تاریخ انتشار: شنبه 1402/11/28 - 09:51
کد خبر: 496751

محدودیت در پذیرش دانشجو برای دانشکده‌های پزشکی بی کیفیت

محدودیت در پذیرش دانشجو برای دانشکده‌های پزشکی بی کیفیت

دبیر شورای آموزش پزشکی عمومی گفت: براساس نتایج اعتباربخشی پذیرش دانشجو در دانشکده های پزشکی که نتوانسته اند شرایط لازم را برای آموزش فراهم کنند، برای حداقل یک دوره محدود شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بابک ثابت افزود: بر اساس نتایج اعتباربخشی برنامه‌ای رشته پزشکی، پذیرش دانشجو در دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی که نتوانسته اند شرایط لازم را برای آموزش دانشجویان پزشکی فراهم کنند، برای حداقل یک دوره محدود شد.

وی افزود: در سال گذشته در سه دانشکده پزشکی، این محدودیت پذیرش دانشجو را برای یک دوره اجرا کردیم. ظرفیت پذیرش در این دسته از دانشکده‌های پزشکی به یک پنجم میزان ظرفیت آنها کاهش پیدا کرد.

دبیر شورای آموزش پزشکی عمومی خاطرنشان کرد: دلیل این امر این است که کیفیت آموزش پزشکی در این دانشکده‌ها با توجه به اعتباربخشی صورت گرفته، مطلوب نبود.

وی یادآور شد: البته این کاهش ظرفیت در دانشکده‌های پزشکی که با محدودیت پذیرش مواجه شدند، به کل ظرفیت خللی وارد نکرد و از ظرفیت کلی پذیرش دانشجوی پزشکی کم نشد. در واقع دانشکده‌هایی که در اعتباربخشی امتیازات بیشتری کسب کردند، ظرفیت بیشتری دریافت کردند.

ثابت تاکید کرد: در مجموع ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی کاهش نیافت اما به دلیل اهمیت حفظ کیفیت آموزش پزشکی ملاک مهمی برای وزارت بهداشت است. این کار به طور جدی در حال پیگیری است.

دبیر شورای آموزش پزشکی عمومی افزود: ضمن اینکه وزارت بهداشت به دانشکده‌هایی که مشکل دارند برای ارتقای وضعیت کمک می‌کند. بعضاً برخی مشکلات اعتباری و برخی مشکلات قانونگذاری است تا کیفیت این دانشکده‌ها نیز بهبود یابد و به چرخه آموزش بازگردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران ظرفیت‌های گسترده‌ای برای مقابله با تحریم هوایی دارد
۸ مهر آخرین فرصت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
علیه نتانیاهو شکایت می‌کنم
تشریح بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای بنگاه‌های آسیب‌دیده از جنگ
بارش پاییزی و کاهش دمای گسترده در راه است
تولید دارو در تهران زیر سایه نوسانات ارز
ممنوعیت پروازهای ایران مصداق قلدری آمریکاست
«تورم صفر» برای ۶ ماه آینده اقلام اساسی در تهران اجرا می‌شود
کاروان ایران با کوراش دوباره طلایی شد
هزینه اجاره سوپرنفتکش‌ها ۱۲ برابر شد/ گازوئیل اروپا به رکورد تاریخی ۲.۲۳ یورو رسید
اگر امنیت ما تامین نشود، هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
بسیج دانشجویی اجازه انحراف اعتراضات مسالمت آمیز را نمی‌دهد!
سبقت زنان در میدان دلیری؛ تغییر در تصویر اجتماعی زن ایرانی
دروغ عجیب سنتکام درباره تنگه هرمز
بحرین دوباره جایگاه هفتم را از ایران گرفت
قالیباف: شهید نصرالله، مقاومت را به یک دکترین بازدارنده تبدیل کرد
برگزاری همایش روز سرباز و آیین آغاز سال تحصیلی دانشگاه پدافند هوایی
دیدار وزرای خارجه آمریکا و عربستان
نیروهای مسلح ایران و رزمندگان مقاومت پاسخ ویرانگری به هر تهدید می‌دهند
اجتماع دانشجویان مشهد همراه با اهتزاز پرچم
نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top