بگیرد. که حالا من به امید خدا روال اداری و قضایی‌اش را پیگیری می‌کنم. واقعا نمی‌دانم مسائلی که این عزیزان از کجا می‌آید و چه فکری پشتش است.»

فغانی سپس در واکنش به این سوال که فدراسیون فوتبال ایران مقابل هجمه عراقی‌ها به این داور کاملا منفعل کرد، اینطور موضع‌گیری کرد: «خب ما را از خودشان نمی‌دانند. این چند ساله که ما برای ایران داوری کردیم و این همه افتخارات داوری رقم خورد، شاید نادیده می‌گیرند.

فغانی در بخش دیگری از صحبت‌هایش اعلام کرد که البته از این موضوع خوشحال هم هست و اضافه کرد: «اصلا برایم مهم نبود. شاید دفاع بعضی‌ها از جنبه منفی آن بیشتر از جنبه مثبت آن باشد.»

او سپس به خارج شدنش از لیست داوری ایران اشاره کرد: «همه شما می‌دانید که من بعد از مهاجرت گفتم تا زمانی که ایران بخواهد در بحث بین المللی به نام ایران فعالیت خواهم کرد. سال گذشته ایران نخواست و برای من این فرصت پیش آمد که از استرالیا، جایی که شغلم داوری است، این فرصت را پیدا کنم که به نام استرالیا در سطح بین المللی شرکت کنم. هر چند پاسپورت من ایرانی است و همه جا زده داور ایرانی. باعث افتخارم هم هست که با پرچم استرالیا و با نام ایرانی در جام ملت‌های آسیا حضور داشتم.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بهادری جهرمی: در برابر خباثت‌های دشمن پاسخ ضروری است/ «بعدی شما هستید»
عباس عبدی سه ماه از فعالیت رسانه‌ای منع شد
پایگاه‌ها و دارایی‌های آمریکا و رژیم اهداف مشروع هستند
زنان؛ پیشرانان اصلی اقتصاد خلاق در ایران هستند
نشستن و چای خوردن پزشکیان مشکلی از بخش خصوصی حل نمی‌کند
انهدام تیم تروریستی در سراوان 
ثابتی: کابوس اسرائیل جنگ همزمان با چند محور مقاومت است
انتقاد از عدم اشاره به خونخواهی امام شهید در پیش‌نویس توافق
این جام جهانی تجربه متفاوتی است
رایگان کردن حمل‌ونقل عمومی یکی از راهبردهای دولت است
خیلی زود به یک توافق عالی با ایران خواهیم رسید!
امشب آسمان سرزمین‌های اشغالی را ببینید
پرداخت هزینه‌های سلامت از جیب مردم به ۷۰ درصد رسیده است
تأکید بانک مرکزی بر عدم دخالت در انتخاب گیرندگان وام‌های کلان تولیدی
تمامی خدمات پلیس راهور به روال عادی بازگشت
نامه قالیباف به شورای عالی امنیت ملی برای برگزاری جلسات علنی مجلس
فیفا باید آمریکا را ملزم به رعایت قانون کند
احکام جدید بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد
آخرین تصمیمات درباره تأثیر معدل پایه یازدهم در کنکور چیست
انهدام تیم تروریستی در سراوان توسط نیروی زمینی سپاه
بمباران ضاحیه بیروت با هماهنگی آمریکا
مدارک مورد پذیرش آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ اعلام شد
رشد ۵.۵ درصدی داوطلبان دکتری دانشگاه خوارزمی
فراخوان دومین دوره تربیت مجاهد فرهنگی نهاد رهبری برای جذب نیرو در دانشگاه‌ها اعلام شد
جذب دانشجوی دکتری در دانشگاه شریف باکمک‌هزینه تحصیلی ۴۰۰ میلیون تومانی
تخصص ما کشف تقلب و تخلف است/ آماده‌ایم در جنگ اقتصادی به نهادهای نظارتی کمک کنیم
توضیحات معاون دانشجویی دانشگاه شریف در خصوص احکام انضباطی دانشجویان
چرا مهارت ‌های پیش ‌نیاز خواندن و نوشتن، پایه‌ی موفقیت تحصیلی کودکان هستند؟
آغاز امتحانات نهایی از ۱۳ تیرماه به صورت «حضوری»
فرزندان مجروحان جنگ اخیر با تأیید بنیاد شهید می‌توانند در مدارس شاهد ثبت‌نام کنند
دستاورد مشترک پژوهشگران دانشگاه تهران و دانشگاه کانادا در ارتقای امنیت سامانه‌های هوش مصنوعی
آغاز ثبت‌نام چهلمین دوره جشنواره بین‌المللی خوارزمی
نخستین یادواره شهادت شهدای اقتدار علمی برگزار می‌شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top