تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/11/22 - 10:17
کد خبر: 496173

دعوا روی آنتن زنده؛باعث توهین به علی دایی می شوید

دعوا روی آنتن زنده؛باعث توهین به علی دایی می شوید

دیشب و در برنامه کارشناسی تلویزیون در خصوص تیم ملی مجادله لفظی بین خیابانی و فکر شکل گرفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمود فکری دیشب مهمان ویژه‌ برنامه جام‌ملت‌های آسیا بود و با جواد خیابانی به بحث پرداخت.

این پیشکسوت فوتبال در بخشی از صحبت‌هایش به جواد خبایانی گفت: شما نمی گذارید ما صحبتمان را انجام دهیم. وسط حرف می آیید. شما در صحبت هایتان می گویید که فقط بازیکن و مربی ابزارهایی هستند که می توانند تیم را قهرمان کنند. ولی من می گویم اگر اینجوری باشد، باید مدیریت در هر بخشی را کنار بگذارید. یعنی مدیریت در قطر هیچ کاری برای این قهرمانی انجام نداده است؟ اتفاقا من می گویم وقتی هیچ برنامه ریزی و آینده نگری نداریم، چرا باید قهرمان شویم؟ کشورهای دیگر زمین آماده کرده و در اختیار عموم قرار می دهند تا بازیکنان کم سن و سال رشد کنند. ببینید در نسل ما، چه بازیکنان خوبی داشتیم که دست سرمربی باز بود.

او در ادامه گفت: شما به شدت به تیم ملی حمله می‌کنید. بغل کردن به درد کسی نمی‌خورد. شما وقتی به شدت به بازیکنان و مربیان حمله می‌کنید، باعث می‌شوید آدم‌هایی از حوزه‌های دیگری به شکل گستاخانه‌تر مثلا به علی دایی که ناموس فوتبال ایران است بی‌احترامی کنند. مگر چند علی دایی در ایران و آسیا داریم که هر کس و ناکسی به او و دیگر اسطوره‌ها حرف بزنند. نگرانی من این است. تیم ما بد بازی نکرده است. چرا یک شکلی حمله می‌کنم و جوری رفتار می‌کنیم انگار در مرحله مقدماتی حذف شدیم. چرا کره و ژاپن و عربستان هم با کلی هزینه بیشتر انتظار قهرمانی نداشته باشند؟ من وکیل مدافع کادر فنی نیستم و از آقای قلعه‌نویی دلخوری هم داشتم. من اینجا هستم که واقعیت‌ها را بگویم که بازیکنان بعد بازی با ژاپن زیر این فشارها گریه نکنند و سجده شکر نکنند. فقط هم شما را نمی‌گویم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top